Σινεμά το περίπτερο

default image

Δεν πάει καθόλου καλά τελευταία, όσο αφορά την τηλεθέαση, το δελτίο ειδήσεων του ALPHA και είναι καρφωμένο στην 5η θέση. Αναζητείται λύση επειγόντως

Best of the Blogs

Ανακοινώθηκαν τα υποψήφια μπλογκς για την 4η ετήσια βράβευση των ‘
Deutsche Welle International Weblog Awards ‘. Μπορείτε να ψηφίσετε για τα ‘Bobs’
εδώ , ενώ πρέπει να σημειωθεί πως ανάμεσα τους είναι και 2 blogs από Ελλάδα (
History of Greek Food
This is not my Country ).

WANTED
Το εξαιρετικό κόμικ ‘Wanted’ των Mark Millar και J. G. Jones (υπάρχει και στη χώρα μας) γίνεται ταινία (στο σινεμά το 2008). Όσοι το έχετε διαβάσει θα συμφωνείτε πως βάση της εικονογράφησης, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έπρεπε να τους είχαν οι Eminem και Halle Berry. Παρόλο που στη θέση τους είναι οι James McAvoy και Angelina Jolie, αναμένουμε το φιλμ με μεγάλη ανυπομονησία. Δείτε εδώ το πρώτο τρέιλερ.

Κυριακάτικες
Πάλι πρώτο το Βήμα την περασμένη Κυριακή (Σάββατο συγκεκριμένα λόγω 28ης Οκτ.), με 214 χιλ. φύλλα. Ακολούθησαν το Πρώτο Θέμα με 202, η Καθημερινή με 186, η Ελευθεροτυπία με 157. Ο Ελεύθερος Τύπος με 111 χιλ. πέρασε το Έθνος (είχε μόλις 110 – πτώση 44 χιλ.), κάτι που δεν έχει ξαναγίνει εδώ και πολλά χρόνια.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 22 με 28 Οκτωβρίου, το MEGA σημείωσε μεγάλη πτώση (2,1%), αλλά και πάλι βρέθηκε στην κορυφή με 16,7%. Από κοντά ο ΑΝΤ1 με 15,9%, στο 15,1% ο ALPHA. Στην 4η θέση η ΝΕΤ χάρη στις αθλητικές μεταδόσεις με 11,2%. ALTER και STAR είχαν 11% και 10,5% αντίστοιχα.

ALPHA
Δεν πάει καθόλου καλά τελευταία, όσο αφορά την τηλεθέαση, το δελτίο ειδήσεων του ALPHA και είναι καρφωμένο στην 5η, άντε στην 4η θέση. Αναζητείται λύση επειγόντως.

Indiana Jones
Το επίσημο σάιτ της νέας ταινίας με τις περιπέτειες του Ιντιάνα Τζόουνς, έχει πλέον εμπλουτιστεί με νέο υλικό και αξίζει μια βόλτα .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Το Goal για τον ‘Terror Βίτσα’.

Πρώτο Θέμα

Στα 4,25(!) ευρώ το σημερινό Θέμα χάρη στο Troy. Ψυχραιμία λίγο με τις τιμές, δεν είχε και ποπ κορν μέσα.

Σκάι
Αύριο Δευτέρα στις 09.15 ξεκινά η καθημερινή εκπομπή μαγειρικής του σταθμού με τη Μυρσίνη Λαμπράκη, ‘Τι μαγειρεύει ο γείτονας’.

Λέμε να δούμε

The Bourne Identity . Η πρώτη της τριλογίας. Την Τρίτη στις 21.00 από το ALTER.
Alfie  . Ωραιότατη κομεντί με τον Τζουντ Λο. Την Πέμπτη στις 21.00 από το STAR.

Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης
Το τραγούδι ‘Αγάπη είναι’ των Diveno και Κόμη Χ, με ερμηνευτές τον Κόμη Χ και την Βασιλική Αλεξίου κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού 2007. Διαβάστε εδώ   περισσότερα.

GK
Καλοστημένο το νέο ανδρικό περιοδικό της Καθημερινής (δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο), υψηλής ποιότητας χαρτί, ωραία θεματάκια, μας θύμισε το Status και το Homme. Θα το προτιμούσαμε πάντως περισσότερο casual και λιγότερο “business”. 

Φωτό της ημέρας

Στιγμιότυπο από τις πλημμύρες που πλήττουν το Μεξικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα