Στην κορυφή η Καθημερινή

default image

Στις κυκλοφορίες των κυριακάτικων εφημερίδων. Ποια ραδιόφωνα ακούνε σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Απάντηση από την Focus Bari. Κόπηκε το "Μίξερ" στην ΕΤ-3

Infowar

Από την Τρίτη 23 Οκτωβρίου και κάθε δεύτερη Τρίτη στις 23.00, ο Σκάι θα προβάλλει τη νέα εκπομπή ‘Infowar’ με τον Άρη Χατζηστεφάνου στην επιμέλεια και παρουσίαση. Πρόκειται για μια διαφορετική ματιά στη διεθνή επικαιρότητα με τη βοήθεια της μουσικής. Σύμφωνα με το Δ.Τ., η εκπομπή αναλύει ένα θέμα τρέχουσας επικαιρότητας και στο δεύτερο μέρος χρησιμοποιεί τραγούδια, τα οποία αναφέρονται σε κάποιο συγκεκριμένο ιστορικό γεγονός, για να δημιουργήσει ένα μίνι ντοκιμαντέρ το οποίο ακολουθεί τους ρυθμούς αλλά και την αισθητική ενός βίντεο κλιπ.

Ραδιόφωνο – Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με την έρευνα της Focus Bari για το διάστημα 21/8 με 15/10, πρώτος σταθμός όσο αφορά το μέσο ημερήσιο ποσοστό ακροατών, ήταν ο ‘Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5′ με 14,1%. Ακολούθησαν, ‘Κοσμοράδιο 95,1′ με 9,4%, ‘Star FM 97,1′ με 9,2%, ‘Αθλητικό Metropolis 95,5′ με 8,5%, ‘Ερωτικός 94,8′ με 8,2%.

Band of Brothers
Η καλύτερη τηλεοπτική σειρά με θέμα τον Β’ ΠΠ θα προβληθεί στον Σκάι! Πρόκειται για τη βραβευμένη σειρά ‘ Band of Brothers‘, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Στίβεν Άμπροους, η οποία στοίχισε 120 εατ. δολάρια και έκανε τεράστια επιτυχία σε όποια χώρα προβλήθηκε. Το επίπεδο παραγωγής είναι υψηλότερο και από κινηματογραφικής ταινίας και οι τυχεροί τηλεθεατές του Σκάι μπορούν να το βλέπουν από αυτή την Πέμπτη ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα (δηλ. Παρασκευή) και κάθε Πέμπτη. Η σειρά αποτελείται από 10 επεισόδια.

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή η Καθημερινή βρέθηκε στην κορυφή με 195 χιλ. φύλλα. Δεν θυμόμαστε άλλη Κυριακή, να έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Από κοντά το Πρώτο Θέμα με 194, στις 189 το Βήμα, στις 176 η Ελευθεροτυπία. Έθνος και Ελεύθερος Τύπος είχαν 159 και 104 χιλ. αντίστοιχα.

Mixer
Δυστυχώς η καλύτερη εκπομπή της ΕΤ3, ‘Mixer’ δεν είναι πια στο πρόγραμμά της. Για το κόψιμο της εκπομπής του Παύλου Νεράντζη, η ΕΤ3 επικαλέστηκε οικονομικούς λόγους. Ήταν στο κρατικό κανάλι για 12 χρόνια και ήταν το πιο μοντέρνο είδος ντοκιμαντέρ έρευνας. Κρίμα και ελπίζουμε να τη δούμε κάπου αλλού.

Τηλεθέαση

Το διάστημα 8 με 14 Οκτωβρίου το MEGA ήταν πρώτο σε τηλεθέαση με ποσοστό 18,3%. Ο ΑΝΤ1 ακολούθησε με 16,8% και ο ALPHA με 14,7% (μόνο του το Αλ Τσαντίρι Νιουζ στάθηκε ικανό για να τον ανεβάσει). Στο 11,6% το ALTER, στο 11,2% το STAR. H ΝΕΤ σημείωσε 8% και ο ΣΚΑΪ 3,3%.

Σινεμά
Σιγά μη δεν κάνανε παρωδία για το 300. Δείτε εδώ το τρέιλερ της βλακώδους κωμωδίας ‘Meet The Spartans’.

Στο Νησί
Μαζεύουν λεφτά στο BBC. Μετά την ανακοίνωση του πλάνου του προέδρου του BBC για απόλυση 3.000 υπαλλήλων ήρθε η είδηση για το λανσάρισμα των διαφημίσεων στο διεθνές σάιτ του BBC. Επειδή οι κάτοικοι της Μ. Βρετανίας πληρώνουν (lisence fee) γενικότερα για το BBC, σκέφτηκαν πως κάπως πρέπει να συνεισφέρουν και οι αναγνώστες του σάιτ από το εξωτερικό. Θα βλέπουν λοιπόν διαφημίσεις (μεταξύ τους κι εμείς). Το πλάνο υπάρχει πολύ καιρό και ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί.

Λέμε να δούμε
Την ταινία από την οποία εμπνεύστηκαν οι Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τομ Χανκς για να κάνουν τη σειρά Band of Brothers. Ο λόγος φυσικά για τη ‘ Saving Private Ryan‘. Το Σάββατο στις 21.00 από το STAR.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Το Βήμα για το ‘Άρωμα Εκλογών’. Αυτό μας έλειπε.

Ραδιόφωνο – Αθήνα
Το διάστημα 17 Σεπτεμβρίου με 14 Οκτωβρίου και σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Focus Bari για την ΑΕΜΑΡ, ο Σκάι ήταν ο σταθμός με τη μεγαλύτερη ακροαματικότητα (11%). Ακολούθησαν, Σούπερ Σπορ FM με 10,4%, Λάμψη με 9,9%, Derti με 8,8%, ΕΡΑ Σπορ με 8,5%.

Φωτό της ημέρας

Καιρός ήταν (στην κυριολεξία).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα