Στις ειδήσεις το MEGA, στο prime time ο ALPHA

default image

Σήμερα στις 23.00 στον Alpha, το Κουτί της Πανδώρας του Κώστα Βαξεβάνη ανοίγει για την περίφημη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook

Webby Awards

Τα Όσκαρ όπως τα λένε του διαδικτύου, Webby Awards, έφτασαν στη 12η χρονιά τους.
Εδώ μπορείτε να δείτε όλους τους νικητές και όλους τους υποψήφιους του 2008, σε 70 κατηγορίες. Αξίζει και η
flash παρουσίαση.

EURO 2008
Σας έχουμε και το πρόγραμμα του Γιούρο. Έτοιμο. Το μόνο που θα κάνετε είναι να συμπληρώνεται τα σκορ και αυτό είναι τόσο προχωρημένο και έξυπνο που κάνει τα υπόλοιπα μόνο του. Κατεβάστε το από εδώ .

MTV Movie Awards
Εντάξει δεν είναι τα Όσκαρ ή ο Χρυσός Φοίνικας, είναι όμως βραβεία του εμπορικού και της μάζας και έχουν και αυτά το ενδιαφέρον τους. Για φέτος λοιπόν καλύτερη ταινία το Transformers. Καλύτερη γυναικεία ερμηνεία η Έλεν Πέιτζ για το Juno, καλύτερη ανδρική ο Τζόνι Ντεπ για το Πειρατές της Καραϊβικής: Στο τέλος του κόσμου. Δείτε εδώ όλα τα βραβεία.

MEGA

Την τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε και σιγά σιγά ολοκληρώνεται, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ήταν για ακόμα μια φορά πρώτο στις προτιμήσεις των τηλεθεατών με ποσοστό 20,7% τις καθημερινές και 19% τα σαββατοκύριακα. Ο ΑΝΤ1 ήταν στη δεύτερη θέση τις καθημερινές με 16,7% και τρίτος τα ΣΚ με 13,9%, ενώ το ALTER ήταν δεύτερο τα ΣΚ με 14,3% και τρίτο τις καθημερινές με 15,2%. Για το MEGA είναι γνωστά πράγματα και καταστάσεις αλλά για το Alter πρέπει να πούμε πως οφείλει τα μέγιστα στο πρόσωπο του Νίκου Χατζηνικολάου.

ALPHA
Για ακόμα ένα μήνα το prime time ήταν του Alpha. Το Μάιο λοιπόν, ο Alpha είχε ποσοστό 19,2%, με το Mega να ακολουθεί με 18,5% και τη ΝΕΤ με 12,1%. Στο 11,4% ο ΑΝΤ1, στο 10,3% το STAR.

Αλ Τσαντίρι Νιουζ
Η σημερινή τελευταία για τη σεζόν εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου θα έχει λίγο από υπερπαραγωγή. Θα είναι τρίωρη, καλεσμένος θα είναι ο ‘τροβαδούρος του έρωτα’ (sic) Γιάννης Πάριος, θα απονεμηθούν τα βραβεία Παπαρίων, θα έχει video wall έξω από το στούντιο για να βλέπουν αυτοί που δεν κατάφεραν να μπουν, ενώ θα στηθούν και πάγκοι με ποτά, αναψυκτικά, παγωτά, σουβλάκια, μαλλί της γριάς, ποπ – κορν και ξηρούς καρπούς, που θα διατίθενται δωρεάν στους ανθρώπους που θα έρθουν για να γιορτάσουν μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο το κλείσιμο της φετινής του εκπομπής. Από όλα τα παραπάνω κρατάμε το μαλλί της γριάς καθότι το έχουμε πεθυμήσει.

Focus
Κοιτάξτε εξώφυλλο το Focus για το 100ο επετειακό του τεύχος. Μια χαρά! Χρόνια πολλά και καλή συνέχεια.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Ο Ελεύθερος Τύπος για την καταπληκτική κεντρική φωτογραφία, σχετικά με την πεζοδρόμηση της Αθήνας.

ALPHA
Σήμερα στις 23.00 στον Alpha, το Κουτί της Πανδώρας του Κώστα Βαξεβάνη ανοίγει για την περίφημη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook και αναρωτιέται τα γνωστά που αναρωτιούνται όλοι, αλλά είναι και πάλι είναι όλη μέρα “μέσα”: Είναι ανθρώπινη επικοινωνία; Οι φίλοι του Facebook είναι πραγματικοί φίλοι;
Είμαστε ασφαλείς; Το Facebook αριθμεί πάνω από 70 εκατ. ενεργούς χρήστες ανά τον κόσμο, ενώ το γκρουπ Greece έχει αυτή τη στιγμή περισσότερους από 270 χιλ. εγγεγραμμένους χρήστες.

ΣΚΑΪ

Τα τρία θέματα στους Νέους Φακέλους σήμερα Τρίτη στις 00.15 είναι η εξαφάνιση των ψαριών από τις ελληνικές θάλασσες λόγω των τρατών και άλλων μεθόδων των ψαράδων, το σύγχρονο δουλεμπόριο και νεότερα από την υπόθεση Siemens.

MAD

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς το τηλεοπτικό κανάλι MAD για τα 10 βίντεο κλιπ του Nick Cave που πρόβαλε χθες το βράδυ στις 10. Μας έφτιαξε τη μέρα.

MEGA
Η σημερινή εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη “ταξιδεύει” στο Πεκίνο και τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις λίγο μετά τον καταστροφικό σεισμό και λίγες μέρες πριν τους αγώνες.

Εφημερίδες
Σύμφωνα με τη WAN, η κυκλοφορία και τα διαφημιστικά έσοδα των εφημερίδων παγκοσμίως παρουσιάζουν άνοδο. Παρά τις free-press και την online ανάπτυξη οι εφημερίδες βλέπουν τα έσοδα τους να ανεβαίνουν κατά 2,5% σε σχέση με τον περασμένο χρόνο με τους αναγνώστες ανά τον κόσμο να ξεπερνούν το 1,7 δισ. Στην Κίνα πωλούνται καθημερινά 107 εκατ. φύλλα, στην Ινδία 100, στην Ιαπωνία 68, στις ΗΠΑ 51.

ANT1

Το νέο τάλεντ σόου του ΑΝΤ1, X Factor, παίρνει τους δρόμους. Από τις 4 ως τις 21 Ιουνίου ένα βαν με άτομα της παραγωγής θα αλωνίσει την Ελλάδα με σκοπό να ανακαλύψει νέα ταλέντα στο τραγούδι. Εκτός λοιπόν των οντισιόν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, καθώς και σε πόλεις του εξωτερικού, το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο του Χ Factor θα ταξιδέψει για 20 ημέρες σε όλη την Ελλάδα. Περισσότερα εδώ .

RADIO 24
Ραντεβού στις 16.00. Καλεσμένος της εκπομπής FM… ο Φρέντος.

Φωτό της ημέρας

Ένα τυχαίο στιγμιότυπο από τα MTV Movie Awards στο Λος Άντζελες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα