Πρόγραμμα Σκάι, ΟΤΕ TV και ANT1

default image

To Conn-x TV αλλάζει όνομα και γίνεται ΟΤΕ TV. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Εκτός από καλωδιακή τηλεόραση η OTE TV είναι και δορυφορική

New York Comic Con. Το Cosplay δεν είναι αστείο πράγμα. Δείτε του Σαββάτου και της Κυριακής .

iPop
Τη λένε Πόπη .

Torrents
Δείτε εδώ τη λίστα με τις ταινίες που έχουν κατέβει πιο πολύ. Η μεγάλη σφαγή πάντως γίνεται με τις αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές.

  Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Φαίνεται πως θα έχουμε πολύ συχνά Μεγάλη Εβδομάδα από εδώ και στο εξής.

Tumblr of the Day
Never said about restaurant websites.

OTE TV
To Conn-x TV αλλάζει όνομα και γίνεται ΟΤΕ TV. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Εκτός από καλωδιακή τηλεόραση η OTE TV είναι και δορυφορική. Μπείτε στο σάιτ να διαβάσετε λεπτομέρειες και να δείτε τον τιμοκατάλογο.

Εφημερίδες
Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε στο World Editors’ Forum στη Βιέννη πως οι πωλήσεις καθημερινών εφημερίδων το 2010 έπεσαν κατά 9 εκατομμύρια (πτώση 2%). Η έρευνα βέβαια επισημαίνει πως ότι χάθηκε στις εφημερίδες που τυπώνονται, ανακτήθηκε από τα online Μέσα ενημέρωσης.

ΑΝΤ1
Το τρέιλερ του FAB 5 . Μην τρομάξετε.
Οι πέντε είναι οι Ηλίας Ψινάκης, Λάκης Γαβαλάς, Τρύφωνας Σαμαράς, Γιώργος Μέρλος και Πάνος Φασούλης. Η επιτυχία του συγκεκριμένου πρότζεκτ έχει ήδη γραφτεί με χρυσά γράμματα (και λίγο γκλίτερ).

ΑΝΤ1 2
Το Ράδιο Αρβύλα επιστρέφει. Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας θα έχουν πολύ εύκολη δουλειά φέτος.

Σινεμά
Το 2ο τρέιλερ του Τhe Muppets .

Tweet: Add to Favorites
100χρονος τερματίζει σε μαραθώνιο.
Μπόνους ο μίνι μαραθώνιος των Σπετσών .

ΣΚΑΪ
Στο νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρουσιάστηκε σήμερα διαβάζουμε πως όσο αφορά τις τηλεοπτικές σειρές έρχονται μεταξύ άλλων οι Hawai 5-0 , Nurse Jackie , Three Rivers , Dexter (4ος κύκλος), Blue Bloods , The Defenders , The Borgias .
Εδώ (pdf) το νέο πρόγραμμα.

The Walking Dead
Ενημερωτικά, χθες προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο από τα δεκατρία του δεύτερου κύκλου. Το λέμε ώστε αν το έχετε και κάθετε το bandwith σας να το αξιοποιήσετε.

Treasure Link
The Lullaby .

Φωτό της ημέρας
Θα στο δώσω το φιλάκι, θες δεν θες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα