Σεξ με φοιτήτριες

default image

Λένε ότι οι Κένεντι έβαλαν τα μεγάλα μέσα για να μην προβληθεί η μίνι σειρά με “The Kennedy’s” από το History Channel. Είμαι πραγματικά περίεργη και αποφασισμένη να υποστώ και τη “σπαραχτική”, είμαι σίγουρη, ερμηνεία της Κέιτι Χόλμς

Quora
Η ιστοσελίδα που απαντάζε στης ζωής τα ερωτήματα σύμφωνα με την εφημερίδα “ Indepedent “. Για κάποιο λόγο δεν κατάφερε κανείς στο γραφείο να μπει. Όπως είπε και  ο διπλανός μου “υπάρχει και η wikipedia”. Αν κάποιος από εσάς έχει πρόσκληση να μας στείλει, θα το εκτιμούσαμε.

Mega
Ο καλός δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης επέστρεψε με μια ιατρική εκπομπή με τίτλο “ Όλα για την υγεία μου “. Εκπομπή με τον ίδιο τίτλο (χωρίς του μου) παρουσίαζε και στη ΝΕΤ.

Eλεύθερος Τύπος
Ο διευθυντής της εφημερίδας Γιάννης Μιχελάκης αποχωρεί για να πάει στη Νέα Δημοκρατία! Ο αντικαταστάτης θα έρθει εκ των έσω. Eν τω μεταξύ η Λιάνα Κανέλλη δεν θα αρθρογραφεί πλέον στην εφημερίδα “Δημοκρατία”.

Δίφωνο

Οι εργαζόμενοι δίνουν τη δική τους μάχη. Εδώ το blog που έφτιαξαν.

2010
Φωτογραφίες της χρονιάς που μας πέρασε από το Life . Καλή η προσπάθεια και της Καθημερινής την περασμένη Κυριακή.

Συνωμοσία
Λένε ότι οι Κένεντι έβαλαν τα μεγάλα μέσα για να μην προβληθεί η μίνι σειρά με “ The Kennedy’s ” από το History Channel. Είμαι πραγματικά περίεργη και αποφασισμένη να υποστώ και τη “σπαραχτική”, είμαι σίγουρη, ερμηνεία της Κέιτι Χόλμς.

Προσεχώς

Ο Βινς Βον φαίνεται να επιστρέφει στις καλές ταινίες με το “Dilemma”. Μαζί του η Τζένιφερ Κόνελι, Γουινόνα Ράιντερ και ο χοντρούλης από το “Hitch”. Εδώ το τρέιλερ.

Σινεμά
Η Σαρλίζ Θερόν θα υποδυθεί την κακιά μάγισσα στην κινηματογραφική παραχωγή “Η Χιονάτη και ο κυνηγός”. Εγκατέλειψε όμως το ρόλο στην ταινία για τον Έντγκαρ Χούβερ.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τα Νέα . Τρέλα του πηγαίνει η κελεμπία του αντιπροέδρου. Για σεξ με φοιτήτριες γράφει και ο ΕΤ .

Φωτό της ημέρας
Ο… κύριος εκτίθεται στο υποβρύχιο μουσείο του Κανκούν .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα