Ρίχνουνε δουλειά στη Google

default image

Σιγά μην έκανε μόνο 2 δελτία ειδήσεων το μήνα η Ελεονώρα Μελέτη. Όπως ανακοινώθηκε από το STAR αναλαμβάνει την πρωινή εκπομπή του σταθμού

Chrome

Διαβάστε χθες τα νέα που γράφαμε για το πρόγραμμα περιήγησης της Google. Μπορείτε να το κατεβάσετε από
εδώ ή από
εδώ για ελληνικά (είναι σε beta μορφή). Με μια γρήγορη ματιά μπορούμε να πούμε πως ο νέος browser είναι λιτός, πολύ γρήγορος και σταθερός.

Χωράει;
Το θέμα βέβαια είναι αν υπάρχει χώρος για ακόμα ένα browser στο διαδίκτυο. Πολλοί θα πουν όλοι οι καλοί χωράνε. Να πούμε ενδεικτικά πως τα στατιστικά του Αυγούστου δείχνουν πως παγκοσμίως ο Internet Explorer έχει μερίδιο 72% περίπου με τον Firefox να ακολουθεί με 19,7%. Ακόμα, Safari 6,3% και Opera 0,7%.

Picasa 3
Και επειδή στη Google δεν κάθονται λεπτό, έβγαλαν και νέα έκδοση (επίσης beta) του Picasa. Κατεβάστε το από εδώ .

STAR
Σιγά μην έκανε μόνο 2 δελτία ειδήσεων το μήνα η Ελεονώρα Μελέτη. Όπως ανακοινώθηκε από το STAR αναλαμβάνει την πρωινή εκπομπή του σταθμού (07.45 – 10.00), στη θέση του Αντώνη Κοκορίκου.

Don LaFontaine
Μέχρι προχθές που απεβίωσε σε ηλικία 68 ετών, ο Don LaFontaine είχε δώσει τη φωνή του σε περισσότερα από 5.000 τρέιλερ ταινιών και περισσότερα από 350.000 διαφημιστικά σποτ και τρέιλερ ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Ήταν η φωνή του Χόλιγουντ. Δείτε εδώ ένα απίθανο βίντεο.

Μπάσκετ
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση συμφωνίας με το Eurosport για τα επόμενα 3 χρόνια. Το τηλεοπτικό κανάλι θα μεταδίδει τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, όσο αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ αναζητείται και εγχώρια τηλεοπτική στέγη (ακούγεται o ANT1).

ALPHA

Το Κουτί της Πανδώρας έχει αύριο Πέμπτη στις 23.00 έκτακτη εκπομπή με τίτλο ‘Ανίερες συμμαχίες – «ιερά» σκάνδαλα’ και ασφαλώς έχει να κάνει με τη Μονή Βατοπεδίου.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Εξέδρα για το θέμα κάτω δεξιά με τον “εισβολέα” στο Δ.Σ του Παναθηναϊκού. Διαβάστε εδώ τα πάντα για την ξεκαρδιστική ιστορία και δείτε το photostory.

90210
Διαβάστε εδώ το θάψιμο που ρίχνει το Variety στο νέο Beverly Hills. ‘Είναι το ίδιο μόνο με πιο αστραφτερά αυτοκίνητα, πιο εντυπωσιακά ρούχα και μπόλικο Botox.
Δείτε εδώ  το άρθρο (με φωτογραφίες εννοείται) του ΜΕΝ 24 για τα κορίτσια που παίζουν στη νέα σειρά.

Deal
Επιτέλους κάποιος πήρε το 1 εκατ. δολάρια στο αμερικανικό Deal. Πρόκειται για μια κοπελίτσα η οποία μάλιστα είναι έγκυος. Δείτε εδώ το βίντεο.

Οι ειδήσεις
Τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου με τους βασικούς παρουσιαστών των κεντρικών δελτίων ειδήσεων να έχουν επιστρέψει βλέπουμε ως συνήθως πρώτο σε τηλεθέαση το MEGA και τα ALTER, STAR, ANT1, NET, ALPHA (με αυτή τη σειρά) να ακολουθούν.

Φωτό της ημέρας
Φιλιππινέζοι διαμαρτύρονται μπροστά στην πρεσβεία της Ιαπωνίας για τον αφανισμό των δελφινιών. Αυτοί είναι λόγοι που αξίζει κάποιος να αντιδρά και να φωνάζει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα