Σπουδαία κίνηση από On Telecoms

default image

Όσοι από εσάς χρησιμοποιείτε το Gmail σίγουρα θα σας ενδιαφέρει η νέα υπηρεσία, με την οποία μπορείτε όταν κάνετε chat να βλέπετε πλέον το συνομιλη...

IMAKO


Σύμφωνα με τα λεγόμενα ανθρώπων της ΙΜΑΚΟ η δημόσια λεκτική διαφωνία μεταξύ των κυρίων Κωστόπουλου και Νικολακόπουλου, που γράψαμε χθες στα μίντια, δεν έλαβε ποτέ χώρα. Δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τους πιστέψουμε και θεωρούμε πως η πληροφορία μας ήταν υπερβολική.
Όσο αφορά τα του Esquire, μας ενημέρωσαν πως η ΙΜΑΚΟ δεν σκοπεύει μετά από αυτό να δώσει άλλο τίτλο της ως ένθετο σε εφημερίδα.      
Το ΕΣΡ ξαναχτύπησε. “Θύματα” αυτή τη φορά ήταν το Extra με πρόστιμο 50 χιλ. για δημιουργία αρνητικού κλίματος όσο αφορά την οικονομική κατάσταση και μετάδοση μη επιβεβαιωμένων πληροφοριών. Ο ΣΚΑΪ καλείται να πληρώσει 30 χιλ. για την εκπομπή ‘Οίκος Ηδονής’, για υποβάθμιση προγράμματος (εκπαιδευτική τηλεόραση είναι).

MEGA
Μέχρι 47,2% έκανε χθες ο Λάκης ο Γλυκούλης. Παίζει χωρίς αντίπαλο μια και ο άλλος Λάκης έχει χαθεί τον τελευταίο καιρό, αλλά και πάλι πολύ μεγάλο νούμερο. Να καταλαβαίναμε και τι του βρίσκει ο κόσμος…

FT
Η ιστοσελίδα των Financial Times άλλαξε. Εδώ μπορείτε να δείτε τι και πως. Εξαιρετική δουλειά.

Κύπελλο
Τρεις αγώνες Κυπέλλου μεταδίδει σήμερα Τετάρτη ο ALPHA.
14.45, Καλλιθέα – Skoda Ξάνθη
16.50, Ατρόμητος – Άρης
19.00, Καβάλα – Παναθηναϊκός

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Καθημερινή για τη φωτογραφία με το όχημα της Nasa στον Άρη. UFO, UFO (βλ. χθεσινά Media*)!

Gmail
Όσοι από εσάς χρησιμοποιείτε το Gmail σίγουρα θα σας ενδιαφέρει η νέα υπηρεσία που λανσαρίστηκε, με την οποία μπορείτε όταν κάνετε chat να βλέπετε πλέον το συνομιλητή σας (και αυτός εσάς) σε βίντεο. Κλικάρετε κάποιον για να κάνετε chat, πατήστε options, add video/voice chat και εγκαταστήστε το λογισμικό ή κάντε το απευθείας εδώ . Προβλέπεται να αγοράζει πολύ κόσμος κάμερες.

FOX – ON
Από την 1η Δεκέμβριου το κανάλι Foxlife της Fox International Channels θα είναι διαθέσιμο για τους περίπου 100 χιλ. συνδρομητές της On Telecoms. Θα είναι διαμορφωμένο για τις ανάγκες του ελληνικού κοινού και υποτιτλισμένο. Μεταξύ άλλων θα προβάλλονται οι σειρές Private Practice, Brothers and Sisters, Grey’s Anatomy, Desperate Housewives, Dirty Sexy Money. Πολύ καλή κίνηση από την συνδρομητική καλωδιακή πλατφόρμα που κάνει μόνο καλό (σε εμάς) όσο αφορά τον ανταγωνισμό της με τη Nova.

Windows 7
Διαβάστε εδώ για το νέο λειτουργικό της Microsoft το οποίο αναμένεται στα ράφια των καταστημάτων Χριστούγεννα του 2009 με αρχές του 2010.

Στις ΗΠΑ
Η ιδιοκτήτρια εταιρεία των The Los Angeles Times, The Chicago Tribune και άλλων μεγάλων εφημερίδων, The Tribune Company, ανακοίνωσε πως το τελευταίο τρίμηνο έχασε 121 εκατ. δολάρια! Βασικότερος λόγος η πτώση των διαφημιστικών εσόδων.

Αλλαγή
Ο Ομπάμα έχει ως γνωστό πολύ δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο και πιστεύει ιδιαίτερο σε αυτό το Μέσο. Λίγες ώρες μετά την εκλογή του Μπάρακ Ομπάμα, η ομάδα του λανσάρισε το σάιτ change.gov μέσα από το οποίο ο κόσμος θα ενημερώνεται για τα τελευταία νέα, ανακοινώσεις και γενικά τα πάντα για το στρατόπεδο των Δημοκρατικών και τη νέα κυβέρνηση.

Facebook
Τμήμα της Ε.Ε καταδίκασε με ανακοίνωσή του το Facebook για την ύπαρξη σε αυτό γκρουπς κατά των τσιγγάνων ιδιαίτερα σκληρά. Τα ρατσιστικά γκρουπς έχουν συνθήματα τύπου ‘Ας κάψουμε όλους τους τσιγγάνους’ και είναι απορίας άξιο γιατί οι υπεύθυνοι του Facebook δεν τα διαγράφουν. Είναι γεγονός πάντως πως όπου μαζεύεται πολύ κόσμος, θα υπάρχουν και πολλοί σκάρτοι άνθρωποι.

ΝΕΤ
Ο σημερινός Εξάντας στις 22.00 έχει το νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο ‘Το Αίμα του Κουάν Κουάν’. Έχει να κάνει με φυλές στη ζούγκλα του Αμαζονίου στο Εκουαδόρ και την εισβολή των πολυεθνικών πετρελαϊκών αγωγών.

Φωτό της ημέρας
Το πρώτο εύπλαστο κινητό τηλέφωνο από Έκθεση στο Τόκιο. Αυτό μας μάρανε

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα