Προσοχή: Επιστρέφει ο Χριστόφορος!

default image

Διαβάσαμε στο Παρόν πως το MEGA και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ενδέχεται να συνεργαστούν και πάλι το 2009. Γιατιιιί;

STATUS

Το περιοδικό Status κλείνει είκοσι χρόνια κυκλοφορίας και το γιορτάζει με ένα Συλλεκτικό, Εορταστικό, Εντυπωσιακό, Πολυτελές τεύχος Απριλίου. Στις 31 Μαρτίου στα περίπτερα. Χρόνια πολλά.
ΙΜΑΚΟ

Μετά το ‘AEK Empire’ της ΑΕΚ, η ΙΜΑΚΟ ανέλαβε και το περιοδικό του Ολυμπιακού το οποίο δεν έχει βγει στα περίπτερα εδώ και 2 μήνες. Λογικά πρώτο “νέο” τεύχος θα δείτε το Μάιο.

Athens Voice

Τα 200 τεύχη έφτασε η Athens Voice την περασμένη Πέμπτη. Πολλές ευχές.

Αντί
Στο ‘Αντί’ που κυκλοφορεί, περιέχεται συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, την οποία ο Έλληνας πολιτικός έδωσε στο περιοδικό πριν 16 χρόνια!

Τρόμος!

Διαβάσαμε στο Παρόν πως το MEGA και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ενδέχεται να συνεργαστούν και πάλι το 2009. Γιατιιιί;

Περιοδικά

Τον Ιανουάριο το πρώτο σε πωλήσεις περιοδικό ήταν το ‘Cosmopolitan’ με 78 χιλ. τεμάχια. Αν θέλετε πιστεύετε το γεγονός πως στη 2η θέση της κατάταξης είναι το ‘Άστρα και Όραμα’ με 67 χιλ. Ακολούθησαν, Pink Woman και Lucky με 59, Mirror με 58, Elle με 53, Glamour με 46.
Radioενέργεια
Σήμερα Κυριακή, το καθιερωμένο ραντεβού στο RADIO 24 θα γίνει νωρίτερα. Από τις 19.00 οι συντάκτες του SPORT 24 θα είναι πίσω από τα μικρόφωνα και θα σχολιάζουν την αθλητική επικαιρότητα και τα παιχνίδια που θα είναι σε εξέλιξη. Λεπτομέρειες εδώ .

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή άλλαξε πάλι η κορυφή και το Πρώτο Θέμα πέρασε 1ο με 221 χιλ. φύλλα. Το Βήμα είχε 208 και η ανεβασμένη τελευταία Ελευθεροτυπία 197. Στις 180 η Καθημερινή, στις 136 το Έθνος. Η απογοήτευση στον Ελεύθερο Τύπο συνεχίζεται με 74 χιλ. φύλλα.

Berlinale
Το αουτσάιντερ Επίλεκτο απόσπασμα ‘ του Χοσέ Παντίγια απέσπασε τελικά τη Χρυσή Άρκτο του 58ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου. Δείτε εδώ όλους τους βραβευθέντες.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 4 με 10 Φεβρουαρίου, το MEGA ήταν ως συνήθως στην πρώτη θέση τηλεθέασης με ποσοστό 17,8%. Στο 15% ο ΑΝΤ1, από κοντά ο ALPHA με 14,8%. Εντυπωσιακό το ALTER με 12,6%, 10,6% για το STAR, στο 9,4% η ΝΕΤ.

Λέμε να δούμε
Το χιόνι.

ΔΟΛ
Η αθλητική εφημερίδα του ΔΟΛ, είτε θα λέγεται ‘Ομάδα’, είτε θα λέγεται ‘Αρένα’, φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα (για να προλάβει και όλα τα σημαντικά αθλητικά ραντεβού που έρχονται).

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Ελευθεροτυπία για το ‘ Μυστικό της Α’ προβολής ‘.

Σκάι

Σήμερα στις 21.30, το σούπερ ντέρμπι του μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Prime Time
Το τοπ-10 των ελληνικών σειρών στο πρώτο μισό της σεζόν 07/08, έχει ως εξής (με στοιχεία της AGB):
1. Λατρεμένοι μου γείτονες
2. Ευτυχισμένοι μαζί
3. Μαύρα μεσάνυχτα
4. Γοργόνες
5. Αν υπήρχες θα σε χώριζα
6. Η εξαφάνιση
7. Φίλα το βάτραχό σου
8. Για την καρδιά ενός αγγέλου
9. Το κόκκινο δωμάτιο
10. Ο φάρος

Στο Νησί
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της βρετανικής αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, Comet, σε 2000 άντρες, οι μισοί από αυτούς θα αντάλλαζαν 6 μήνες σεξ με μια τηλεόραση πλάσμα 50 ιντσών. Το υπόλοιπο δείγμα θα έκοβε για τον ίδιο χρόνο το κάπνισμα ή την σοκολάτα.

Στις ΗΠΑ

Τέσσερις εταιρείες κολοσσοί που εκδίδουν εφημερίδες όπως η New York Times, η Tribune και η Chronicle, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πουλήσουν μαζί και σε εθνικό δίκτυο, online διαφημίσεις. Έχουν με τον ένα ή άλλο τρόπο πρόσβαση σε 200 σάιτ και με αυτή τη συνεργασία απλά προσπαθούν να επιβιώσουν απέναντι στη Google, την AOL και τη Yahoo!.

Green

Αυτό το μήνα ξεκινά την πορεία της στον κόσμο των free-press η εφημερίδα ‘Green’. Το μότο της είναι ‘Η οικολογία στην πράξη’ και στόχος της η ευαισθητοποίηση του πολίτη σε θέματα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Φωτό της ημέρας

Ανάποδοι άνθρωποι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα