Στην κορυφή ο Ξυλούρης. Ποιος θα το πίστευε;!

default image

Τα μεσάνυχτα, ο Κώστα Βαξεβάνης θα παρουσιάσει στο πλαίσιο της εκπομπής του "Το κουτί της Πανδώρας", το ντοκιμαντέρ "Δικτατορία της Βλακείας"

NET

O Εξάντας της 14ης Μαΐου θα προβάλλει ένα ντοκιμαντέρ/οικονομικό θρίλερ, με τίτλο ‘Ο εφιάλτης των δανείων’. Πρόκειται για μια κοινωνική ταινία τρόμου, περισσότερο επίκαιρη από ποτέ, με θλιβερές ιστορίες ανθρώπων που χάνουν τα σπίτια τους εξαιτίας της άγριας επιδρομής των τραπεζών.

Vodafone
Όλοι οι λυσσασμένοι για iPhone θα χαρείτε ιδιαίτερα να μάθετε πως η Vodafone ανακοίνωσε πως φέρνει στην Ελλάδα το νέο κινητό τηλέφωνο της Apple. Συγκεκριμένα θα το διαθέσει μέσα στο 2008, για χρήση στο δίκτυο της Vodafone, στις χώρες Αυστραλία, Τσεχία, Αίγυπτο, Ελλάδα, Ιταλία, Ινδία, Πορτογαλία, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική και Τουρκία.

Ανταποκριτές
Η σημερινή εκπομπή της ΝΕΤ στις 22.00, θα ασχοληθεί με τις κλιματολογικές αλλαγές και οι καταστροφικές τους συνέπειες. Μόλυνση που απειλεί με αφανισμό τον βιβλικό Ιορδάνη και τη Νεκρά Θάλασσα, διατροφικά σκάνδαλα και πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Ιταλία, ξηρασία και λειψυδρία στη Βαρκελώνη κ.α.

ΣΚΑΪ
Σήμερα Τρίτη στις 23.00 στο Σκάι, οι Νέοι Φάκελοι καταπιάνονται με την υπόθεση Siemens, με ένα αθώο που εξέτισε ποινή στο Γκουαντάναμο και με δύο ηγετικά στελέχη εξτρεμιστικών ισλαμικών οργανώσεων.

Σινεμά
Εδώ μπορείτε να δείτε το νέο τρέιλερ της νέας Μπάτμαν ταινίας, The Dark Night, με τον μακαρίτη Χιθ Λέτζερ στο ρόλο του Τζόκερ.

ALPHA
Τα μεσάνυχτα, ο Κώστα Βαξεβάνης θα παρουσιάσει στο πλαίσιο της εκπομπής του ‘Το κουτί της Πανδώρας’, το ντοκιμαντέρ ‘Δικτατορία της Βλακείας’, στο οποίο επιχειρείται να απαντηθούν ερωτήματα όπως, ‘Τί είναι τελικά η βλακεία;’, ‘Γεννιούνται ή δημιουργούνται η ευφυΐα και η βλακεία;’, ‘Στον διαγωνισμό ζωής μεταξύ έξυπνων και βλακών γιατί δείχνουν να επικρατούν οι βλάκες;’. Άλλωστε ως γνωστό, η βλακεία είναι αήττητη.

ALPHA2
Δεν θα πρέπει πάντως να ξεχνάμε πως στα σημερινά Υπέροχα Πλάσματα, γκεστ σταρ είναι η Μαρία Κορινθίου (το επεισόδιο τιτλοφορείται ‘Ο πόλεμος του κόλπου’). Να σημειώσουμε δε πως σήμερα τελικά επιστρέφουν φρέσκια επεισόδια και του Αλ Τσαντίρι Νιουζ και της σειράς Υπέροχα Πλάσματα και όχι την περασμένη εβδομάδα όπως εσφαλμένα είχαμε γράψει.

ΝΕΤ
Αύριο Τετάρτη, η ΝΕΤ θα μονοπωλήσει το τηλεοπτικό μας ενδιαφέρον.
16.45, Άρης – ΑΕΚ
19.00, Παναθηναϊκός – Πανιώνιος
23.00, Sin City

Κουΐζ
Πόσοι καλοί είστε στις ταινίες; Πιστεύετε πως έχετε πολλές γνώσεις στα κινηματογραφικά θέματα; Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σε πλήθος κουΐζ στο σάιτ του Empire.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Espresso χωρίς δεύτερη σκέψη. Με θέματα όμως όπως UFO στο Γύθειο, Εύη Βατίδου, Σεξ μέσω Facebook, που τη χώρεσαν την κα. Γιαννάκου;

Στο ίντερνετ
Ο ιδρυτής του σάιτ εύρεσης εργασίας Monster.com, Τζεφ Τέιλορ, είναι έτοιμος να λανσάρει σε ένα περίπου μήνα, το νέο του δημιούργημα με τίτλο Tributes.com . Πρόκειται για μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (κάτι σαν το Facebook) που όμως θα είναι για μακαρίτες. Σκοπός της είναι να γίνει το σημείο αναφοράς, το κεντρικό σημείο όπου ο καθένας θα μπορεί να αποτίσει φόρο τιμής σε κάποιον που απεβίωσε. Ούτως ή άλλως ήδη πολλοί χρήστες του διαδικτύου χρησιμοποιούν τα MySpace και Facebook για να θρηνήσουν online αγαπημένα τους πρόσωπα ή για να δώσουν τα συλλυπητήριά τους σε συγγενείς. Ακόμα οι χρήστες θα μπορούν βρίσκουν στοιχεία για γραφεία τελετών, αλλά και να ερευνούν αν κάποιος που ξέρουν από το παρελθόν έχει πεθάνει. Ο μεγαλύτερος επενδυτής του νέου σάιτ είναι η The Wall Street Journal, ενώ θα περιέχεται και λίστα με όλους τους συγχωρεμένους από το 1936. Που πάει αυτός ο κόσμος;

iTunes
Δείτε πιο κάτω το τοπ-10 των πωλήσεων άλμπουμ στην Ελλάδα, στο iTunes:
1. Itane Mia Fora – Ta 40 Kalitera Tragoudia Tou Nikou Xilouri
2. Last Night – Moby
3. The Best of Cafe del Mar – The Remixes
4. To Hamogelo Tis Jokodas – Manos Hadjidakis
5. Το Ρεσιτάλ Μιας Φωνής – Ζωντανή Ηχογράφηση Από Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
6. Third (Bonus Track Version) – Portishead
7. Me Ton Grigori – Grigoris Bithikotsis
8. Back to Black – Amy Winehouse
9. Rockferry – Duffy
10. Sto Oraiotero Simeio – Alkistis Protopsalti

Στις ΗΠΑ
Ο Seth MacFarlane, είναι πλέον ένας πολύ πλούσιος άνθρωπος. Ο άνθρωπος πίσω από το Family Guy και το American Dad έκλεισε μια συμφωνία με τη 20 th Century Fox μέχρι το 2010, η οποία θα του αποφέρει πάνω από 100 εκατ. δολάρια και έγινε ο καλύτερα αμειβόμενος συγγραφέας/παραγωγός στην τηλεόραση.

Φωτό της ημέρας
Μερικοί από τους 500 χιλ. εθελοντές που θα έχουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου. Οι 400 θα είναι για την πόλη και οι 100 για τους αγώνες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα