Σιγά σιγά μας χαιρετάνε τα κανάλια

default image

Τελειώνουν τα σίριαλ, η "Αλ Γκάιντα", το "Πολύ την Κυριακή"έρχονται τα βραβεία MAD, αλλά εμείς εξακολουθούμε να καιγόμαστε από την ζέστη

Σινεμά

Στο τεύχος του περιοδικού ‘Σινεμά’ που κυκλοφορεί προσφέρονται οι ταινίες ‘ Lost Highway‘ και ‘ Twin Peaks‘ του Ντέιβιντ Λιντς.

Guess the movie
Οι καλλιτέχνες ζωγραφίζουν και εμείς μαντεύουμε ποια ταινία. Καταπληκτικό.

Πεθερές τέλος
Την Τρίτη στις 21.00 ολοκληρώνεται η σειρά του MEGA, ‘Επτά Θανάσιμες Πεθερές’, που φυσικά μόνο επτά δεν ήταν.

Athens Voice
Ανανεώθηκε το σάιτ της Athens Voice, ενώ στην αναμονή είμαστε για το πολύ καλό ετήσιο ‘Summer Guide’ που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες.

Κυριακάτικες

Την περασμένη Κυριακή το Πρώτο Θέμα βρέθηκε για ακόμα μια φορά στην κορυφή των πωλήσεων με 212 χιλ. φύλλα. Ακολούθησαν, Βήμα με 181, Ελευθεροτυπία με 178, Έθνος με 156, Καθημερινή με 146, Ελεύθερος Τύπος με 115.

MAD

Τα Mad Video Music Awards 2007 απονέμονται αύριο στο Θέατρο Βράχων. Το μουσικό event θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση από τον ALPHA στις 28 Ιουνίου στις 21.00.

Nova
Για μια ακόμη χρονιά το Wimbledon, το κορυφαίο τουρνουά τένις του πλανήτη, έρχεται ζωντανά στα SuperSport 1, 2 και 3. Από τις 25 Ιουνίου μέχρι τις 8 Ιουλίου, οι συνδρομητές της NOVA θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση τους αγώνες του φημισμένου και ιστορικού τουρνουά τένις.

The Tudors
Το MEGA κάνει κάτι που δεν συνηθίζει. Φέρνει ξένη σειρά και μάλιστα φετινής (!) παραγωγής. Πρόκειται για τη ‘ The Tudors’ και θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 2 Ιουλίου και κάθε μέρα εκτός ΣΚ, στις 23.15. Τα 10 επεισόδια του πρώτου κύκλου της σειράς θα τελειώσουν στις 13 Ιουλίου.

Καθημερινή
Από την επόμενη Κυριακή και για ακόμα πέντε, η Καθημερινή θα προσφέρει ταινίες με τον θρυλικό Λουΐ ντε Φινές.

ANT1
Αυλαία για φέτος και για την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ‘ΟΛΑ’, την Τρίτη στις 23.45.

Λέμε να δούμε
Conspiracy Theory. Δευτέρα 23.15 στο STAR. Δεν βαριόμαστε να το βλέπουμε και να το ξαναβλέπουμε.
X-Men. Τρίτη στις 21.00 από τον ΑΝΤ1. To καλύτερο από τα 3.
The End of the Affair. Παρασκευή μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα (δηλ. Σάββατο) από το MEGA. Ένα από τα καλύτερα ερωτικά δράματα όλων των εποχών.

ALPHA
Σήμερα Κυριακή στις 23.30 ο Λάκης Λαζόπουλος θα παρουσιάσει την τελευταία ‘Αλ Γκάιντα’ για φέτος με καλεσμένο τον Γιάννη Πάριο.

Τηλεθέαση

Το διάστημα 11 με 17 Ιουνίου το MEGA ήταν πρώτο σε συνολική τηλεθέαση με ποσοστό 18%. Από κοντά ο ΑΝΤ1 με 17,6%, 12,9% είχε ο ALPHA. Το STAR κατέγραψε 10,8%, ενώ ALTER και ΝΕΤ είχαν 10% και 9,8% αντίστοιχα.

MEGA
Σήμερα Κυριακή στις 21.00 μας αποχαιρετά και ο Γρηγόρης με το ‘Πιο πολύ την Κυριακή’, αλλά… ποιός έβλεπε;

Φωτό της ημέρας
Είσαι γκαζιάρης και παίρνεις μέρος σε παράνομους αγώνες; Στην Καλιφόρνια σου κατάσχουν το αυτοκίνητο και το λιώνουν. Αν θες μπορείς να βλέπεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα