Στην κορυφή Σκάι, MEGA και Βήμα

default image

Πόση ώρα κρατάτε την αναπνοή σας; Πόσες φορές μπορείτε να χτυπήσετε παλαμάκια σε 10 δευτερόλεπτα; Πόσα μπαλάκια του τένις κρατάτε με ένα χέρι;

Ρεκόρ

Πόση ώρα κρατάτε την αναπνοή σας; Πόσες φορές μπορείτε να χτυπήσετε παλαμάκια σε δέκα δευτερόλεπτα; Πόσα μπαλάκια του τένις μπορείτε να κρατήσετε με ένα χέρι; Αν σας ενδιαφέρουν τέτοιου είδους ρεκόρ, τότε ρίξτε μια ματιά ή πάρτε και μέρος ακόμα, στο σάιτ
Whats Your Record .

National Geographic

Το τεύχος Μαΐου έχει αφιέρωμα στην Κίνα, ενώ προαιρετικά δίνεται ένα λεύκωμα με τίτλο ‘1453 – Η Άλωση της Πόλης’. Ακόμα κυκλοφορεί ανεξάρτητα η 12η συλλεκτική έκδοση του National Geographic, με τίτλο ‘Ο Σφυγμός της Γης’, η οποία φιλοδοξεί να μας παρακινήσει να ενδιαφερθούμε για τον πλανήτη και το μέλλον μας σε αυτόν.

νέο Σινεμά

Με το περιοδικό Σινεμά που κυκλοφορεί προσφέρεται η αμφιλεγόμενη ταινία του Τζον Κάμερον Μίτσελ, Shortbus . Παράλληλα προσφέρεται ένα έξτρα τεύχος με τις 200 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών, με αφορμή των 200 τευχών του περιοδικού. Πολλές ευχές.

Τηλεθέαση

Την εβδομάδα 7 με 13 Απριλίου το MEGA έκανε τηλεθέαση με 18,7% και ήταν και πάλι πρώτο. Σταθερά στη δεύτερη θέση ο ALPHA με 16,2% και μάλιστα ιδιαίτερα ανεβασμένος. Ο ΑΝΤ1 σημείωσε 14,5% και το ALTER 11,6%. Στο 9,9% το STAR, στο 8,8% η ΝΕΤ. ΣΚΑΪ και ΕΤ1 είχαν 3,7% και 3,4% αντίστοιχα.

Apple

Σύμφωνα με στατιστική έρευνα, το πρώτο τρίμηνο του 2008, οι πωλήσεις των Mac της Apple παρουσίασαν στις ΗΠΑ άνοδο 32% όταν όλων των PC μαζί μόλις 3%. Το μερίδιο της Apple πλέον στην αγορά των ΗΠΑ έχει διαμορφωθεί στο 6,6% από 5,2% που ήταν πριν ένα χρόνο. Είναι γεγονός πως τα μηχανάκια (sic) της Apple έχουν γίνει πιο φιλικά στο μέσο χρήστη ηλεκτρονικών υπολογιστών και όλο και πιο πολλοί καταναλωτές “το γυρίζουν”.

Κυριακάτικες
Στις 195 χιλ. φύλλα την περασμένη Κυριακή το Βήμα, στις 180 το Πρώτο Θέμα. Τρίτη η Καθημερινή με 175, μόλις 141 για την Ελευθεροτυπία. Στις 121 χιλ. το Έθνος, στις 114 ο Ελεύθερος Τύπος.

Στη Γαλλία

Μετά την ιστορική απεργία των εργαζομένων της Le Monde την περασμένη εβδομάδα, οι δημοσιογράφοι και το προσωπικό της εφημερίδας αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ακόμα μία την ερχόμενη Πέμπτη. Οι περικοπές της διοίκησης περιλαμβάνουν 129 δουλειές μεταξύ των οποίων 90 δημοσιογράφων.

Ζούγκλα
Η νέα εικόνα που βλέπουμε στο υπό ανάπτυξη σάιτ, zougla.gr είναι η εξέλιξη του γορίλα σε Μάκης. Η διαφήμιση που έχουμε κάνει στο σάιτ του Τριανταφυλλόπουλου δεν έχει προηγούμενο!

Ραδιόφωνο

Το διάστημα 21 Ιανουαρίου με 13 Απριλίου, το ραδιόφωνο του Σκάι ήταν και πάλι στην κορυφή με ποσοστό 11,2%. Ακολουθούν, ΣούπερΣπορ FM με 9,3%, Ρυθμός με 9,1%, Λάμψη με 8,8%, derti με 8,5%, ΕΡΑ Σπορ και Kiss FM με 7,7%.

Παρόν
Από σήμερα Κυριακή και κάθε μήνα, μαζί με το Παρόν προσφέρεται ένα ιατρικό ένθετο με τίτλο ‘Ο Γιατρός σας’.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Ο Φίλαθλος , για τα πανηγύρια.

Φωτό της ημέρας

Ρακοσυλλέκτης στην Ινδονησία μαζεύει πλαστικά από τα σκουπίδια. Για κάθε κιλό κερδίζει 5 σεντς.

Υ. Γ
Προσοχή στο τρένο .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα