Προβλέψαμε πρώτοι τη νίκη του Ομπάμα!

default image

Όλος ο πλανήτης ελπίζει σε καλύτερες μέρες. Μένει να δούμε αν και κατά πόσο θα συμβάλλει σε αυτό ο Μπάρακ Ομπάμα

Flickr

Ανακοινώθηκε από το Flickr πως ανέβηκε η φωτογραφία νούμερο
3 δισεκατομμύρια! Πριν ένα χρόνο λέγαμε για την Νο. 2 δισ. Μιλάμε δηλαδή για αύξηση 50% σε ένα χρόνο μέσα. Δείτε τη
εδώ .

Στο Facebook, οι φωτογραφίες που έχουν ανέβει από χρήστες του είναι πάνω από 10 δισ. αλλά οι περισσότερες από αυτές ξέρετε τι χαζομάρες είναι.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τα Νέα για το ‘Επιτέλους τέλος ο Μπους’. Ίσως είναι σπουδαιότερο από το ότι βγήκε ο Ομπάμα.

Σινεμά
Δείτε εδώ το συμπαθητικό teaser trailer της νέας ταινίας Angels and Demons με τον Τομ Χανκς. Πρόκειται για τη μεταφορά του βιβλίου του Νταν Μπράουν , Ιλουμινάτι. Να πούμε πάντως πως ο διάσημος συγγραφέας από το 2003 που έκανε την επιτυχία με το The Da Vinci Code έχει αράξει και τρώει από τα έτοιμα (υποτίθεται πως γράφει το The Solomon Key).

Χρήμα
Το Δημόσιο στηρίζει την αγορά των ΜΜΕ, σε δύσκολους ομολογουμένως καιρούς, με κονδύλι 22,43 εκατ. ευρώ. Διαβάστε εδώ το ωραιότατο άρθρο της Ναυτεμπορικής για τη διαφήμιση του Δημοσίου.
Το διαβάσατε; Ωραία. Καταλάβατε τώρα γιατί όλοι, μα όλοι, έχουν βγάλει ή σκοπεύουν να βγάλουν άμεσα εφημερίδα;

Στις ΗΠΑ
Δείτε εδώ τα συναισθήματα των Αμερικανών μετά το εκλογικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να δείτε τα συναισθήματα όλων μαζί, ή χωριστά αυτά των υποστηρικτών του Ομπάμα και των υποστηρικτών του ΜακΚέιν. Απίθανο!

Μπάλα
Το παιχνίδι πήγε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό, καμιά συμφορά δεν μας βρήκε, ενώ και το novasports έκανε καταπληκτική δουλειά. Περιγραφή του αγώνα από τον έμπειρο Γ. Λυκουρόπουλο, δηλώσεις από Αντωνίου, Ρότσα, Ουζουνίδη, εξαιρετική παρακάμερα (μόνο με ήχο γηπέδου), γενικά πολύ καλή κάλυψη από Καραλή, Μπραουδάκη, Γέμελο.
Το ματς το έδειξε και η ΝΕΤ και παρότι σε μαγνητοσκόπηση και αργούτσικα, έκανε περίπου 28% τηλεθέαση.

CNN
Πολύ μπροστά το CNN όσο αφορά τον τρόπο που κάλυψε τις εκλογές. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Στο Νέο Μεξικό
Η εφημερίδα New Mexico Sun βγαίνει 2 φορές το μήνα. Επειδή η επόμενη έκδοση είναι 3 μέρες μετά τις εκλογές αποφάσισαν στην τελευταία έκδοση να βάλουν στο πρωτοσέλιδο τίτλο ‘Obama Wins!’. Ήταν τόσο σίγουροι για το εκλογικό αποτέλεσμα που δεν μπορούσαν να περιμένουν. Έτσι τώρα όλοι οι αναγνώστες της εφημερίδας αναρωτιούνται γιατί όλοι πανηγυρίζουν σήμερα τη νίκη του Ομπάμα αφού αυτοί το ξέρουν εδώ και μέρες τώρα, ενώ από την άλλη οι υπεύθυνοι της έκδοσης υπερηφανεύονται πως αυτοί πρώτοι έγραψαν για τη μεγάλη νίκη των δημοκρατικών.

Media*
Και αφού παινεύονται στο Νέο Μεξικό, θα παινευτούμε και εμείς. Δείτε τι γράφαμε  για τη ’Φωτό της ημέρας’, στις 4 Ιουνίου.

Wikipedia
Η Wikipedia, η καλύτερη online εγκυκλοπαίδεια, ως γνωστό είναι δωρεάν και πάντοτε ζητά διακριτικά τον οβολό μας ως ενίσχυση. Πλέον ζητά τη δωρεά μας λίγο πιο έντονα . Μέχρι τώρα έχουν συγκεντρώσει σχεδόν δύο εκατ. δολάρια, ενώ στόχος είναι τα έξι.

Φωτό της ημέρας
Όλος ο πλανήτης ελπίζει σε καλύτερες μέρες. Μένει να δούμε αν και κατά πόσο θα συμβάλλει σε αυτό ο Μπάρακ Ομπάμα. Είναι πάντως φανερό πως αν κέρδιζε ο ΜακΚέιν, αυτές οι ελπίδες δεν θα υπήρχαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα