Ποδαρικό με επαναλήψεις, Deal, ταινίες και Πλιάτσικα

default image

Για τους άτυχους που αναγκάστηκαν να αλλάξουν χρονιά μπροστά στην τηλεόραση, το μοναδικό κανάλι που είχε εορταστικό πρόγραμμα που βλεπόταν ήταν η ΝΕΤ

Ρεβεγιόν

Για τους άτυχους που αναγκάστηκαν να αλλάξουν χρονιά μπροστά στην τηλεόραση, το μοναδικό κανάλι που είχε εορταστικό πρόγραμμα που βλεπόταν ήταν η ΝΕΤ (Στην υγειά μας). Στα υπόλοιπα είδαμε από άσχετες ταινίες, Deal και συναυλία του Πλιάτσικα, μέχρι επανάληψη του ‘Όμορφος κόσμος το πρωί’(!) με αφιέρωμα στη Βανδή. Ειδικά το MEGA έκανε ωραίο ποδαρικό στους τηλεθεατές του…

National Geographic
Το αγαπημένο περιοδικό έβγαλε ένα ωραιότατο ημερολόγιο για το 2008, με πανοραμικές φωτογραφίες απ’ όλο τον κόσμο. Μπορείτε να το βρείτε στα περίπτερα και τα βιβλιοπωλεία με 20 ευρώ.

ΕΤ1
Το αριστούργημα (έτσι λέγεται) του Φασμπίντερ, ‘Berlin Alexanderplatz’, διάρκειας 16 ωρών, θα προβληθεί σε 14 επεισόδια από την ΕΤ1. Κάθε μέρα τα μεσάνυχτα, αρχίζοντας το Σάββατο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Wikia Search
Ο Jimmy Wales, ένας από τους ιδρυτές της Wikipedia, ανακοίνωσε πως στις 7 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η λειτουργία της νέας open source μηχανής αναζήτησης, Wikia Search , όπου μάλιστα θα συμβάλουν οι χρήστες. Η βασική διαφορά που έχει με τις μηχανές των Google και Yahoo είναι πως θα φαίνεται στους χρήστες με ποιο τρόπο προέκυψαν τα αποτελέσματα αναζήτησης και δεν θα εμφανίζονται αυθαίρετα. Σου λέει κάνει εγκυκλοπαίδεια η Google (Knol), κάνω μηχανή αναζήτησης εγώ.

Καζαμίας
Τι μας επιφυλάσσει το 2008 στα αθλητικά δρώμενα; Οι απαντήσεις στον Καζαμία του SPORT 24.

ΕΡΤ
Στο σάιτ της ΕΡΤ μπορείτε να διαβάσετε μια περιεκτική ανασκόπηση για τη χρονιά που έφυγε.

Ότο Ρεχάγκελ

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής είναι το πρόσωπο της χρονιάς για τους αναγνώστες της εφημερίδας ‘Τα Νέα’ που πήραν μέρος στη δημοσκόπηση. Δικαίως.

ALPHA
Σήμερα στις 21.00 ξεκινά η νέα σειρά του Alpha, ‘Amore Mio’, με τους Νίκο Ψαρρά και Νικολέττα Καρρά. Πρόκειται για ερωτική κομεντί και στη σκηνοθεσία είναι η Στέλλα Μανωλά.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος για την υπενθύμιση των “καμένων” που δεν έχουν δει ακόμα ούτε ένα ευρώ.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 24 με 30 Δεκεμβρίου το MEGA εκτινάχθηκε στο 18,9%. Ο ΑΝΤ1 με 15,3% πέρασε τον ALPHA (13,6%) και βρέθηκε στην 2η θέση. Η ΝΕΤ είχε 10,9%, το STAR 9,8% και το ALTER 8,9%.

RADIO 24
Εδώ μπορείτε να δείτε τις μουσικές ζώνες του ραδιοφώνου του ίντερνετ, RADIO 24 .

Κυριακάτικες
Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου το Πρώτο Θέμα ξέφυγε κατά πολύ από τις υπόλοιπες εφημερίδες με 206 χιλ. φύλλα. Μετά από πολύ καιρό η Ελευθεροτυπία ήρθε δεύτερη με 164 χιλ. ενώ στα ίδια κυμάνθηκε και το Έθνος. Το Βήμα αρκέστηκε στην τέταρτη θέση με 162, ενώ η Καθημερινή είχε 143. Ο Ελεύθερος Τύπος πούλησε 97 χιλ. φύλλα.

Φωτό της ημέρας
Στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης γιόρτασαν την αλλαγή του χρόνου καταβρέχοντας τους περαστικούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα