Ρε Ηλία, δεν πάμε στην Ηλεία;

default image

Μια εκδρομή στα καμένα είναι συμφέρουσα αυτή την εποχή. Αν έχεις ψεύτικη ταυτότητα, πλαστά χαρτιά και μπόλικο κυνισμό, ως και 3.000 ευρώ κερδίζεις!

Αυτή είναι εκδρομή!

Τώρα που ο τουρισμός πέφτει, τα ταξιδιωτικά γραφεία πρέπει να μισθώνουν πούλμαν με προορισμό τον νομό Ηλείας. Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στην ημερήσια εκδρομή, το μόνο που χρειάζονται είναι μια ταυτότητα (όχι υποχρεωτικά δικιά τους) και πολλές δηλώσεις του νόμου 105. Το πούλμαν θα κάνει ωριαίες στάσεις έξω από καταστήματα τραπεζών σε όλο το νομό και είναι στο χέρι του κάθε εκδρομέα με πόσα χρήματα θα επιστρέψει σπίτι του το βράδυ. Τα πρώτα 3.000 ευρώ πάντως, είναι εξασφαλισμένα.

Ραδιόφωνο
Σύμφωνα με τη μέτρηση της Focus/Bari για τη ΑΕΜΑΡ, το διάστημα 9 Ιουλίου με 5 Αυγούστου η Λάμψη ήταν ο πρώτος σε ακροαματικότητα ραδιοσταθμός του λεκανοπεδίου με 10,5%. Ακολούθησαν Σκάι με 10,2%, Σούπερ Σπορ FM με 9,4%, Derti με 9,3%, Kiss FM με 9,1%.

Διακαναλικός Τηλεμαραθώνιος
Αναβλήθηκε για την Τετάρτη στις 21.00 ο τηλεμαραθώνιος για τους πυρόπληκτους του ALPHA. Το ευχάριστο είναι πως όλα τα κανάλια θα ενισχύσουν την προσπάθεια του σταθμού της Κάντζας. Στη συστράτευση είναι τα MEGA, ANT1, STAR, ALTER, ΣΚΑΪ, ΕΡΤ. Στην παρουσίαση η Ελένη Μενεγάκη.

Eurobasket

Αυτή εδώ είναι η επίσημη σελίδα του Eurobasket 2007. Το SPORT 24 θα σας ενημερώνει για το Ευρωμπάσκετ, καθ’ όλη του τη διάρκεια με τον απεσταλμένο του στην Ισπανία, Γιάννη Φιλέρη (κύριο Γιάννη).

ΣΚΑΪ
Είδαμε σποτάκι πως ο Σκάι θα προβάλλει το ριάλιτι ‘American Idol’. Μείον ένα βαθμό. Δεν ταιριάζει στο προφίλ του και δεν μας χρειάζονται νέα ριάλιτι.

ΣΚΑΪ
Είδαμε σποτάκι πως ο Σκάι θα προβάλλει τη σειρά ‘ Masters of Horror ‘. Συν 10 βαθμοί. Είναι μια καταπληκτική σειρά τρόμου, όπου σε κάθε αυτοτελές ωριαίο επεισόδιο είναι και άλλος σκηνοθέτης (μεταξύ τους είναι οι Τζον Κάρπεντερ και Ντάριο Αρζέντο).

Σμύρνη
Το Σάββατο η Ελευθεροτυπία προσφέρει ένα λεύκωμα με τίτλο ‘Η καταστροφή της Σμύρνης’. Του χρόνου ίσως έχουμε ‘… της Ηλείας’ και της ‘… της Ευβοίας’.

Ατάκα
ΑΝΤ1: ‘ Μην κάψετε και την ελπίδα μας‘. Ποιοί ακριβώς; Το κράτος, οι εμπρηστές, το ΠΑΣΟΚ, οι κατά λάθος εμπρηστές, οι αναρχικοί, οι ασύμμετροι, οι Τούρκοι, ο UCK, οι Αμερικάνοι, οι Simpsons ;

Νέες κινηματογραφικές ταινίες

The Simpsons Movie – Η πιο αγαπημένη οικογένεια, τώρα και στο πανί.
Αλεξάνδρα – Ρωσική του Αλεξάντερ Σουκούροφ. Δίνουμε και προσκλήσεις.
Interview – Σκηνοθετεί ο Στιβ Μπουσέμι και παίζει ο ίδιος με τη Σιένα Μίλερ.
The Good Night – Κομεντί με δυνατό καστ (Ντάνι Ντε Βίτο, Γκουίνεθ Πάλτροου, Πενέλοπε Κρούζ, Μάρτιν Φρίμαν, Σιένα Μίλερ).
Οι Κήποι του Φθινοπώρου – Γαλλική κομεντί.
Hannibal Rising – Ο ανθρωποφάγος, μικρός.

Το νέο της ημέρας
Η προβολή στην Ελλάδα της ταινίας ‘ Simpsons the Movie ‘.

Φωτό της ημέρας
Πλάνο από την Τοματίνα 2007 ‘. Έχουν και ωραία έθιμα στην Ισπανία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα