Πληρωμένη διαφ-είδηση!

default image

Οι LA Times πιστοί έδωσαν χώρο από το πρωτοσέλιδό τους σε πληρωμένη καταχώρηση για σήριαλ του NBC. Μόνο που το παρουσίασε ως πραγματική είδηση!

Boston και το Πάσχα

Το
Boston.com δίνει τα φωτογραφικά ρέστα του και για τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Πωλήσεις εφημερίδων
Την προηγούμενη Κυριακή, το Πρώτο Θέμα βρέθηκε στην 1η θέση με 205.320 φύλλα, δεύτερη η Ελευθεροτυπία με 187.200 και ακολούθησαν το Βήμα (175.680), η Καθημερινή (163.190), το Έθνος (131.120), ενώ πτώση είχε η Real News (94.290) και άνοδο ο Ελεύθερος Τύπος (83.820).

Το Twitter στη ζωή μας
Μετά το Facebook (που έφτασε τα 200.000.000 μέλη), το Twitter έχει μπει για τα καλά στη διαδικτυακή κοινωνική ζωή μας. Δείτε εδώ τα πιο περίεργα updates.

Η φωτογραφία θέλει χιούμορ
Δείτε εδώ 21 φωτογραφίες που είχαν ως έμπνευση το χιούμορ και ως πράξη την ποιότητα.

Πληρωμένη διαφ-είδηση!

Πριν απο μερικές ημέρες οι LA Times πιστοί και αυτοί στις ανάγκες των καιρών, έδωσαν χώρο από το πρωτοσέλιδό τους σε μια πληρωμένη καταχώρηση που αφορούσε το νέο δραματικό σήριαλ του NBC “Southland”. Μόνο που το παρουσίασε ως πραγματική είδηση! Είπαμε, να βγάλουμε λεφτά, αλλά όχι και να κοροιδέψουμε εντελώς τον κόσμο.

Νέο εργαλείο από τη Google

Η αναζήτηση φωτογραφίων μέσω του Google είναι πολύ εύχρηστη και τώρα γίνεται ακόμη περισσότερο, αφού εκτός από το μέγεθος, την ανάλυση και φυσικά το περιοχόμενο, θα μπορούμε πλέον να ζητάμε και το χρωματισμό της φωτογραφίας.

Οι Simpsons σε γραμματόσημα
Η πιο επιτυχημένη σειρά κινουμένων σχεδίων απέκτησε τα δικά της γραμματόσημα με τους ήρωές της. “Ειναι η μεγαλύτερη τιμή που έχουν δεχθεί οι Simpsons” δήλωσε ο δημιουργός της Ματ Γκρόενινγκ.

Το πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Espresso για το “Κιμούλης-Πύραυλος”. Εδάφος-Θεάτρου…

Η φωτό της ημέρας
Στη Σεούλ όταν το προσεύχονται, το κάνουν όλοι μαζί. Μπας και πιάσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα