Πολύ μαγείρεμα πέφτει στον Alpha

default image

Αύριο στις 22.45 έχει πρεμιέρα το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Alpha, που όπως και το ‘Κάτι Ψήνεται’ έχει να κάνει με μαγειρική

Twitter

Θέλετε να τουϊτάρετε στη δουλειά χωρίς να σας παίρνουν χαμπάρι; Χρησιμοποιείστε
αυτόν τον client που θολώνει τα νερά και μοιάζει με excel.

Pirate Bay
Την καταδικαστική απόφαση όλοι τη γνωρίζουμε. Οι Σουηδοί βγήκαν στους δρόμους και διαμαρτύρονται, οι άνθρωποι του Pirate Bay κάνουν έφεση. Όλα τα νεότερα για το θέμα μπορείτε να τα βλέπετε εδώ .

Φαντασία
Όταν έχεις μπόλικη από αυτή δημιουργείς . Nike παπούτσια μετατρέπονται σε transformers.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για τα Stop στις τράπεζες. Μακάρι να τα δούμε να γίνονται πραγματικότητα.

Στις ΗΠΑ
Όσο αφορά το Μάρτιο και σύμφωνα με τη Nielsen, ο ειδησεογραφικός όμιλος με τους περισσότερους μοναδικούς επισκέπτες στο διαδίκτυο ήταν το MSNBC Digital Network με σχεδόν 40 εκατ. χρήστες. Ακολούθησε το δίκτυο του CNN με 38,7 εκατ. και το Yahoo! News με 37,9 εκατ. Στην τέταρτη θέση το AOL News (23,6 εκατ.) και στην πέμπτη το NY Times (20,1 εκατ.).

Σινεμά
Δείτε εδώ μια λίστα με 20 πολύ δυνατές σεναριακές ανατροπές (spoiler alert). Ασφαλώς συμπεριλαμβάνονται τα φιλμ Fight Club, The Usual Suspects, Oldboy, Jacob’s Ladder.

Βιβλίο
Η Αθήνα ακόμα εμπνέει. Διαβάστε εδώ για τη νέα σειρά βιβλίων, ‘City Stories’, από έξι ταλαντούχους συγγραφείς.

Στο iPhone
Πιθανότατα η πρώτη “κουνημένη” διαφήμιση .

Το Βήμα
Όλα σχεδόν στο ίντερνετ είναι πλέον δωρεάν. Είναι μάλλον άκαιρη η κίνηση της εφημερίδας το Βήμα να προσφέρει τη διαδικτυακή της έκδοση, έστω και με το αρχείο παλαιότερων χρόνων, με συνδρομή 30 ευρώ το μήνα.

Τέχνη
Στην τηλεόραση .

Όπρα
Μετά το Kindle της Amazon, η Όπρα Γουΐνφρι είπε να δώσει και ένα χεράκι στο Twitter. Διαβάστε εδώ για την άνοδο του microblogging site, αμέσως μετά την αναφορά της Αμερικανίδας στην εκπομπή της.

ALPHA
Αύριο στις 22.45 έχει πρεμιέρα το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Alpha, που όπως και το ‘Κάτι Ψήνεται’ έχει να κάνει με μαγειρική. Ο λόγος για το ‘ Εφιάλτης στην Κουζίνα ‘ με τον Έκτορα Μποτρίνι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα