Προσφορές τέλος…

default image

Και οι πωλήσεις (των κυριακάτικων) εφημερίδων πέφτουν. Μήνυση της Viacom στην Google και πρώτος σταθμός στα ερτζιανά ο "Λάμψη" (αυτά είναι)

ALPHA

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 15.30 ο Alpha προβάλλει το δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης αμερικανικής σειράς ‘ Two and a Half Men‘.

Nova
Μεταξύ άλλων, τον Αύγουστο η συνδρομητική θα προβάλλει τις ταινίες ‘Μαχητές των δρόμων: Tokyo Drift’, ‘Capote’, ‘Ανταρκτική: Στα όρια του αδύνατου’, ‘Εκτός ορίων’.

ΑΝΤ1

Με αφορμή τη συναυλία του Τζορτζ Μάικλ της 26ης Ιουλίου στο ΟΑΚΑ, το κανάλι του Αμαρουσίου θα μεταδώσει το ερχόμενο Σάββατο στις 23.40, μια φετινή συνέντευξη του διάσημου τραγουδιστή.

Λέμε να δούμε
Requiem for a dream. Παρασκευή 00.15 στη ΝΕΤ.
Dogville. Σάββατο 00.15 στην ΕΤ1.

Κυριακάτικες
Πάλι πρώτο το Θέμα την περασμένη Κυριακή με 195 χιλ. φύλλα. Στη 2η θέση η Καθημερινή με 177 και στην τρίτη το Βήμα με 176. Στις 152 το Έθνος, στις 150 η Ελευθεροτυπία. Σε πτώση ο Ελεύθερος Τύπος με 98. Να επισημάνουμε ότι την περασμένη Κυριακή τέλειωσε το λεξικό του Μπαμπινίωτη στον Ελεύθερο Τύπο, ενώ και σήμερα το Έθνος δεν είχε Τζέιμς Μποντ καθώς ολοκληρώθηκε η προσφορά.

Τηλεθέαση

Την εβδομάδα 2 με 8 Ιουλίου το MEGA κατέγραψε τηλεθέαση 16,3% και βρέθηκε στην πρώτη θέση. Ακολούθησαν ΑΝΤ1 με 14,6%, ALPHA με 13,1%, STAR με 12,7%. ALTER και ΝΕΤ είχαν 10,8% και 8,9% αντίστοιχα. Στοιχεία της AGB.

Ραδιόφωνο
Σύμφωνα με την έρευνα της Focus Bari για την ΑΕΜΑΡ, το διάστημα 16/4 με 8/7, πρώτος σε ακροαματικότητα σταθμός ήταν ο Λάμψη με 10,7%. Ακολούθησαν, Derti με 10,2%, Σκάι με 9,8%, Σούπερ Σπορ FM με 9,3% και Kiss με 8,7%.

ΕΤ
Κάθε μέρα και μια έκπληξη το πρωτοσέλιδο του Ελεύθερου Τύπου. Συγγνώμη, μας αρέσει.

Google
Ο κολοσσός των μίντια και του entertaining, Viacom, έχει κάνει μήνυση στην Google για τα βίντεο με πνευματικά δικαιώματα στο YouTube και ζητά 1 δις. δολάρια. Ο διευθύνων σύμβουλος της Google, Eric Schmidt, δήλωσε ‘ Η Viacom είναι μια εταιρεία που έχει χτιστεί από μηνύσεις, κοιτάξτε την ιστορία της’. Χε χε.

Σινεμά
Μέχρι που θα έφτανες για να υπερασπιστείς την οικογένειά σου; Ο Κέβιν Μπέικον πρωταγωνιστεί στην ταινία ‘ Death Sentence’ και φτάνει στα άκρα.

Φωτό της ημέρας
Φίλος των ταινιών Star Wars ντυμένος σαν Darth Vader στο ‘ Star Wars Celebration Europe‘.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα