Σκάνδαλο! Η Ακρόπολη δεν είναι θαύμα

default image

media_659_b.jpg Μπράβο στον ALPHA!
Από χθες Σάββατο ξεκίνησε στον ALPHA η προβολή της σειράς Baywatch. Η σειρά αυτή είναι η προσφορά της Πάμελα Άντερσον στην ανθρωπότητα (μαζί με τα home videos που έχει γυρίσει). Κάθε Σαββατοκύριακο στις 16.45 βλέπουμε Παμέλα (που λέει και ο Μπόρατ). Και βέβαια να μην ξεχνάμε και τις Γιασμίν Μπλιθ, Κάρμεν Ιλέκτρα, Ερίκα Ελένιακ.

Μεγάλη Εθνική Ήττα
Η Ακρόπολη δεν είναι ένα από τα σύγχρονα επτά θαύματα του κόσμου. Το πανελλήνιο είναι συγκλονισμένο με την κατάφωρη αδικία. Όλοι αύριο στις 19.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος για να κλάψουμε.

Live Earth
Δείτε εδώ τις συναυλίες ανά τον κόσμο στο πλαίσιο του Live Earth. Να τονίσουμε πως μέρη της συναυλίας ‘Live 8′ πριν 2 χρόνια, είδαν μέσω ίντερνετ 100 εκατ. άνθρωποι σε έξι εβδομάδες. Το ‘Live Earth’ αναμένεται να το δουν 300 εκατ.

Φίλα το βάτραχό σου
Αυτός είναι ο τίτλος της νέας σειράς του ΑΝΤ1 με τους Θοδωρή Αθερίδη και Σμαράγδα Καρύδη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ιστορία θυμίζει ‘ Maid in Manhattan‘.

4essera
Δεν είναι απλά ένα περιοδικό, είναι ‘coffee table’ περιοδικό. Είναι για άντρες και γυναίκες που λατρεύουν τη μόδα και τις τέχνες, κυκλοφορεί 4 φορές το χρόνο και κοστίζει 1 ευρώ. Το τεύχος ‘Καλοκαίρι 2007′ είναι ήδη σε επιλεγμένα περίπτερα και βιβλιοπωλεία.

Λέμε να δούμε
The Bunker. Πέμπτη 02.15 (δηλ. Παρασκευή) στο STAR.
Tombstone (σκηνοθεσία Τζορτζ Κοσμάτος). Παρασκευή 00.15 (δηλ. Σάββατο) στη ΝΕΤ.

Κυριακάτικες
Το Πρώτο Θέμα βρέθηκε στην κορυφή την περασμένη Κυριακή με 195 χιλ. φύλλα. Ακολούθησαν, Βήμα με 191, Ελευθεροτυπία με 172, Καθημερινή με 164, Έθνος με 155, Ελεύθερος Τύπος με 121 (ρεκόρ για τον ΕΤ).

Τηλεθέαση
Το διάστημα 25/6 με 1/7, το MEGA ήταν πρώτο σε τηλεθέαση (όχι ότι βρέθηκε στη 2η εδώ και πολύ καιρό) με 18,6%. Ακολούθησαν, ΑΝΤ1 με 16,9%, ALPHA με 13,6%, STAR με 11,5%, ALTER με 9,2%, ΝΕΤ με 9%.

LOST
Χθες είχα την τύχη να δω το τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της περίφημης αμερικανικής σειράς Lost. Συγκλονιστικό! Η σειρά θα έχει άλλες τρεις σεζόν και πολύ λένε πως έχει κάνει κοιλιά, είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά κλπ. Ας δούνε τότε το ‘Ρετιρέ’ και το ‘Κωνσταντίνου και Ελένης’. Το Lost είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών και θα έπρεπε να τη διδάσκουν στα πανεπιστήμια.

Catacombs
Δείτε εδώ το τρέιλερ της ταινίας τρόμου ‘Catacombs’ που μεταξύ άλλων παίζει η τραγουδίστρια Pink. Η αποθέωση του ουρλιαχτού.

Φωτό της ημέρας

Οι Smashing Pumpkins έπαιξαν στις ΗΠΑ στο πλαίσιο του Live Earth, ενώ τελικά η συναυλία στο Ρίο ντε Τζανέιρο πραγματοποιήθηκε αφού κάμφθηκαν οι αντιρρήσεις του δημάρχου της πόλης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα