Στον τηλεμαραθώνιο δίνουμε λεφτά ή στο ντιμπέιτ;

default image

Την Τετάρτη ο τηλεμαραθώνιος, την Πέμπτη το ντιμπέιτ. Επειδή μπερδεύτηκα, σε ποιό από τα δύο δίνουμε χρήματα;

TV

Αύριο Τετάρτη ο τηλεμαραθώνιος για τους πυρόπληκτους, την Πέμπτη το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών. Επειδή μπερδεύτηκα, σε ποιό από τα δύο δίνουμε χρήματα;

ALPHA
Αδιάθετη ήταν χθες η Έλλη Στάη και δεν εμφανίστηκε στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Μια χαρά πάντως τα πέρασε η Μάρα. Καλορίζικα τα καινούργια σκηνικά και το νέο λογότυπο (που πλέον γέρνει από την άλλη).

Σαν σήμερα
Στις 3 Σεπτεμβρίου του 1958, εφαρμόστηκε για πρώτη φορά από την αστυνομία ο Νόμος 4000 περί τεντιμποϊσμού. Όσοι τεντιμπόιδες συλλαμβάνονταν από την αστυνομία, οδηγούνταν στο κρατητήριο όπου κουρεύονταν με την ψιλή. Ωραία χρόνια. Μερικά χρόνια μετά (στις 3/9/1974) έγινε η ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και χάλασε την όμορφη επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου…

STAR
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του STAR, στο σάιτ του σταθμού, από αύριο Τετάρτη η σειρά ‘Σαρίτα είσαι η ζωή μου’ πηγαίνει μια ώρα πίσω και θα μεταδίδεται στις 17.45. Τη θέση της παίρνει η εκπομπή του Θανάση Λάλα, ‘Χαιρετίσματα στην εξουσία’.

Μπάλα
Το ντέρμπι της πρεμιέρας ΠΑΟ – ΟΣΦΠ, έκανε στη ΝΕΤ 43,2% τηλεθέαση. Η αθλητική εκπομπή του κρατικού σταθμού είχε ποσοστό 15,5% (σας τα λέγαμε χθες), ενώ του ALPHA μόλις 8%.

ΝΕΤ

Αύριο στις 22.00 η ΝΕΤ θα προβάλλει την εκπομπή ‘Εκλογές 2007 – Η αντίστροφη μέτρηση’, με τον Μανώλη Κοττάκη. Την Παρασκευή, πάλι στις 22.00, την εκπομπή θα την παρουσιάσει ο Κωνσταντίνος Ζούλας.

Ράγκμπι

Όσοι πιστοί προσέλθετε. Το SuperSport καλύπτει από τις 7/9 μέχρι τον τελικό στις 20/10, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι που πραγματοποιείται στη Γαλλία.

Υγεία για όλους

Η εκπομπή της ΝΕΤ, ‘Υγεία για όλους’ με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, απέσπασε στις 28 Αυγούστου ένα διεθνές δημοσιογραφικό βραβείο για το καλύτερο τηλεοπτικό ιατρικό ρεπορτάζ με θέμα τον σακχαρώδη διαβήτη. Εύγε.

ANT1
Εντελώς πληροφοριακά, στις 10 Σεπτεμβρίου στις 15.50, επιστρέφει η Τατιάνα Στεφανίδου και η εκπομπή της ‘Αξίζει να το δεις’.

Ατάκα

ALPHA: ‘ Εδώ είμαστε‘.

Φωτό της ημέρας

Ο περίφημος 81χρονος κωμικός Τζέρι Λιούις, εδώ και 42(!) χρόνια, μια φορά το χρόνο, παρουσιάζει στην τηλεόραση τον ‘Jerry Lewis MDA Telethon”. Πρόκειται για ένα τηλεμαραθώνιο όπου τα χρήματα που συγκεντρώνονται, προορίζονται για σύλλογο κατά της μυικής δυστροφίας. Χθες 3/9, μάζεψε 64 εκατ. δολάρια. Από το 1966 έχουν συγκεντρωθεί για τον Muscular Dystrophy Association 1,6 δισ. δολάρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα