River Party: Το απόλυτο κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας επιστρέφει

Διαβάζεται σε 5'
River Party: Το απόλυτο κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας επιστρέφει

Μουσική, χορός, διασκέδαση και ένα μοναδικό lineup στο μεγαλύτερο μουσικό event του φετινού καλοκαιριού.

Έτος 1978. Στο Νεστόριο Καστοριάς, μια παρέα φίλων είχε την ιδέα να οργανώσει ένα reunion πάρτι. Το βράδυ εκείνο ο καθένας έφερε ότι είχε: Ένα πικάπ, μερικές κιθάρες και ρεύμα από το χωριό. Η μουσική δυνάμωσε, ο τόπος μύρισε νιάτα και η βραδιά εξελίχθηκε σε μια εμπειρία που έμελλε να τους μείνει αξέχαστη. Πιστοί στο συναίσθημα της γιορτής, αποφασίζουν ότι το πάρτι θα επαναληφθεί και την επόμενη χρονιά, αυτή τη φορά με την παρουσία τοπικών συγκροτημάτων. Και κάπως έτσι, το River Party είχε μόλις γεννηθεί.

Κάθε καλοκαίρι εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα, διεξάγεται το μεγαλύτερο κατασκηνωτικό και μουσικό φεστιβάλ της Ελλάδας. Το River Party αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εναλλακτικές διακοπές για τους απανταχού φυσιολάτρεις και μουσικόφιλους, για όλους εκείνους που πιστεύουν ότι το camping και η μουσική είναι τρόπος ζωής. Εκεί, μικροί και μεγάλοι από κάθε πόλη, χωριό και νησί (εξού και οι εκδρομές με λεωφορεία από όλη την Ελλάδα) δίνουν ραντεβού στο ίδιο μέρος για να χορέψουν, να γνωριστούν και να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, υπό τους ήχους καλλιτεχνών της εγχώριας και μη μουσικής σκηνής, που ανεβαίνουν στο stage με στόχο να θυμηθούν εκείνο το πρώτο πάρτι που έμελλε να είναι η αρχή ενός θεσμού.

Φέτος, για ακόμη μια χρονιά, το River Party επιστρέφει στις 2-4 Αυγούστου και υπόσχεται 3 μέρες μουσικής πανδαισίας δίπλα στο ποτάμι, που δεν πρέπει να χάσεις. Το τοπίο είναι πραγματικά ονειρικό και διαθέτει όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις που θα κάνουν τη διαμονή σου ξεκούραστη: Δωρεάν κάμπινγκ (μην ξεχάσετε μόνο να δηλώσετε το αντίσκηνό σας με μόλις 5 ευρώ σύνολο για όλες τις μέρες για όλα τα άτομα), άνετο πάρκινγκ, μεγάλη ποικιλία σε επιλογές για φαγητό, δωρεάν charging points, mini market και πολλά άλλα. Και επειδή το River Party δεν είναι μονάχα μουσική, στο φεστιβάλ θα βρεις πολλές παράλληλες δραστηριότητες, όπως βόλτες με γιόγκα, πιλάτες, γυμναστική, beer pong tournaments, πεζοπορίες και πολλά άλλα.

Το line up

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το River Party σπάει τα στεγανά και φέρνει κοντά κοινό και μουσικούς από διαφορετικά είδη και γενιές. Πάμε να πάρουμε μια γεύση από το φετινό line up:

  • Σωκράτης Μάλαμας: Ο πολυαγαπημένος συνθέτης και ερμηνευτής έρχεται επιτέλους ξανά στο River Party. Φανταστείτε λίγο αυτή τη φωνή, αυτούς τους στίχους σε αυτό το σκηνικό… ρίγη συγκίνησης.
  • Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Ο αιώνιος έφηβος, μετά τις ηλεκτροφόρες sold out γηπεδικές εμφανίσεις του, επιστρέφει στον τόπο που λάτρεψε και τον λάτρεψε όσο κανένας άλλος για να μας αποδείξει γιατί ζούμε για να τον ακούμε.
  • Ιουλία Καραπατάκη: Η νέα μεγάλη φωνή του ελληνικού τραγουδιού, μία από τις πιο περιζήτητες τραγουδίστριες της σκηνής έρχεται για πρώτη φορά στο Νεστόριο και το River Party για να μας μαγέψει στο πλάι του Σωκράτη Μάλαμα.
  • Μαρίνα Σάττι: Η Μαρίνα Σάττι έρχεται να ρίξει με φόρα το Ζάρι στο River Party μετά την εμφάνισή της στην Eurovision του 2024. Πρώτη της εμφάνιση στο Νεστόριο και ας μας φέρει ό,τι θέλει μετά!
  • Πάνος Μουζουράκης: Ελάχιστοι καλλιτέχνες εκεί έξω μπορούν να συναγωνιστούν σε ενέργεια το River Party και το κοινό του! Ένας από αυτούς είναι ο Πάνος Μουζουράκης ο οποίος ανεβαίνει στο Νεστόριο με ολοκαίνουργιο άλμπουμ στις αποσκευές του.
  • Melisses: Η μεγάλη επιστροφή! Ο Χρήστος Μάστορας και η παρέα του, μετά από πολυετή απουσία επιλέγουν ως αφετηρία της καλοκαιρινής τους περιοδείας το Νεστόριο και το River Party. Χρειάζεται αλήθεια να πούμε κάτι άλλο;
    Πάνος Βλάχος: Ένα από τα πιο hot και πολυσυζητημένα ονόματα στα συναυλιακά δρώμενα της χώρας φέτος, ένας πραγματικά sui generis καλλιτέχνης έρχεται να παραδώσει “Μαθήματα Ζωής” σε ένα απρογραμμάτιστο αλλά ουδόλως… τυχαίο αυτοσχέδιο πάρτι.
  • Τοquel: Ένα από τα πιο hot και πολυσυζητημένα ονόματα στα συναυλιακά δρώμενα της χώρας φέτος, ένας πραγματικά sui generis καλλιτέχνης έρχεται να παραδώσει “Μαθήματα Ζωής” σε ένα απρογραμμάτιστο αλλά ουδόλως… τυχαίο αυτοσχέδιο πάρτι.
  • Πάνος Βλάχος: Ένα από τα πιο hot και πολυσυζητημένα ονόματα στα συναυλιακά δρώμενα της χώρας φέτος, ένας πραγματικά sui generis καλλιτέχνης έρχεται να παραδώσει “Μαθήματα Ζωής” σε ένα απρογραμμάτιστο αλλά ουδόλως… τυχαίο αυτοσχέδιο πάρτι.
  • Going Through feat Isorropistis: Το αγαπημένο ελληνικό hip-hop/rap συγκρότημα και ο δημοφιλής ράπερ θα δώσουν έναν διαφορετικό παλμό στο River Party ξεσηκώνοντας το κοινό με τις παλιές και τις νέες επιτυχίες τους.
  • DJ George Tsilipakos: Με 25 χρόνια εμπειρία ως dj και μουσικός παραγωγός και αμέτρητες εμφανίσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας αλλά και των Βαλκανίων, ο DJ George Tsilipakos ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει διασκέδαση.
  • Xenia Ghali: Για την one & only Xenia Ghali δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Η κορυφαία dj και μουσική παραγωγός σαρώνει εδώ και χρόνια στα charts και φέτος έρχεται στο River Party για να κάνει κυριολεκτικά χαμό!

Φυσικά, η μουσική και η διασκέδαση δεν σταματούν εδώ. Κάθε βράδυ ακολουθεί πάρτι μέχρι το πρωί στο περιβόητο Tequila Bar, όπου φέτος θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την Xenia Ghali και τον George Tsilipakos.

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια και εκδρομές, μπορείς να επισκεφθείς το https://riverparty.net/

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα