Πρωινός καφές τέλος και επίσημα

default image

Το ξέρετε το πάθος (αγάπη και μίσος) μας όλα αυτά τα χρόνια με τον Παπακαλιάτη. Ιδού λοιπόν, βγήκε το επίσημο τρέιλερ για τη νέα σειρά του MEGA

Οι Τέσσερις

Το ξέρετε το πάθος (αγάπη και μίσος) μας όλα αυτά τα χρόνια με τον Παπακαλιάτη. Ιδού λοιπόν, βγήκε το επίσημο
τρέιλερ για τη νέα σειρά του MEGA (υπάρχει κι
αυτό από πέρυσι). Όπως πάντα, ωραία σκηνικά, ρούχα, μουσική, στο στιλ πάντα των αμερικανικών σειρών. Ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα σε σχέση με τις άλλες ελληνικές παραγωγές. Από ουσία τίποτα βέβαια, ρηχό σενάριο, μέτριες ερμηνείες και κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια (ίδια αδιέξοδα, ίδιες συγκρούσεις, ίδια κατάθλιψη), αλλά όπως και να το κάνεις διαφέρει από τις υπόλοιπες υστερίες.

Πρωταγωνιστούν οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Νένα Μεντή, Νίκος Κουρής, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Δανάη Σκιάδη, Κατερίνα Διδασκάλου, Πάνος Μουζουράκης, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Άννα Μονογιού, Έμιλυ Κολιανδρή, Μένη Κωνσταντινίδου, Γιώργος Ζιόβας και η Ζέτα Μακρυπούλια. Στο σενάριο ο Χριστόφορος και στη σκηνοθεσία επίσης ο Χριστόφορος μαζί με τον Γιώργο Γκικαπέπα.

MEGA
Την Κυριακή στις 21.00 έχει πρεμιέρα ο νέος κύκλος της σειράς Μυστικά της Εδέμ, με το επεισόδιο Νο. 200.
Ενδιαφέρον το τρέιλερ της νέας σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα, ‘Οικογένεια Βλάπτει’, φανερά εμπνευσμένο από το φιλμ Adams Family Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Χρύσα Ρώπα, Σάκης Μπουλάς, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Αγγελική Λάμπρη, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Αντώνης Κρόμπας και ο Γιάννης Βογιατζής.

Free-Press
Athens Voice
LifO
FAQ

ΑΝΤ1
‘Πρωινός Καφές’ τέλος και επίσημα. Μετά από 20 χρόνια, η εκπομπή που έγινε συνώνυμο του ΑΝΤ1, της Μενεγάκη και των πρωινάδικων, ρίχνει αυλαία.
Φέτος ο ΑΝΤ1 παρατάσσεται δίχως παραδοσιακό πρωινάδικο και προσπαθεί να αλλάξει το σκηνικό και να ανατρέψει τις παλιές συνήθειες.
Από τη Δευτέρα 28 του μήνα, οι Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος θα παρουσιάζουν το ‘10 με 1 μαζί’. Η συνταγή είναι ενημέρωση μαζί με ψυχαγωγία (Infotainment) και μένει να δούμε αν θα πετύχει.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Αδέσμευτος Τύπος και το κρυφό χαρτί (τώρα πια βέβαια δεν είναι και τόσο κρυφό).

Στα μαγαζιά
Αυτές μάλιστα, είναι εκπτώσεις!

Ραδιόφωνο
Μπράβο στην Άννα Βλαβιανού. Συμφωνούμε σε όλα . Ειδικά το 9ο μας βγάζει από τα ρούχα μας.
Χρόνια πολλά στον Real FM για τα 2 χρόνια στον αέρα.

Στο ίντερνετ

Ότι πιο σιχαμερό υπάρχει στον πλανήτη: Παιδόφιλοι. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ και τη Unicef υπάρχουν 750.000 άνθρωποι που σέρνονται σαν τα φίδια στο ίντερνετ και περίπου 4.000.000 ιστοσελίδες με ανάλογο ανώμαλο περιεχόμενο. Η “παραγωγή” των πορνογραφικών βίντεο και φωτογραφιών με παιδιά αποφέρει στους εγκληματίες μέχρι 13 δισ. το χρόνο, ενώ τα θύματα υπολογίζονται από 10.000 μέχρι 100.000 παιδάκια.

Toy Story 3

Βγαίνει του χρόνου το καλοκαίρι. Το τρέιλερ , η αφίσα .

Φωτό της ημέρας
Αφού είπε τον Kanye West ‘jackass’ ( βίντεο ), ο Ομπάμα εμφανίστηκε με φωτόσπαθο. Έχει τον τρόπο του να σε κερδίζει επικοινωνιακά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα