Ποιός έδωσε τους Ολυμπιακούς στο Πεκίνο;

default image

Μπλόκαρε το site Flickr στην Κίνα από τα εκατομμύρια των χρηστών. Η ΕΡΤ προβάλλει ντοκιμαντέρ του BBC, ενώ τελειώνει και το "Ελλάδα έχεις ταλέντο"

Flickr

Πάνω στις μέρες της 18ης επετείου από τα γεγονότα της Τιενανμέν, το δημοφιλές σάιτ Flickr έχει μπλοκαριστεί στην Κίνα και τα εκατομμύρια των χρηστών του δεν μπορούν να δουν από φωτογραφίες γενεθλίων και πάρτι, μέχρι φυσικά τις περίφημες φωτογραφίες από τη σφαγή της 4ης Ιουνίου του 1989. Ένας από τους ιδρυτές του Flickr, δήλωσε πως απλά ελπίζει να είναι κάτι προσωρινό. Να ξαναθυμίσουμε πως το Πεκίνο διοργανώνει Ολυμπιακούς Αγώνες του χρόνου.

ΕΡΤ
Από σήμερα 11/6 και κάθε Δευτέρα στις 20.00, θα προβάλλεται από την ΕΤ1 το ντοκιμαντέρ του BBC με τίτλο ‘Η αλήθεια γύρω από τις τροφές’. Η επιστημονική αυτή σειρά προσπαθεί να απαντήσει σε ερωτήματα και μύθους γύρω από τροφές που καταναλώνουμε καθημερινά.

Ελλάδα έχεις ταλέντο

Κοντεύει να τελειώσει το άνοστο σόου του ΑΝΤ1. Την Παρασκευή στις 22.30 θα ανακηρυχθεί ο νικητής, σε μια 3ωρη εκπομπή.

Tony Awards
Δείτε εδώ τη λίστα με τους νικητές της 61ης απονομής των θεατρικών βραβείων Tony.

Ντοκιμαντέρ και Αναπηρία
Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ με θέμα την αναπηρία, πραγματοποιείται στο Νέο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138 και Ανδρονίκου) από τις 16 ως τις 18 Ιουνίου. Περισσότερα για το Emotion Pictures, εδώ.

Grey’s Anatomy
Ο Isaiah Washington, ένας από τους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς του ABC, δεν θα συνεχίσει να παίζει σε αυτή και στον επόμενο κύκλο. Η απόφαση πάρθηκε από την παραγωγή μετά τα αντί-ομοφυλοφιλικά σχόλια που έκανε σε έναν από τους συμπρωταγωνιστές του.

40αρα;

Η Angelina Jolie (32 ετών) πρέπει να είναι η μοναδική γυναίκα του Χόλιγουντ που μοιάζει μεγαλύτερη σε ηλικία από ότι είναι στην πραγματικότητα. Η άσωτη ζωή…

Games
Εκτός του 4ου Call of Duty, στην αναμονή είμαστε και για το Medal of Honor: Airborn.

The Sopranos
Χθες το βράδυ προβλήθηκε στις ΗΠΑ το τελευταίο επεισόδιο της καταπληκτικής σειράς The Sopranos. Η ιστορία έγραψε 6 κύκλους και 86 επεισόδια.

Planet Claire

Είναι από την Αθήνα (της Τζόρτζια) και στις 17 Ιουλίου προσγειώνονται στο Λυκαβηττό. Ο λόγος για τους αγαπημένους B-52’s. Λεπτομέρειες εδώ.

Ίντερνετ – Έλεος πια
Η ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) παίρνει νέα προσωρινά μέτρα κατά του ΟΤΕ για θέματα αδεσμοποίητης πρόσβασης στον τοπικό βρόχο. Συγκεκριμένα, ζητά από τον ΟΤΕ:
1. Να αποκαταστήσει άμεσα και ουσιαστικά τις βλάβες των συνδρομητών της εταιρείας VIVODI έως τις 15 Ιουνίου 2007.
2. Να ενεργοποιήσει τους μεριζόμενους και πλήρεις βρόχους που έχουν αιτηθεί καταναλωτές στην εταιρία VIVODI έως τις 15 Ιουνίου 2007. Επισημαίνεται ότι οι εν λόγω αιτήσεις εκκρεμούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.
3. Να παραδώσει στις εταιρίες TELLAS, TELEDOME, VIVODI και FORTHNET 42.600 επιπλέον ζεύγη συνδετικού καλωδίου για την εξυπηρέτηση αιτημάτων τοπικού βρόχου των καταναλωτών μέχρι το τέλος Ιουνίου 2007. Σε περίπτωση μη τήρησης των ανωτέρω υποχρεώσεων, η ΕΕΤΤ απειλεί να επιβάλει στον ΟΤΕ χρηματικές κυρώσεις ανά ημέρα καθυστέρησης. Πηγή ΕΕΤΤ.

Στο Νησί

Σύμφωνα με έρευνα της Orange στη Μ. Βρετανία, τα μισά νοικοκυριά της χώρας ξοδεύουν στο ίντερνετ 3 ώρες ημερησίως, ενώ ο μέσος όρος παρακολούθησης τηλεόρασης είναι 3,8 ώρες. Αλλάζουν τα πράγματα. Να τονίσουμε ακόμα πως σύμφωνα με τη comeScore, οι Βρετανοί χρήστες του ίντερνετ είναι οι πιο ενεργοί της Ευρώπης με 21,8 εκατ. ανθρώπους να μπαίνουν καθημερινά στο διαδίκτυο.

Νέες Αγγελίες

Σύμφωνα με την εφημερίδα ‘Το Παρόν’, η εφημερίδα των Μπόμπολα, Λαμπράκη, Κοντομηνά, ‘Νέες Αγγελίες’, ανέστειλε την έκδοσή της.

Φωτό της ημέρας

Ένας επαγγελματίας αθλητής του σούμο και ένα παιδάκι από τη Χαβάη, δίνουν έναν αγώνα επίδειξης στο πλαίσιο του Grand Sumo Tournament που πραγματοποιείται στη Χονολουλού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα