πως να κλέψω την εφορία…

default image

Στη μηχανή αναζήτηση της Google το ψαχτήρι θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις τη φράση σου αν θέλεις να απαγάγεις ένα παιδί ή να κλέψεις από ένα σούπερ μάρκετ, αλλά αν ψάχνεις για torrents ξέχασε το. Βγάλε άκρη μόνος σου

Περιοδικά
Τον τελευταίο μήνα του 2010, το Marie Claire πούλησε τα περισσότερα τεμάχια (65 χιλ.) και βρέθηκε πάνω από το Cosmopolitan (6 χιλ.). Ακολούθησαν, Elle με 54, Mirror με 50, Lucky με 48 χιλ. Τα Αστρολόγος και Astra & Όραμα είχαν 34 και 32 χιλ. αντίστοιχα, το In Style πούλησε 29, ενώ τα fit Vita, Forma και Prevention είχαν 23, 22 και 20 χιλ.

MEGA
Με πολύ ωραίο τίτλο που θυμίζει παλιά ελληνική ταινία η επόμενη εκπομπή Πρωταγωνιστές. Ο μπράβος, η Μαρίνα και ο ληστής. Ο Θεοδωράκης αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι κάνει πολύ ενδιαφέροντα θέματα .

Google
Στη μηχανή αναζήτηση της Google το ψαχτήρι θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις τη φράση σου αν θέλεις να απαγάγεις ένα παιδί ή να κλέψεις από ένα σούπερ μάρκετ, αλλά αν ψάχνεις για torrents ξέχασε το. Βγάλε άκρη μόνος σου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Μπάλα
Σάββατο
Ηρακλής – Κέρκυρα, 17.15 novasports2
Skoda Ξάνθη – ΑΕΚ, 19.30 NET
Παναθηναϊκός – Εργοτέλης, 19.30 novasports2
Κυριακή
Πανιώνιος – Καβάλα, 15.00 novasports2
Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης, 15.00 novasports3
Λάρισα – Πανσερραϊκός, 17,15 novasports2
Ολυμπιακός Βόλου – Ολυμπιακός, 17.15 novasports3
Άρης – ΠΑΟΚ, 19.30 novasports1

DVD, CD και βιβλία του Σαββατοκύριακου

Καθημερινή (Κυριακή) – Οι περιπέτειες του Μέρλιν (σειρά DVD)

Καθημερινή (Κυριακή) – Μάνος Χατζιδάκις: Ματωμένος Γάμος/Παραμύθι Χωρίς Όνομα

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – My Life In Ruins

Eλευθεροτυπία (Κυριακή)- Η δίκη του Ντρέιφους (βιβλίο)

Έθνος (Κυριακή) – Vanilla Sky

Έθνος (Κυριακή) – CD με τραγούδια της Μελίνας Κανά

Real news (Κυριακή) – Broken Arrow

Βήμα (Κυριακή)- Θωρηκτό Ποτέμκιν (έχω μια ιστορία γι’ αυτό: Πιο παλιά το είχε πάρει ο πατέρας μου σαν προσφορά στον Ελεύθερο Τύπο. Αφού είδε είκοσι λεπτά από το φιλμ, πήρε έξαλλος τηλ. την εφημερίδα και στόλισε με αμέτρητα κοσμητικά επίθετα την άτυχη τηλεφωνήτρια. “Δεν φτάνει που όλοι οι ηθοποιοί είναι μουγκοί, κάνουν γκριμάτσες και παίζουν γελοία. Τι ταινίες βάζετε!;”)

Amazon
Σκίζει το Kindle , το Amazon πλέον πουλάει περισσότερα e-books από χάρτινα. Αν δεν γίνει έγχρωμο ώστε να μπουν και τα κόμικς μέσα, δεν θα πάρουμε.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Εστία και Παραίτησις: Άγνωστη λέξις.

Treasure Link
Απίθανες δουλειές από τον Kyle Bean .

Φωτό της ημέρας
Βρες τον Κινέζο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα