Πότε θα απαλλαγούμε από σύζυγο Πασχάλη;

default image

Η Ελένη Μενεγάκη ανανέωσε τη συνεργασία της με το κανάλι για ακόμα 3 χρόνια. Παρά τις φήμες (όπως κάθε χρόνο άλλωστε) για μεταγραφή

Καθημερινή

Αύριο Σάββατο έχει πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο εβδομαδιαίο αθλητικό περιοδικό της εφημερίδας σε συνεργασία με το L’ Equipe Magazine, με τίτλο ‘SPORT+’. Γράφεται SPORT με + ως επέκταση του Τ και διαβάζεται ως ‘ΣπορΤ ή Σπόρτ πλις’ (τα γαλλικά μας φυσάνε). Το πρώτο τεύχος έχει τον Ανελκά σε καταπληκτική φωτογράφιση, ένα ανατριχιαστικό θέμα για το ντόπινγκ, πρώτη συνέντευξη του Γιώργου Δώνη ως προπονητής της ΑΕΚ και αποκλειστική συνέντευξη του Γιούρι Λουζκόβ, δημάρχου της Μόσχας, ο οποίος μιλάει για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Να σημειώσουμε πως το L’ Equipe Magazine κυκλοφορεί 29 χρόνια στη Γαλλία και στην ελληνοποιημένη του εκδοχή διευθυντής είναι ο Γιώργος Λυκουρόπουλος.

Ζούγκλα
Την περίφημη ‘Σύζυγο Πασχάλη’ είχε χθες καλεσμένη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στην εκπομπή του. Μια ανατριχίλα, μας έπιασε. Γιατί έγινε αυτό;

ALPHA

Η Ελένη Μενεγάκη ανανέωσε τη συνεργασία της με το κανάλι για ακόμα 3 χρόνια. Παρά τις φήμες (όπως κάθε χρόνο άλλωστε) για μεταγραφή, η ωραία Ελένη θα συνεχίσει να σερβίρει καφέ (sic) στο σταθμό του Alpha.

ΣΚΑΪ
Από αύριο Σάββατο στις 15.00 και κάθε εβδομάδα, ο Σκάι θα προβάλλει τον 2ο κύκλο της σειράς του BBC, ‘Ρομπέν των Δασών’.

ΣΚΑΪ 2
Στις αρχές Ιουνίου η εκπομπή του Σκάι, ‘Νεόι Φάκελοι’, θα διαγωνιστεί στο 48ο Διεθνές Φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο για το βραβείο του καλύτερου ειδησεογραφικού ντοκιμαντέρ. Η συγκεκριμένη εκπομπή που θα διαγωνιστεί είναι αυτή με το ρεπορτάζ του Αλέξη Παπαχελά για τη στρατηγική του Πυροσβεστικού σώματος το περσινό καλοκαίρι, το χρονικό της ημέρας που η φωτιά πλησίαζε στην Αρχαία Ολυμπία του Τάσου Τέλλογλου αλλά και η συγκλονιστική ιστορία των εγκλωβισμένων της Αρτέμιδος που διηγήθηκε η Σοφία Παπαϊωάννου. Καλή επιτυχία.

Νέο Σινεμά
Με το τεύχος που κυκλοφορεί (ο Ίντι στο εξώφυλλο), δίνεται η ταινία του Ντέιβιντ Λιντς, Inland Empire .

Athens Voice

Το κράξιμο του Γιάννη Νένε προς τη Σκάρλετ Γιοχάνσον για την επιλογή της να τραγουδήσει και μάλιστα κομμάτια του Τομ Γουέιτς, είναι απολαυστικό!

Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου


Έθνος (Σάββατο) – The Godfather Vs The President (ντοκιμαντέρ για το οργανωμένο έγκλημα)

Έθνος (Σάββατο) – Το νόημα της ζωής και πως να το χάσετε (Ντάστιν Χόφμαν, Τζουντ Λο, Ναόμι Γουότς)

Έθνος (Κυριακή) – Θέλμα και Λουΐζ (Σούζαν Σαράντον, Τζίνα Ντέιβις)

Έθνος (Κυριακή) – Θεός για μια εβδομάδα (Τζιμ Κάρεϊ, Τζένιφερ Άνιστον, Μόργκαν Φρίμαν)

Νέα (Σάββατο) – Κόμικ Disney (Το κοτοπουλάκι)

Βήμα (Κυριακή) – Τα χρόνια της αθωότητας (Ντάνιελ Ντέι Λούις, Μισέλ Πφάιφερ, Γουϊνόνα Ράιντερ)

Βήμα (Κυριακή) – Το μυστικό της γέφυρας (Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Χάρβεϊ Κατέλ, Γκάμπριελ Μπερν)

Ημερησία (Σάββατο) – Εξομολογήσεις ενός επικίνδυνου μυαλού (Σαμ Ρόκγουελ, Τζορτζ Κλούνι, Τζούλια Ρόμπερτς, Ντρου Μπάριμορ). Εργάρα!

Ελευθεροτυπία (Σάββατο) – CD με τραγούδια της Τζάνις Τσόπλιν

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Amores Perros (του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ιναρίτου). Επίσης εργάρα!

Ελεύθερος Τύπος (Σάββατο) – Mayo Clinic Οικογενειακός Οδηγός Υγείας (2ος τόμος)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Πίτερ Σέλερς για πάντα (Τζέφρεϊ Ρας, Σαρλίζ Θερόν)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Αλ Τσαντίρι Νιουζ (το 12ο από 23 DVD)

Καθημερινή (Σάββατο) – Προϊστορικό Πάρκο (σειρά με δεινόσαυρους, 2ο από 6 DVD)

Καθημερινή (Κυριακή) – Μεγάλες καταστροφές: Οι επιζήσαντες (νέα σειρά του BBC, 3ο DVD από 3)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Minority Report (Τομ Κρουζ)

Πρώτο Θέμα
Από αυτή την Κυριακή, η εφημερίδα θα προσφέρει και τους τόμους μαγειρικής Nuova Cucina.

Μαντόνα
Το έγραψε ο Γιάννης Πετρίδης, το έγραψε ο Ελεύθερος Τύπος, το είπε και Φρέντος (του το είπε γνωστός γνωστού), δεν μπορεί αλήθεια θα είναι. Η Μαντόνα έρχεται στο ΟΑΚΑ στις 27 Σεπτεμβρίου.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Το Goal News για το Χαβαλούα Λούα.

Nova
Δεν θα είναι και λίγες οι αλλαγές στη Nova τώρα που άλλαξε χέρια και βρέθηκε στην κατοχή της Forthnet. Αρχικά θα αλλάξουν τα λογότυπα των καναλιών, ενώ τα Filmnet θα μετονομαστούν σε Novacinema και τα SuperSport σε Novasport. Γενικά θα γίνει ένα νέο λανσάρισμα της εταιρείας στην αγορά.

Ήρθε και το Δ.Τ
Με το σύνθημα ‘Άλλο όνομα ίδια Απόλαυση’ η συνδρομητική τηλεόραση της NOVA αλλάζει από την Κυριακή 1η Ιουνίου, το όνομα στα 6 αθλητικά κανάλια από SuperSport σε novasports και στα 3 κινηματογραφικά κανάλια από FilmNet σε novacinema. Συγχρόνως η NOVA φρεσκάρει το λογότυπό της, συνεχίζοντας να καλύπτει τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα, να προσφέρει επιτυχημένες κινηματογραφικές υπερπαραγωγές και τις καλύτερες ξένες σειρές στον κόσμο. Η αλλαγή αυτή είναι συνέπεια της πολύ επιτυχημένης πορείας και αναγνωρισιμότητας που γνωρίζει το brand NOVA τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Φωτό της ημέρας
Το SPORT+.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα