Σε διαρκή άνοδο Facebook και Twitter

default image

Ο χρόνος που ξοδεύεται από τους χρήστες του ίντερνετ σε ιστοσελίδες κοινωνικές δικτύωσης και μπλογκς όλο και αυξάνεται

Google Squared

Ήδη πολλοί το ονομάζουν ‘
WolfRam killer’. Δεν ξέρουμε αν ισχύει πάντως αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο νέο στιλ αναζήτησης με τίτλο
Google Squared . Βγάζει τα αποτελέσματα σε πίνακα και μπορείτε να προσθέτετε και να αφαιρείτε κατά το δοκούν.
Δείτε και το επεξηγηματικό βίντεο.

Στις ΗΠΑ
Ο χρόνος που ξοδεύεται από τους χρήστες του ίντερνετ σε ιστοσελίδες κοινωνικές δικτύωσης και μπλογκς όλο και αυξάνεται. Σύμφωνα με τη Nielsen, τον Απρίλιο του 2009 σημειώθηκε 83% αύξηση από τον ίδιο μήνα του 2008. Facebook, MySpace, Blogger, Tagged, Twitter, μερικοί από τους πρωταγωνιστές. Συγκεκριμένα για το Facebook, ο χρόνος ενασχόλησης των χρηστών του σε αυτό αυξήθηκε κατά 700% μέσα σε ένα χρόνο και τον Απρίλιο το ρολόι έγραψε 14 δισ. λεπτά. Το Twitter σημείωσε αύξηση 3.700%.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Το Βήμα . Ομπάμα, Αμπντάλα και Οσάμα στην ίδια πρόταση.

Στη Θεσσαλονίκη
Τα ξημερώματα πραγματοποιήθηκε επίθεση με γκαζάκια σε αυτοκίνητα της δημοτικής τηλεόρασης της Θεσσαλονίκης, TV 100. Τη μόδα και αυτή…

Free-Press
Athens Voice
LifO Δύο τα χτυπήματα σήμερα ( εδώ και εδώ )
FAQ

YouTube XL
Σχεδιασμένο για μεγάλες οθόνες.

ΑΝΤ1
Λογικό είναι όταν η κα. Τατιάνα κάθεται απέναντι από την κα. Μανωλίδου, η εκπομπή ‘Αξίζει να το δεις’, να κάνει νούμερα. Ειδικά όταν η πρώτη υποβάλλεται στον “ορό της αλήθειας”. Μέχρι 41% λοιπόν έφτασε χθες η θλιβερή απογευματινή εκπομπή. Μπράβο.

Το νέο της χρονιάς
Όλοι αυτοί που μετέχουν σε ριάλιτι σόου, είναι εργαζόμενοι! Ένα γαλλικό δικαστήριο το λέει. Οι παίκτες τέτοιων τηλεοπτικών σόου δεν είναι δυνατόν να κάνουν ότι τους ζητάει η εκάστοτε παραγωγή 24 ώρες το 24ωρο και να μην έχουν ένα συμβόλαιο εργαζομένου με την εταιρεία, είπε ο δικηγόρος τριών παικτών του γαλλικού Temptation Island.

Στους NY Times
Ήρεμα με το Twitter ρε παιδιά, δεν μπορούμε να δουλέψουμε.

Bing
Η τηλεοπτική διαφήμιση της νέα μηχανής αναζήτησης της Microsoft, Bing. Μας άγχωσε.

Συναυλία
Άκυρη και η συναυλία της Loreena McKennitt. Σας τις μεταγραφές στο ποδόσφαιρο έχει καταντήσει το πράγμα με τις συναυλίες στη χώρα μας. Ακούς χίλια ονόματα αλλά τελικά πόσοι έρχονται και παίζουν;

Sex Shop TV
Πρόκειται για μια σειρά που γυρίζεται για να προβληθεί στο ίντερνετ. Είναι του Μάκη Παπαδημητράτου (Τσίου, Κλέφτες) και μεταξύ των ηθοποιών βλέπουμε τους Μυρτώ Αλικάκη και Τάκη Σπυριδάκη. Διαβάστε εδώ περισσότερα και δείτε το τρέιλερ.

Φωτό της ημέρας
Συνταξιούχοι και τσίτσιδοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα