Ποιός Γιούγκερμαν; Έρχεται ο Hiro Nakamura!

default image

Κίνηση ματ από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter, ο οποίος εξασφάλισε για το ελληνικό κοινό την αμερικανική σειρά Heroes. Πρεμιέρα την Τετάρτη

HEROES

Ω ναι! Η κορυφαία αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ σειρά,
HEROES , έρχεται στην Ελλάδα. Την Τετάρτη στις 21.00, το πρώτο επεισόδιο. Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση του Alter αν αναλογιστεί κανένας πως ο πρώτος κύκλος, αυτός που θα μεταδοθεί τώρα στη χώρα μας, προβαλλόταν μόλις πέρυσι στις ΗΠΑ. Πιστεύαμε πως μόνο η Nova θα έφερνε μια τέτοια σειρά… Μπράβο λοιπόν στο Alter. Στις ΗΠΑ ξεκίνησε πριν λίγες μέρες ο 2ος κύκλος.

Πω πω, ζήλια!
Μετά το φρεσκάρισμα του σάιτ του ΑΝΤ1 , το MEGA “υποχρεώθηκε” να κάνει λίφτινγκ και στο δικό του . Τον τελευταίο καιρό είχε κάνει κάτι μικροαλλαγές, αλλά τώρα μιλάμε για ριζική ανανέωση. Με το φούξια όμως τι γίνεται; Ποιός σταθμός το καθιέρωσε πρώτος;

Γιούγκερμαν
Ξεκινά σήμερα στις 22.00 και με πολλές τυμπανοκρουσίες το δυνατότερο χαρτί του ΑΝΤ1. Το πολύ καλό καστ, η ακριβή παραγωγή, οι πολλές ερωτικές σκηνές, το “καταδικάζουν” να πετύχει.

Αθηνόραμα

Με έξτρα περιοδικό για τις φετινές κινηματογραφικές ταινίες, κυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού ‘Αθηνόραμα’.

NOVA
Η Nova μας καλεί σε συνέντευξη Τύπου λέγοντας ‘ Εσείς το ζητήσατε εμείς το προσφέρουμε… Τι; Κάτι εντελώς καινούργιο που θα ανακοινώσουμε την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου… κλπ‘. Ο λόγος ασφαλώς για τα υποπακέτα (βλ. Media* 30/9). Καλοδεχούμενα.

Μπάλα
Η πρώτη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού στο Champions League μετά από 31(!) αγώνες, έκανε 37,8% τηλεθέαση στη ΝΕΤ. ΝΕΤ Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής έχει πρεμιέρα η αστυνομική σειρά, ‘ Criminal Minds ‘. Μπράβο και στη ΝΕΤ.

ΑΝΤ1
Σήμερα στις 21.00 ξεκινά άλλη μία κωμική σειρά, η ‘Τζίτζικας και Μέρμηγκας’. Πρωταγωνιστούν οι Σάκης Μπουλάς Παύλος Χαϊκάλης Τζόυς Ευείδη.

Το πρωτοσέλιδο της ημέρας
Traffic για σήμερα, με την εξομολόγηση της Ειρήνης Μερκούρη. Δηλαδή δεν θα τη ξαναδούμε στην πλατεία Μαβίλη;

Σινεμά
Το περίφημο βιβλίο του Αμερικανο-Αφγανού Khaled Hosseini, ‘Kite Runner’ έγινε ταινία. Επειδή όμως υπάρχουν σκηνές βιασμού ενός παιδιού, αλλά και σκηνές που μπορεί να πυροδοτήσουν προστριβές στις φυλές του Αφγανιστάν, Pashtun και Hazara, οι παραγωγοί της ταινίας αποφάσισαν να καθυστερήσουν την προβολή της στους κινηματογράφους, τουλάχιστον μέχρι οι Αφγανοί πρωταγωνιστές της τελειώσουν το σχολείο και διαφύγουν από τη χώρα, για τη δική τους ασφάλεια. Μπορεί η ταινία να μην προβληθεί στο Αφγανιστάν (οι Ταλιμπάν δεν έχουν αφήσει κινηματογράφο που να μην τον έχουν καταστρέψει), όμως θα κυκλοφορήσει σε πειρατικό DVD και είναι δεδομένο πως οι ζωές των πρωταγωνιστών θα περιέλθει σε κίνδυνο.

Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου


Ελεύθερος Τύπος (Σάββατο) – Το φάντασμα της όπερας (βιβλίο, 1ο μέρος)

Ελεύθερος Τύπος (Σάββατο) – Category 7: The end of the world (1ο DVD)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Ημερολόγια μοτοσικλέτας

Βήμα (Κυριακή) – La Boheme του Puccini

Βήμα (Κυριακή) – Monster’s Ball (Χάλι Μπέρι, Μπίλι Μπομπ Θόρτον)

Βήμα (Κυριακή) – Insomnia (Αλ Πατσίνο, Ρόμπιν Γουΐλιαμς)

Καθημερινή (Σάββατο) – Ακολουθώντας τέρατα και δεινόσαυρους (Ντοκιμαντέρ του BBC, 2o από 6 VCD)

Καθημερινή (Κυριακή) – Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος Η Συλλογή (το 3ο DVD από τα 12 του ντοκιμαντέρ)

Καθημερινή (Κυριακή) – Μεγάλοι Πολιτισμοί (1ος τόμος)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα (του Νίκου Νικολαΐδη)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Monster in Law (Τζένιφερ Λόπεζ, Τζέιν Φόντα)

Έθνος (Σάββατο) – Ντοκιμαντέρ του History Channel (Κώδικας των Ναϊτών)

Έθνος (Κυριακή) – Η 3η ταινία με τις περιπέτειες του επιθεωρητή Κλουζό: The Pink Panther Strikes Again

Ελευθεροτυπία (Σάββατο) – Ελληνοαγγλικό λεξικό (5ος τόμος από 5)

Νέα (Σάββατο) – Κόμικ Disney (Ο βασιλιάς των λιονταριών)

SS

Το SuperSport εξασφάλισε για τους συνδρομητές του τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Αργεντίνικου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, κατόπιν ανανέωσης της σχετικής συμφωνίας, για την περίοδο 2007-2010. Η έναρξη των μεταδόσεων θα γίνει αυτήν την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 20.00, με το παραδοσιακό ντέρμπι River Plate – Boca Juniors, το οποίο θα προβληθεί σε απευθείας μετάδοση από το SuperSport4.

STAR
Επανεκκίνηση και για το Gala σήμερα στις 23.45, με τη Μαρία Σταματέρη στην παρουσίαση. Ακολουθεί το NipTuck και στη 01.45 το πρώτο επεισόδιο του 6ου κύκλου της σειράς ‘Law and Order’.

Πρωινάδικα
Στήθος με στήθος η μάχη του Αρναούτογλου με τη Μενεγάκη για την πρωτιά της πρωινής ζώνης τις τελευταίες μέρες. Στα ίσια χτυπιούνται και οι Χρουσαλά – Μελέτη για την τρίτη θέση.

Φωτό της ημέρας

Save the Cheerleader. Save the World!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα