Sex Files

default image

Ενημερωθείτε για το πόσο συχνά ακούει ένας Νεοϋορκέζος τους γείτονές του να κάνουν σεξ, τις θετικές επιδράσεις της ηλιοθεραπείας στη λίμπιντο και πολλά άλλα

Ενημερωθείτε για το πόσο συχνά ακούει ένας Νεοϋορκέζος τους γείτονές του να κάνουν σεξ, για τις θετικές επιδράσεις της ηλιοθεραπείας στη λίμπιντο, για το ρόλο της σχέσης μητέρας-παιδιών στη συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών αλλά και για τις επιπτώσεις των στίχων ενός τραγουδιού στη σεξουαλική συμπεριφορά των εφήβων.

  Οι περισσότεροι Νεοϋορκέζοι ακούνε τους γείτονές τους όταν κάνουν σεξ

Στην πραγματικότητα δεν πειράζει. Απλά μην το κάνετε το πρωί.

Η Νέα Υόρκη δεν είναι για ντροπαλούς. Για να ζήσει κανείς σε αυτή την πόλη πρέπει οπωσδήποτε να έχει- ας το πούμε έτσι- γερό στομάχι.

Μια πρόσφατη μελέτη λοιπόν διαπίστωσε ότι δύο στους τρεις Νεοϋορκέζους ακούνε τακτικά τους γείτονές τους να … το κάνουν. Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι οι περισσότεροι δεν κάνουν ποτέ παράπονα στους θορυβώδεις εραστές, πόσο μάλλον να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο και να καταγγείλουν το γεγονός στις αρχές.

Πώς όμως δήλωσαν ότι αισθάνονται οι συμμετέχοντες στην έρευνα όταν ακούνε τους γείτονες να κάνουν σεξ; Το 11 % δήλωσε ότι αισθάνεται αηδία, το 19 % ότι ζηλεύει και το 26 % ανέφερε ότι το γεγονός του είναι απλά αδιάφορο.

Η ηλιοθεραπεία αυξάνει τις σεξουαλικές ορμές των ανδρών

Η ηλιοθεραπεία αποδεικνύεται η καλύτερη συνταγή που θα μπορούσε να συστήσει ένας γιατρός σε έναν άνδρα για να ενισχύσει τη λίμπιντό του. Σύμφωνα με μια νέα αυστριακή μελέτη η ηλιοθεραπεία ανεβάζει τη σεξουαλική διάθεση.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι η τεστοστερόνη αυξάνεται από τη βιταμίνη D. Τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης είναι γνωστό ότι έχουν αρνητικές επιπτώσεις στη λίμπιντο ενός άνδρα, ενώ μειώνουν και τα επίπεδα ενέργειας.

Η τεστοστερόνη βοηθά επίσης στη διατήρηση της μυϊκή δύναμης και της πυκνότητα των οστών σε άνδρες και γυναίκες.

Η βιταμίνη D παράγεται κατά κύριο λόγο από την έκθεση στο ηλιακό φως. Η διατροφή αποτελεί μια ακόμη πηγή της βιταμίνης.

Η σχέση μητέρας-παιδιών σημαντικός παράγοντας της συναισθηματικής ανάπτυξης

Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει πόσο σημαντική είναι η σχέση μιας μητέρας με τα παιδιά της για την συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών.

Σύμφωνα με την έρευνα όταν τα παιδιά αισθάνονται ανασφάλεια στη σχέση τους με τη μητέρα τους αυτό συνήθως οδηγεί σε προβλήματα συμπεριφοράς στην παιδική ηλικία.

Η έρευνα ανέλυσε τα αποτελέσματα από 69 μελέτες, στις οποίες συμμετείχαν περίπου 6.000 παιδιά ηλικίας από 12 ετών και κάτω.

Η ποιότητα της σχέσης ανάμεσα στα παιδιά και τους γονείς τους είναι σημαντική για την ανάπτυξη των παιδιών, αλλά οι προηγούμενες έρευνες για τη σχέση μεταξύ του δεσίματος γονέων- παιδιών και της ανάπτυξης των παιδιών είχαν αντικρουόμενα αποτελέσματα.

Ωστόσο αυτή η νέα ανάλυση μπόρεσε να συγκεντρώσει στοιχεία από παλιότερες έρευνες για να αποσαφηνίσει το βαθμό στον οποίο ο δεσμός μεταξύ ενός παιδιού και της μητέρας του στην παιδική ηλικία μπορεί να οδηγήσει αργότερα σε προβλήματα συμπεριφοράς των παιδιών, όπως η επιθετικότητα ή η εχθρότητα.

« Η ανάλυσή μας έδειξε ότι τα παιδιά που ένιωθαν ανασφάλεια με τις μητέρες τους, ιδιαίτερα τα αγόρια, είχαν σημαντικά περισσότερα προβλήματα συμπεριφοράς, ακόμα και όταν τα προβλήματα συμπεριφοράς παρατηρήθηκαν αρκετά χρόνια αργότερα», επεσήμαναν οι ερευνητές.

Οι στίχοι των τραγουδιών επηρεάζουν τη σεξουαλική συμπεριφορά των εφήβων

Μια νέα μελέτη αποδεικνύει ότι οι έφηβοι που αρέσκονται να ακούνε λαϊκά καψουροτράγουδα με εξευτελιστικές σεξουαλικές αναφορές είναι πιο πιθανό να είναι πιο χαλαροί σεξουαλικά.

Το ζήτημα αυτό είναι πολύ σημαντικό αν λάβουμε υπόψη οι εφηβικές εγκυμοσύνες φτάνουν τις 700.000 κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ σεξουαλικώς μεταδιδόμενες λοιμώξεις καταγράφονται στο 25 % των κοριτσιών.

Οι ερευνητές λοιπόν αναζήτησαν τους παράγοντες εκείνους που μπορεί να ευθύνονται για την αχαλίνωτη σεξουαλική δραστηριότητα στην εφηβεία.

Μεταξύ άλλων διαπίστωσαν ότι η συχνή έκθεση σε στίχους που περιγράφουν το σεξ ως κάτι ταπεινωτικό σχετίζεται με έντονη σεξουαλικότητα. Στην πραγματικότητα η έκθεση σε τέτοιους στίχους ήταν μεταξύ των πιο ισχυρών παραγόντων.
 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα