Star Hellas η Βιβιάνα Καμπανίλε

default image

Βιβιάνα Καμπανίλε ονομάζεται η νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς του ΑΝΤ1. Και μόνο λόγω ονόματος αυτή έπρεπε να είναι η νέα Star Hellas

ANT1

Βιβιάνα Καμπανίλε ονομάζεται η νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς του ΑΝΤ1. Και μόνο λόγω ονόματος αυτή έπρεπε να είναι η νέα
Star Hellas . Βιβιάνα Καμπανίλε… Ποίημα. Κατά τα άλλα, το φαβορί Νταϊάνα Ιγροπούλου έκανε μούτρα γιατί βγήκε αναπληρωματική, ενώ γενικότερα η όλη εκδήλωση δεν είχε την πλάκα που είχε αυτή για την Playmate. Και του χρόνου.

Τηλεθέαση
Όσο αφορά τα νούμερα που έκαναν χθες τα καλλιστεία, την ώρα των αποτελεσμάτων έφτασε μέχρι 39,2% (μ.ο περίπου 27%), γεγονός που ώθησε τον ΑΝΤ1 18,9%.

ALPHA
Την Κυριακή 21 Ιουνίου, στις 21.00, ο Alpha γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με την εκπομπή Chart Show. Μια εκπομπή που θα την παρουσιάσει η Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων θα παρουσιαστεί ένα Τοπ-30 με τα καλύτερα τραγούδια των πιο επιτυχημένων Ελλήνων καλλιτεχνών από το 2000 μέχρι σήμερα.

ΝΕΤ
Κάτι πρέπει να γίνει με τις καραμούζες/κουνούπια που μας τρυπάνε τα αυτιά στις μεταδόσεις του Confederations Cup. Δεν μας φτάνει ο Θεοφιλόπουλος, πρέπει να μας τρελαίνει και η φασαρία από τα γήπεδα;

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τα Νέα και η πρεμιέρα ντροπής.

MEGA
Λίγες μέρες πριν τα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ακρόπολης, η Έρευνα του Παύλου Τσίμα καταπιάνεται με τα Ελγίνεια Μάρμαρα. Σήμερα Τρίτη στις 23.30.

Μουσείο
Μιλώντας για το νέο Μουσείο, το σάιτ είναι μάλλον μέτριο και όχι εύχρηστο στην πλοήγηση. Για παράδειγμα, για να το γυρίσεις σε Αγγλικά, θα πρέπει πρώτα να ξέρεις… Ελληνικά.

Ρέμπους
Δείτε εδώ ένα αρκετά καλό κινηματογραφικό κουΐζ.

Empire
Είκοσι χρόνια κλείνει το περιοδικό για το σινεμά, Empire και προσφέρει στους αναγνώστες του αυτή την εικόνα για να περάσουν δημιουργικά την ώρα τους. Ανακαλύψτε λοιπόν τις 50 ταινίες που κρύβονται (σε μισή ώρα έχουμε βρει μόλις 26). Εδώ η λύση.

Facebook
Τα 6 εκατ. έχουν φτάσει οι χρήστες που κατοχύρωσαν username στο Facebook. Αυτό το νούμερο μπορεί να ακούγεται μεγάλο είναι όμως μόλις το 3% από τα περίπου 200 εκατ. των χρηστών του.

iPhone
Αύριο η αναβάθμιση. Εδώ .

Χώρα
‘Ραντεβού τον Σεπτέμβρη’ (σαν τα χειμερινά σινεμά) διαβάζουμε στο πρωτοσέλιδο της κυριακάτικης Χώρας. Κλείνει προς το παρόν η εφημερίδα και σίγουρα θα λείψει στους 1.000 αναγνώστες της.

Μεγάλα
Και υπέροχα .

Φωτό της ημέρας
Ντροπή. Όνειδος. Ποδοσφαιράκι Barbie!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα