Σκυλίσια -προεδρική- ζωή

default image

Αυτός είναι ο "πρώτος" σκύλος των ΗΠΑ. Πρόκειται βεβαίως για το σκύλο του αμερικανού προέδρου, Μπάρακ Ομπάμα

Το ίντερνετ και η διαφήμιση

Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες τα διαφημιστικά έσοδα του ίντερνετ στα 14 χρόνια ζωής του αυξάνονται πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με αυτά που είχαν η καλωδιακή και μη τηλεοραση στα δικά της πρώτα 14 χρόνια. Δείτε
εδώ το σχετικό γράφημα.

Ο Αρμάνι είναι μπροστά από την εποχή του
Ο Τζόρτζιο Αρμάνι ξεκίνησε την πρώτη… τηλεφωνική καμπάνια η οποία περιέχει μυνήματα, βίντεο και αξιοποιεί τις δυνατότητες ενός κινητού τηλεφώνου όπως είναι το iPhone. Ο Ιταλός έχει καταλάβει ότι οι εποχές άλλαξαν, οπότε το ίδιο κάνει κι αυτός. Άξιος.

Οι καλύτερες online εταιρίες
Σε λίστα που εξέδωσε η Nielsen Company για το Μάρτιο του 2009, έχει πρώτη τη Google ως brand που χρησιμοποιούν περισσότερο οι χρήστες του ίντερνετ. Ακολουθει η Microsoft, η Yahoo, ενώ στην 6η θέση είναι το Facebook.

Η Τατιάνα και τα καλλιστεία
Η είδηση ότι η Τατιάνα Στεφανίδου θα παρουσιάσει τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 ως κρίνεται ως… λανθασμένη και όχι αναληθής. Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει καμία ενημέρωση για το θέμα. Σε περίπτωση που σας ενδιέφερε.

Το ερυθρόλευκο laptop
Για τους φίλους του Ολυμπιακού, ένα νέο laptop στην αγορά, το laptop του Θρύλου όπως τιτλοφορείται. Με κόκκινο και λευκό χρώμα και το σήμα του Ολυμπιακού πάνω του. Βγαίνει και σε μαύρο ασημί, για να μην καρφωθείτε εντελώς. Μπορείτε να το δείτε εδώ .

Το πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Έθνος για τον Παλαιοκώστα και το “Πέταξε και… περπατώντας”. Χωρίς μασαζοκαλσόν Slim για να θυμηθούμε τα παλιά και την Τζίνα Βαρώνη.

Η φωτό της ημέρας
Ο Ομπάμα βρήκε το σκύλο του ή ο σκύλος τον Ομπάμα του;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα