Σκίζουν, βίντεο και κοινωνικά δίκτυα

default image

Σύμφωνα με τη Nielsen, ο αριθμός των Αμερικανών χρηστών του διαδικτύου που επισκέφθηκε ιστοσελίδες με βίντεο έχει ανέβει 340% από το 2003

Athens Voice


Εδώ το νέο τεύχος και
εδώ το ενδιαφέρον άρθρο με τα βιβλία που διαβάζουν οι συντάκτες της πολύ καλής free-press.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Αγγελιοφόρος για το Δάνειο Βρόγχος Θανάτου. Τρελά πράγματα.

Μεταδόσεις
Τον τελικό Κυπέλλου Hellas online θα τον δούμε από τον ALPHA το Σάββατο 2 Μαΐου στις 20.30. Όσο για τα πλέι οφ που ξεκινούν στις 10 Μαΐου τα παιχνίδια θα μεταδίδονται από το κανάλι που έχει τα δικαιώματα του γηπεδούχου όπως και στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Δηλαδή ΝΕΤ (Παναθηναϊκός), novasports (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ), ALPHA (Λάρισα).

Στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με τη Nielsen, ο αριθμός των Αμερικανών χρηστών του διαδικτύου που επισκέφθηκε ιστοσελίδες με βίντεο περιεχόμενο έχει ανέβει 340% από το 2003. Ο δε χρόνος που ξοδεύτηκε στη θέαση των βίντεο, για το ίδιο χρονικό διάστημα, εκτοξεύτηκε 2000%. Όσο για τα social networks, το ποσοστό αυτών που τα χρησιμοποιούν τον τελευταίο χρόνο εκτινάχθηκε κατά 73%.

Time
Επανερχόμαστε στο θέμα του Time , που γράφαμε χθες, με τη λίστα των ανθρώπων που θεωρούνται πως ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή. Δεν αντιληφθήκαμε πως η λίστα έχει “πειραχτεί” και πως στην ουσία κατάντησε να είναι μια φάρσα για το Time και το κύρος του. Δείτε εδώ γιατί. Η αναφορά που γίνεται στο Game μπορεί να εξηγηθεί καλύτερα εδώ .

Esquire
Το αμερικανικό ανδρικό περιοδικό Esquire προχώρησε σε ακόμα μια πρωτοτυπία. Στο τελευταίο του τεύχος δεν τράβηξε ένα σωρό φωτογραφίες για να επιλέξει μία από αυτές και να τη βάλει στο εξώφυλλο. Τράβηξαν τη Megan Fox βίντεο να κάνει τα δικά της και μετά απλά διάλεξαν ένα καρέ. Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες.

Kickstarter
Διαβάστε εδώ για το Kickstarter , μια νέα ωραία ιδέα που μπορεί να βοηθήσει ανθρώπους να κάνουν πράξη κάποια από τα όνειρα τους.

Twitter
Σύμφωνα με έρευνα, το 60% των χρηστών του Twitter άνοιξε ένα λογαριασμό και μετά από περίπου ένα μήνα τον εγκατέλειψε. Αυτό βέβαια συμβαίνει με τις περισσότερες από τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (ο κόσμος γράφεται κάπου, κάθεται λίγο και αν δεν τον τραβάει ιδιαίτερα φεύγει). Ενδεικτικά, το MySpace και το Facebook έχει συνοχή 70% (το 30% των χρηστών μετά από λίγο παύει να ασχολείται).

ΑΝΤ1
Η εκπομπή ‘ Αποδείξεις και στην πολιτική ‘ παρουσιάζουν σήμερα Τετάρτη τα μεσάνυχτα το δεύτερο μέρος για το ίντερνετ. Τα σχόλια δικά σας.

Φωτό της ημέρας
Ελπίδα για ένα γρήγορο τέλος της δυσάρεστης ιστορίας και αισιοδοξία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα