Rush για Dexter

default image

Ανατριχίλα με πιάνει στη σκέψη ότι ο Κρις Χέμσγουορθ δηλαδή ο “Θορ” θα υποδυθεί τον Τζέιμς Χαντ. Ο Ρον Χάουαρντ άφησε το διάστημα και το Βατικανό και έπιασε τη Φόρμουλα 1

Dexter
Οι Dexterικοί θα έχετε δει το τρέιλερ της 6ης σεζόν. Η συγκεκριμένη αναφορά αφιερώνεται στους νεόκοπους Dexterικούς του γραφείου που πριν από λίγους μήνες άρχισαν να με ρωτάνε γιατί ο P.V ή Pi_Vi γράφει συνέχεια για αυτή τη σειρά.

Microsoft
Το είδατε αυτό ; Ναι, κανένας δεν θα εκμεταλλευτεί τη μακαρίτισσα. Σε δισκοπωλείο προαστίων το πρωί έκαναν παραγγελίες και ό,τι είχε μείνει ήταν στη βιτρίνα.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ωραίο και συμμαζεμένο. Με εκπληκτική φωτογραφία.

ΝΕΤ
Σε βιβλιοπωλείο πάλι (ναι τα πήρα με τη σειρά) επανεμφανίστηκε στη βιτρίνα ο τόμος με το έργο ζωής του Μιχάλη Κακογιάννη αν και αποτελεί γενναία (οικονομική) επένδυση. Για όσους ενδιαφέρονται η NET προβάλλει το 2ο μέρος του αφιερώματος της “Μηχανής του Χρόνου” για τον κυπριακής καταγωγής δημιουργό στις 19.00 πριν από τον Εξάντα, ενώ υπάρχει κι αυτό .

Rush
Ανατριχίλα με πιάνει στη σκέψη ότι ο Κρις Χέμσγουορθ δηλαδή ο “Θορ” θα υποδυθεί τον Τζέιμς Χαντ. Ο Ρον Χάουαρντ άφησε το διάστημα και το Βατικανό και έπιασε τη Φόρμουλα 1. Όποτε το Χόλιγουντ πιάνει τη Φόρμουλα 1, μπρρρ.

Alpha
Οι Γερμανοί “έκοψαν” το τοκ σόου του Πέτρου Κωστόπουλου λόγω χρημάτων. Δεν είμαι φαν του συγκεκριμένου, αλλά θα μπορούσαν να είχαν “κόψει” τόσες και τόσες εκπομπές του καναλιού. Σκεφτείτε τι οικονομία κάνεις αν στείλεις σπίτι της όλη την πρωινομεσημεριανή ζώνη.

Σινεμά στο σπίτι
Το αξεπέραστο  “Paris je t’aime” προβάλλεται απόψε σε βάρβαρη ώρα (02.15, ΝΕΤ). Συμφωνείτε ότι το “New York I love you” ήταν απλώς αδιάφορο;

Χατζηνικολάου
Ρώτησε στο Twitter πως να ονομάσει το blog του. Έχετε καμιά ιδέα;

Αστείες φωτογραφίες
Τουλάχιστον αυτοί βουτάνε από τα 10 μέτρα με το κεφάλι κάτω.

Φωτό της ημέρας
Ρινόκερος παίρνει έναν υπνάκο σε ζωολογικό πάρκο της Αγγλίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα