Συναγερμός στα ΜΜΕ: Η Δρούζα μάλλον πάει STAR

default image

media_661_b.jpg Ανοιχτή επιστολή προς ΕΡΤ

Όταν στο πρόγραμμα ανακοινώνετε πως στην εκπομπή ‘Από που κρατάει η σκούφια μας’ της Δευτέρας 9/7 θα ασχοληθείτε με τα μανιάτικα επώνυμα, να το κάνετε. Χθες γράψαμε ότι αυτό θα ήταν το περιεχόμενο της εκπομπής και εκτεθήκαμε στη μισή Μάνη. Και οι Μανιάτες ως γνωστόν το κρατάνε μανιάτικο. Αναμένουμε επανόρθωση την επόμενη Δευτέρα.

ALPHA
‘Πήρα κόκκινα γυαλιά’ ονομάζεται μία από τις νέες κωμικές σειρές του Alpha και πρωταγωνιστούν οι Εβελίνα Παπούλια, Χρυσούλα Διαβάτη, Ορφέας Αυγουστίδης.

Άννα Δρούζα
Για ALPHA πήγαινε, στο STAR φαίνεται να καταλήγει. Η αγωνία στο κατακόρυφο.

The Simpsons
Στα 400 επεισόδια της σειράς Simpsons που έχουν προβληθεί, έχουν περάσει περισσότεροι από 350 διάσημοι καλεσμένοι. Μεταξύ τους οι Μπιτλς, ο Μελ Γκίμπσον, o Μπιλ Γκέιτς, ο Τόνι Μπλερ, η Νάταλι Πόρτμαν. Οι Times ανακοίνωσαν τις δικές τους καλύτερες εμφανίσεις γκεστ σταρ (και βίντεο) και καλούν τους αναγνώστες τους να στείλουν τις δικές τους.

Google
Ανακοινώθηκε χθες από τη Google πως ήρθαν σε συμφωνία με την εταιρεία Postini και η τελευταία θα εξαγοραστεί από την πρώτη για 625 εκατ. δολάρια. H Postini προσφέρει ασφάλεια και κρυπτογράφηση σε περισσότερες από 35.000 εταιρείες και 10 εκατ. χρήστες του διαδικτύου. Η Postini για τη Google είναι άλλο ένα κομμάτι στο παζλ που φτιάχνει με “διακριτικό” τίτλο ‘Πάμε να τσακίσουμε το Office και γενικότερα τη Microsoft’.

Στην Κίνα
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της τηλεφωνικής γραμμής στο Πεκίνο που προσφέρει υποστήριξη στις έφηβες που έχουν μείνει έγκυες, το 46% των 20.000 που έχουν ζητήσει συμβουλές και βοήθεια εδώ και 2 χρόνια, γνώρισαν τον πατέρα του παιδιού που κυοφορούν στο ίντερνετ.

1/18/08
Όσοι είδαν στις ΗΠΑ στο σινεμά την ταινία Transformers, είχαν την τύχη να δουν και το τίζερ τρέιλερ μιας ταινίας που κάποιοι τη λένε Cloverfield, κάποιοι λένε πως δεν έχει ακόμα όνομα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα βγει στους κινηματογράφους στις 18 Ιανουαρίου 2008 και πως παραγωγός είναι ο J.J.Abrams (Lost). Το επίσημο σάιτ της ταινίας είναι αυτό και στις ΗΠΑ έχει γίνει μεγάλο hype καθώς πάρα πολλοί ψάχνουν για περισσότερα στοιχεία. Έξυπνο μάρκετινγκ με λίγα λόγια. Το ξέρει το παιχνίδι ο Abrams, φαίνεται άλλωστε και στο Lost.

Last FM
Μετά τις συμφωνίες με τις ΕΜΙ και Warner, το online ραδιόφωνο last.fm, έκλεισε άλλη μια και με τη Sony BMG. Ο last.fm θα “δίνει” στους χρήστες του όλο τον μουσικό κατάλογο της Sony να τον ακούσουν online ή να πληρώσουν και να κατεβάσουν όποιο τραγούδι θέλουν. Να τονίσουμε πως ο last.fm αγοράστηκε πρόσφατα από το CBS για 208 εκατ. ευρώ.

Το νέο της ημέρας
45 χρόνια μετά το ξεκίνημα της διεθνούς καριέρας των Beatles στο Αμβούργο, η γερμανική πόλη αποφάσισε να τους τιμήσει με ένα άγαλμα φτιαγμένο από μέταλλο το οποίο θα στοιχίσει 460 χιλ. ευρώ. Το άγαλμα θα στηθεί σε κεντρικό σημείο του Αμβούργου, εκεί που είναι τα μπαράκια που κάποτε τραγουδούσαν τα σκαθάρια από το Λίβερπουλ.

Φωτό της ημέρας
Αιματοχυσία στο Κόκκινο Τέμενος του Ισλαμαμπάντ, με τουλάχιστον 58 νεκρούς. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα