Ψυχραιμία με το online gaming

default image

Το σημερινό Κουτί της Πανδώρας καταπιάνεται με τα διαδικτυακά παιχνίδια χαρακτήρων, Second Life, WoW κλπ. Eίναι επικίνδυνα;

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Ξεχάσαμε τα γενέθλια του
Goal προχθές. Χρόνια πολλά και καλή συνέχεια λοιπόν, σε μία από τις καλύτερες αθλητικές εφημερίδες της χώρας.

Βίντεο
Η ταινία Forrest Gump σε ένα λεπτό. Απολαύστε .

Yahoo!
Δείτε εδώ ένα πολύ καλό βίντεο της Yahoo! για την εξέλιξη της επικοινωνίας τα τελευταία χρόνια.

Τέχνη
Σε λεωφορεία .

Στις ΗΠΑ

Όλοι μαζεύαμε (μερικοί μπορεί ακόμα) χαρτάκια μικροί. Πως θα σας φαινόταν να ήταν και τρισδιάστατα; Τα αμερικανικά Topps το πήγαν ένα βήμα πιο πέρα. Δείτε εδώ .

ALPHA
Το σημερινό Κουτί της Πανδώρας καταπιάνεται με τα διαδικτυακά παιχνίδια χαρακτήρων, Second Life, WoW κλπ. Στο Δ.Τ διαβάζουμε ‘Πόσο επικίνδυνα είναι τα on line παιχνίδια. 53 παιδιά στην Ελλάδα είναι ήδη υπό ψυχιατρική παρακολούθηση’. Ελπίζουμε η εκπομπή να δει ψύχραιμα το θέμα και να μην το παρακάνει. Αν παίζει κανείς με μέτρο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Εντάξει, αν παίζεις όλη μέρα World of Warcraft θα έρθει η στιγμή που θα σε βλάψει, θα γίνεις αντικοινωνικός, θα μπερδευτείς.

Γυναίκες
Βελτιώνεται η σχέση των Γυναικών στην Ελλάδα με το διαδίκτυο. Το Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας το λέει. Το 32% λοιπόν των γυναικών χρησιμοποιεί το ίντερνετ, με το γκρουπ 16-25 να ξεχωρίζει με το εμφατικό ποσοστό 84,5%. Διαβάστε εδώ το Δ.Τ.

CSI: Miami
Από τις 23 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα στις 21.00 ο Alpha θα προβάλλει επεισόδια της σειράς CSI: Miami . Στις ΗΠΑ είναι στον 7ο κύκλο και μέχρι σήμερα έχουν προβληθεί 159 επεισόδια.

Σειρές
Έχει αλλάξει τόσο πολύ η ελληνική τηλεόραση τον τελευταίο καιρό. Οι ξένες σειρές έρχονται σωρηδόν και σε λίγο οι ελληνικές θα είναι είδος προς εξαφάνιση. Το STAR άνοιξε το δρόμο πριν χρόνια και τώρα έχουν μπει δυνατά οι ΝΕΤ, ΕΡΤ, ΑΝΤ1, ALTER, ALPHA, ΣΚΑΪ. Το MEGA επιμένει ελληνικά και καλά κάνει, ο κάθε σταθμός έχει ένα κοινό που στοχεύει. Εμείς θέλουμε επιλογές και όσο πιο πολλές είναι τόσο το καλύτερο.

Hol TV
Για της IPTV της Hol τα είπαμε τις προάλλες. Δείτε εδώ το νέο σάιτ.

MEGA
Από τις 14 Μαρτίου και κάθε Σάββατο στις 23.40 το Mega θα προβάλλει κλασικές, βραβευμένες κινηματογραφικές ταινίες από τη δεκαετία του ‘40 μέχρι και αυτή του ‘70. Μερικές από τις ταινίες που θα δούμε είναι οι Τζίλντα, Ταξιτζής, Σέρπικο, Το λιμάνι της αγωνίας, Όσο υπάρχουν άνθρωποι, Η ανατομία ενός εγκλήματος, Το ποντίκι που βρυχάται. Καλή κίνηση.

Στο Νησί
Δύσκολα τα πράγματα όσο αφορά τους Βρετανούς και το YouTube . Υπάρχουν βέβαια και αλλού πορτοκαλιές.

Στο ίντερνετ
Δείτε εδώ τα 50 σάιτ που έχουν τα περισσότερα λινκς σε μπλογκς τον τελευταίο μήνα. Στο Νο. 1 το YouTube.

Φωτό της ημέρας
Η γλυκοπατάτα με το “σημάδι του σατανά” βρέθηκε σε φάρμα στην Κίνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα