Σκάι, Λιλιπούπολη και Μητροπάνος

default image

Σήμερα Δευτέρα, έχουν πρεμιέρα οι Λυριτζής Οικονόμου και Πόπη Τσαπανίδου με τις πρωινές τους εκπομπές. Καλή αρχή σε όλους

Hiking


Αυτή είναι βόλτα. Αν ζαλίζεστε στα ψηλά, μην δείτε το βίντεο.

Σκάι
Σήμερα Δευτέρα, έχουν πρεμιέρα οι Λυριτζής Οικονόμου και Πόπη Τσαπανίδου με τις πρωινές τους εκπομπές (’Πρώτη Γραμμή’ και ‘Σκάι Τώρα’ αντίστοιχα). Γεμίζουν το πρόγραμμα του Σκάι από τις 6 μέχρι τη 1. Καλή αρχή σε όλους. Όπως καλή αρχή φαίνεται πως έχουν οι αντικαταστάτες τους στη ΝΕΤ, Αρβανίτης, Μπιζόγλη και Σαράφογλου.

Έρχεται
Μερικά απίθανα παραδείγματα ‘Coming Soon’ σελίδων.

Κυριακάτικες
Την περασμένη εβδομάδα το Πρώτο Θέμα έμεινε στην κορυφή με 202 χιλ. φύλλα. Στη δεύτερη θέση και τρίτη θέση το Βήμα και η Καθημερινή με 154 χιλ., στην τέταρτη θέση η Ελευθεροτυπία με 124. Στις 112 χιλ. η Real News, στις 111 το Έθνος, στις 50 η Veto και στις 29 ο Ελεύθερος Τύπος.

Λιλιπούπολη
Δυο προσφορές από Νέα και Καθημερινή που τιμήθηκαν και εκτιμήθηκαν βαθύτατα.

To Photoshop να ‘ναι καλά
Απίθανη συλλογή με πειραγμένες φωτογραφίες.

TV
‘Aliens Vs Predator το Φεβρουάριο στο Sky’. Αυτά κάνεις αν ξέρεις να πουλάς το προϊόν σου.

Τηλεθέαση
Το διάστημα 8 με 14 Φεβρουαρίου, το MEGA είχε ποσοστό 20%. Στο 15% ο ΑΝΤ1, στο 12% ο ALPHA. ALTER και STAR είχαν 11,6% και 10,4% αντίστοιχα, ενώ η ΝΕΤ 9%. Ακόμα, ΣΚΑΪ και 3,9%, ΕΤ3 3,7% και ΕΤ1 2,8%.

Prodigy

Εδώ οι συμμετοχές και εδώ το βίντεο που κέρδισε το διαγωνισμό του γκρουπ σε συνεργασία με το Dailymotion. Η ιδέα ήταν να γίνει ένα βίντεο κλιπ για το τραγούδι Dancing with wolves.

Faceboom
Όταν το Facebook δεν αντέχει κριτική .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Πρώτο Θέμα και Δημήτρης Μητροπάνος. Όπως πολύ σωστά σημειώνει σήμερα το Παρόν , ο εν λόγω τραγουδιστής έχει δηλώσει πως δεν επιθυμούσε την κυκλοφορία του ρεπερτορίου του ξανά μέσω περιπτέρων (με ελάχιστες εξαιρέσεις βέβαια).

Ραδιόφωνο
Σύμφωνα με την έρευνα της Focus/Bari για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ, το διάστημα 9 Νοεμβρίου με 14 Φεβρουαρίου ο Σκάι ήταν ο πρώτος ραδιοσταθμός με 11,3%. Ο Ρυθμός ακολούθησε με 8,5% και ο Nova Σπορ FM με 8,2%.

Gaming
Μια συλλογή με αμφιλεγόμενα video games.

Ψαρούκλα
Ο ‘To Kourkouti’ είναι έξω με άδεια ορκωμοσίας. Περάστε να του ευχηθείτε.

Treasure Link
Βάλε ότι να ‘ναι στον καφέ σου .

Φωτό της ημέρας
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας, Χοσέ Μαρία Αθνάρ, βγαίνει από διάλεξη σε πανεπιστήμιο και χαιρετά τον κόσμο που τον αποδοκιμάζει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα