Πρώτα social, μετά πορνό

default image

Διαβάζουμε στο Reuters πως σύμφωνα με έρευνα, πλέον η πορνογραφία στο διαδίκτυο έρχεται δεύτερη αφού προηγούνται οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης

STAR

Σας υπενθυμίζουμε πως το Σάββατο στις 16.45 ξεκινά στο STAR η επιτυχημένη αμερικανική σειρά
Gossip Girl . Πρόκειται για τον πρώτο κύκλο και 18 επεισόδια. Στις ΗΠΑ ξεκίνησε πριν λίγες μέρες ο δεύτερος (24 επεισόδια).

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος για την κεντρική φωτογραφία με την πτώχευση της Lehman Brothers που βέβαια υπάρχει και σε τουλάχιστον άλλα τρία πρωτοσέλιδα.

MAD
Tην Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στις 21.00, το MAD θα προσφέρει στους τηλεθεατές του ένα από τα σημαντικότερα μουσικά φεστιβάλ που γίνονται στον κόσμο, αυτό του Glastonbury. Πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο που μας πέρασε και μερικοί από τους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν ήταν οι Amy Winehouse, The Verve, Jay – Z, Duffy, James Blunt, Massive Attack, The Raconteurs. Δείτε εδώ το απίστευτο line-up.

Εμείς οι Έλληνες
Έτσι ονομάζεται η νέα παραγωγή του Σκάι και έχει να κάνει με την πολεμική ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας. Στις 24 Σεπτεμβρίου θα γίνει σε ξενοδοχείο της Καστοριάς η παρουσίαση.

Μπάλα
Τρίτη 21.45 στο novasports1, Παναθηναϊκός – Ίντερ
Τετάρτη 19.00 στο MEGA, Νόρντζελαντ – Ολυμπιακός

WiFi
Η Fon είναι με λίγα λόγια μια μεγάλη κοινωνία χρηστών του διαδικτύου που αφήνουν ξεκλείδωτα τα ασύρματα ρούτερ τους και προσφέρουν στους γείτονες δωρεάν ίντερνετ. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα και να γίνεται και εσείς ένας foneros, πατήστε εδώ .

ΝΕΤ
Προς τιμή του ηθοποιού Σταύρου Παράβα που απεβίωσε χθες, το κρατικό κανάλι θα προβάλλει αύριο Τετάρτη στις 19.00 μια από τις καλύτερες ταινίες του εκλιπόντα, την ‘Οι μνηστήρες της Πηνελόπης’.

ΑΝΤ1
Ξεκίνησε δυνατά ο ΑΝΤ1 με τα Καλημέρα Ελλάδα, Πρωινός Καφές, Αξίζει να το Δεις, να πρωταγωνιστούν. Νωρίς είναι ακόμα. Ειδικά στην πρωινάδικη ζώνη αναμένονται ακόμα οι Γρηγόρης Αρναούτογλου και Ελένη Μενεγάκη.

MEGA
Από τις 2 Οκτωβρίου και κάθε μέρα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, το MEGa θα προβάλλει τα επεισόδια του τρίτου κύκλου της αστυνομικής σειράς The Shield . Στις ΗΠΑ ξεκίνησε πριν λίγες μέρες ο 7ος και τελευταίος κύκλος.

Στη θάλασσα
Στη Google Inc. σκέφτονται να μεταφέρουν τους υπερυπολογιστές τους, οι οποίοι ιδρώνουν για να μας βρίσκουν αυτά που εμείς ψάχνουμε στη μηχανή αναζήτησης της google, στον ωκεανό! Ερευνούν κατά πόσο είναι δυνατόν να δημιουργηθούν βάσεις στη θάλασσα και μάλιστα 11 χλμ. από τις ακτές, έτσι ώστε να έχουν και το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Και να ψύχονται οι υπολογιστές από το νερό και να είναι offshore, άρα να μην πληρώνει η εταιρεία φόρους ιδιοκτησίας. Τα data centers που χρησιμοποιούνται από τη Google είναι μεγέθους γηπέδων ποδοσφαίρου και το 2005 είχε μετρηθεί ότι ξοδεύουν το 1% της παγκόσμιας ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ υπάρχουν φόβοι πως το 2020 το ίντερνετ θα “μολύνει” περισσότερο και από τα αεροπλάνα (με στοιχεία από το Times Online).

Έθνος
Από αυτή την πέμπτη το Έθνος προσφέρει στους αναγνώστες του μια εγκυκλοπαίδεια 12 τόμων για τη σύγχρονη οικολογία. Μερικά από τα θέματα που αναπτύσσονται είναι η Υπερθέρμανση του Πλανήτη, η Ρύπανση, τα Απειλούμενα Είδη.

Pamkiller
Να και τα αποκλειστικά. Η Θεοφανία Καλογιάννη στο ΜΕΝ 24 .

Στο ίντερνετ
Διαβάζουμε στο Reuters πως σύμφωνα με έρευνα, πλέον η πορνογραφία στο διαδίκτυο έρχεται δεύτερη αφού οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης είναι πλέον αυτές που “τραβάνε” τους πιο πολλούς χρήστες του ίντερνετ. Ειδικά στο γκρουπ 18-24 ετών, οι χρήστες ξοδεύουν τόση ώρα στο Facebook και σε παρόμοιες ιστοσελίδες που δεν μένει χρόνος για πιπεράτες (sic) φωτογραφίες και βίντεο.

Φωτό της ημέρας
Μέχρι τώρα η Ελλάδα έχει κατακτήσει 23(!) μετάλλια στους Παραολυμπιακούς αγώνες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα