Ποιόν είπες macaque ρε;

default image

Με 25.000 ευρώ τιμωρήθηκε η εκπομπή "Μπορώ" για το βίντεο από το σχολικό με τα παιδιά που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα στα Τέμπη. Παραδειγματική τιμωρία

Top-100

Τα 100 καλύτερα τραγούδια του 2007 σύμφωνα με το
Rolling Stone μπορείτε να τα δείτε
εδώ . Στο Νο 1 το Roc Boys του Jay-Z.

Q
Το μουσικό περιοδικό Q έχει επιλέξει τα 50 καλύτερα άλμπουμ του 2007. Στην πρώτη θέση το Neon Bible των Arcade Fire. Δείτε τα εδώ .

Top-50
Το Uncut το έκανε διαφορετικά. Οι συντάκτες του περιοδικού διάλεξαν τα 50 καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς και τώρα προτείνει στους αναγνώστες του να τα βαθμολογήσουν. Δείτε εδώ περισσότερα.

ΕΣΡ
Το Συμβούλιο τιμώρησε με πρόστιμο 25.000 ευρώ το STAR για την εκπομπή της Δρούζα, ‘Μπορώ’. Ο λόγος ήταν η προβολή ενός βίντεο από το σχολικό με τα παιδιά που σκοτώθηκαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Το πρόστιμο ασφαλώς, είναι πάρα πολύ μικρό!

Λαζόπουλος
Απολαυστικός και αιχμηρός για ακόμα μια φορά χθες και σίγουρα οι φίλοι του ‘Αλ Τσαντίρι Νιουζ’ ανυπομονούν ήδη να επιστρέψει στο πλατό. Η ατάκα της βραδιάς ήταν η ‘Έπρεπε να τον πω μακάκα για να τον καλέσουν σε εκπομπή’, μιλώντας για την εμφάνιση του Καρβέλα στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου. Πάντως πιο χοντρά τα είπε για τον δεύτερο παρά για τον πρώτο.

TV
Πάντως με το φαινόμενο Λαζόπουλος ασχολούνταν ο Χαρδαβέλας χθες στην εκπομπή του στο ALTER, ενώ μακάκα είδαμε στο STAR στην ταινία Outbreak .

Macaque

Η άλλη πλευρά του μακάκα .

Μπάλα
Τετάρτη
ΝΕΤ 21.45, Πανιώνιος – Μπορντό
ΑΝΤ1 21.45, Μπάγερν M. – Άρης
Πέμπτη
ΑΝΤ1 21.45, Ατλέτικο M. – Παναθηναϊκός
MEGA 21.45, ΑΕΚ – Βιγιαρεάλ
Channel 9 21.45, Λάρισα – Νυρεμβέργη

Στο Χόλιγουντ

Δύσκολα τα πράγματα για τις τελετές των Χρυσών Σφαιρών και Όσκαρ. Η απεργία των σεναριογράφων συνεχίζεται και οι τελευταίοι δεν μοιάζουν διατεθειμένοι  να κάνουν διάλειμμα από τις κινητοποιήσεις τους ώστε να γράψουν τις ατάκες που θα ειπωθούν τις δύο βραδιές των βραβείων (13 Ιανουαρίου και 24 Φεβρουαρίου).

Γκρο Πλαν

Ποιος τον πιάνει τον Aliagas. Πήρε φόρα και ποιος τον σταματά. Μετά τη Σελίν Ντιόν, την Κυριακή στις 22.45 θα δούμε από την εκπομπή του στον ALPHA μια συνέντευξη που του έδωσε ο Ζαν Πολ Γκοτιέ.

ALPHA 98,9
Ο ραδιοσταθμός Alpha 98,9 μας ενημέρωσε με ανακοίνωσή του πως στηρίζει το ‘Χαμόγελο του Παιδιού’ και μας καλεί μέσα από τις εκπομπές του, αλλά και ειδικά spots, να στείλουμε τη βοήθειά μας, κατά τη διάρκεια των εορτών.

Αυλαία και Πάμε

Αυτός είναι ο τίτλος της νέας κυριακάτικης εκπομπή του Alpha. Πρόκειται για μια εκπομπή αφιερωμένη στα θεατρικά δρώμενα της πόλης και στην παρουσίαση είναι η Έφη Αλεβίζου.
Ξεκινά αυτή την Κυριακή στις 12.50.

Ε.Τ
Οι εντυπώσεις των δημοσιογράφων από τα νέα γραφεία του Ελεύθερου Τύπου, που λαμβάνουμε, είναι μάλλον θετικές. Εντυπωσιακά γραφεία λοιπόν, τηλεοράσεις TFT, τηλεόραση στους υπολογιστές, IP Phone, μαγνητικές κάρτες για όλους τους υπαλλήλους. Το κάπνισμα απαγορεύεται δια ροπάλου, η εύρεση πάρκινγκ είναι ιδιαίτερα δύσκολη, το ταπεράκι επιτρέπεται αλλά όχι πάνω στα γραφεία τα οποία μάλιστα πρέπει στο τέλος της βάρδιας να λάμπουν.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Φίλαθλος καθώς τον Ρότσα τον έχουμε για πάντα στην καρδιά μας.

ALPHA

Η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται πως θα παρουσιάσει το νέο τηλεπαιχνίδι του σταθμού με τίτλο, ‘Baby Dance’.

Χόμπιτ

Η οικονομική διαφωνία του Peter Jackson με τη New Line Cinema σχετικά με χρήματα που είναι να λαμβάνει ο Νεοζηλανδός σκηνοθέτης από τον ‘Άρχοντα των δαχτυλιδιών’ φαίνεται πως λύνεται και αυτό ανοίγει το δρόμο για να γίνει ταινία το βιβλίο του J.R.R. Tolkien, ‘The Hobbit’. Αν κάτι στραβώσει, τότε τις δύο ταινίες που θα γίνουν για το Χόμπιτ, θα τις σκηνοθετήσει ο Sam Raimi. Το στόρι του Χόμπιτ είναι στην ουσία το πρίκουελ της τριλογίας ‘Lord of the Rings’ και έχει να κάνει με την περιπέτεια που έζησε ο Μπίλμπο Μάγκινς (θείος του Φρόντο) και κατέληξε στα χέρια του το περίφημο δαχτυλίδι.

Φωτό της ημέρας
Χωρίς σχόλιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα