Σπάστηκα άσχημα

default image

Το MEGA λοιπόν ανακάλυψε την άκρως επιτυχημένη αμερικανική σειρά Breaking Bad. Θα βγάλει την υποχρέωση προβάλλοντας τα κάθε βράδυ στις 00.30 από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου

Breaking Bad
Το MEGA λοιπόν ανακάλυψε την άκρως επιτυχημένη αμερικανική σειρά Breaking Bad. Καλά μέχρι εδώ. Αγόρασε τους 2 πρώτους κύκλους, σύνολο 20 επεισόδια. Πολύ καλά. Θα βγάλει την υποχρέωση προβάλλοντας τα κάθε βράδυ στις 00.30 από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Μας το χάλασε.  
Νωρίτερα πάντως οι τηλεθεατές του μεγάλου καναλιού θα απολαμβάνουν τις πολυβραβευμένες σειρές Πολυκατοικία, Παρά Πέντε, Ευτυχισμένοι Μαζί.
Πληροφορίες μάλιστα λένε πως είναι κοντά να πάρει κοψοχρονιά και το Game of Thrones αλλά επειδή δεν θα κάνει νούμερα θα το βάλει στις 6 το πρωί αντί της επανάληψης της σειράς Βέρα στο Δεξί.
Η δικαιολογία περί αυστηρού ΕΣΡ και πως θα προβάλλει στις 23.00 μια βίαιη σειρά όπως το Breaking Bad, ας λείπει. Αν δεν σηκώσει το MEGA ανάστημα στην υποκρισία/σεμνοτυφία του ΕΣΡ, ποιός θα το κάνει; Στο κάτω κάτω τα ουρλιαχτά στην Πολυκατοικία, δεν είναι βία;
Μπόνους: Χαρτοκοπτική.

Lost

Η ΝΕΤ κάνει την έκπληξη και φέρνει φρέσκο φρέσκο πάνω στην ώρα τον τελευταίο κύκλο του Lost. Στις 31 Αυγούστου η πρεμιέρα, άξιζε η αναμονή. Επιτέλους θα μάθουμε τι γίνεται τελικά στο Νησί… Όχι τη Σπιναλόγκα, το άλλο.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Εγκό ξένο, πλιρόσι μόνο 13%.
Τέλο και γκο βραχιολάκι με 13%.
Τι αστείο κράτος έχουμε

Κόμικς
Διαβάστε εδώ για τους νικητές των Harvey Awards.

Tweet: Add to Favorites
O Χρήστος απλά ανέφερε πόσο του αρέσουν τα συγκεκριμένα μπισκότα. Μετά γέμισε το γραφείο.
Κάτι τέτοια σε κάνουν και χαμογελάς.

Τραγουδάκι
The Adventures of Rain Dance Maggie.

Tumblr of the Day
Lonely Cheetos.

Στο Διάστημα
Οι ΗΠΑ αποφασίζουν να κλείσουν το διαστημικό τους πρόγραμμα και οι αστροναύτες το παίρνουν κατάκαρδα.

Treasure Link
Κοινωνική προσφορά για άντρες με παχάκια. Θα συζητηθεί.

Φωτό της ημέρας
Τέχνη(;) στη Μπανγκόκ. Δέκα κρυμμένα χρυσά κολιέ. Ψάχνεις μέσα στο μαλλί και ότι βρεις δικό σου . Μέχρι τώρα έχουν βρει μόνο το ένα.
Για κάντε το στην Ελλάδα να δείτε πως βρίσκονται και τα 10 μέσα σε 5 λεπτά και μπόνους δέκα έτοιμα πουλόβερ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα