Στον Τζέιμς Μπλαντ το είπατε;

default image

Το είδατε, τα μάθατε, τον Αλέξη διάλεξε η Μαρία. Οι γυναίκες έχουν πρόβλημα όταν πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο και συνήθως παίρνουν τον χειρότερο

ANT1

Από τη Δευτέρα 30 Ιουνίου, ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει καθημερινά στις 17.15 το αμερικανικό ριάλιτι
Simple Life . Πρωταγωνιστούν δύο από τα πιο αντιπαθητικά κακομαθημένα του Χόλιγουντ, οι Πάρις Χίλτον και Νικόλ Ρίτσι. Το μόνο ωραίο είναι πως κατά καιρούς οι δύο αχώνευτες θα μαζεύουν ακαθαρσίες ζώων.

Λυκαβηττός
Με απόφαση του Δήμου Αθηναίων, το Θέατρο του Λυκαβηττού ανοίγει και πάλι ! Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις ο ένας φορέας ρίχνει ευθύνες στον άλλο, αλλά αυτό που ενδιαφέρει το κοινό είναι η ακύρωση συναυλιών και πως πλέον θα πλανάται το ερώτημα κατά πόσο το Θέατρο είναι ασφαλές.

iPhone
Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, δεν είναι λίγες οι γυναίκες στις ΗΠΑ με μακριά νύχια που έχουν αναπτύξει μίσος για τα iPhone! Σκασίλα τους για τις βελτιώσεις του τηλεφώνου της Apple και για το iPhone 2, αφού μέσα σε αυτές δεν περιλαμβάνεται λύση για το χειρισμό με μακριά νύχια. Δυστυχώς για τις κυρίες η οθόνη του iPhone απαιτεί επαφή με τα ακροδάχτυλα και ή θα πρέπει να κόψουν τα νύχια, ή να πάρουν το μαγικό στιλό , ή να πάρουν άλλο κινητό.

Έχω ένα μυστικό
Έτσι ονομάζεται η νέα σειρά του ALPHA που έχει να κάνει με τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Στο Δ.Τ του σταθμού αναφέρεται ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα, ότι πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Παπουτσάκη, ότι στη σκηνοθεσία είναι η Ρέινα Εσκενάζυ. Αυτό πάντως που μας προκάλεσε το ενδιαφέρον είναι το ‘η οποία βασίζεται στο βιβλίο του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τη ζωή της μητέρας του’ που διαβάζουμε. Πουθενά στο Δ.Τ δεν αναφέρεται το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Free Sunday
Αρχικά να δώσουμε τα εύσημα στην υπεύθυνη επικοινωνίας της Free Sunday που μόλις διάβασε στη στήλη μας πως δεν βρήκαμε πουθενά τη νέα εφημερίδα, έσπευσε να μας τη στείλει.
Όσο αφορά το πρώτο φύλλο λοιπόν, πρέπει να πούμε ότι γενικά είναι ευκολοδιάβαστη χωρίς “βαριά” άρθρα, με αρκετές σελίδες αθλητικά, με συνέντευξη Αλογοσκούφη (για το ποδαρικό), λίγο διεθνή, λίγο πολιτικά, λίγο παρασκήνιο και άποψη, agenda, ψυχαγωγία, ζώδια. Στη στήλη τους για τα Media, ασχολήθηκαν μόνο με τη Γιάννα Αγγελοπούλου και τον Ελεύθερο Τύπο και όχι με τα καλύτερα λόγια…

Δωρεάν Κυριακή
Γλώσσα σχετικά χαλαρή και αρκετές λέξεις που δεν διαβάζεις στον κλασσικό τύπο, ενώ ξεχωρίσαμε το κείμενο της Ν. Κουρελλού για τους κοσμικούς στην Επίδαυρο. Σε καμία βέβαια περίπτωση δεν θυμίζει το στιλ των free-press της Πέμπτης και είναι ξεκάθαρα στημένη πάνω στο στιλ της City Press και λίγο πάνω σε αυτό της Blow. Με δυο λόγια είναι μια δωρεάν εφημερίδα που αν την πετύχουμε θα την πάρουμε και θα την διαβάσουμε, πάντως παίζει σε μια κατηγορία μόνη της καθώς δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες., επί πληρωμή, κυριακάτικες εφημερίδες και τις προσφορές τους. Όσο για το σάιτ της freesunday.gr όπου θα διατίθεται και σε μορφή pdf, προς το παρόν οδηγεί στο σάιτ της City Press.

MEGA
Το Secret Window επέλεξαν οι τηλεθεατές του Mega για τα μεσάνυχτα της 28ης Ιουνίου.

ΣΚΑΪ

Σήμερα στις 23.00, ο Σκάι μάς θυμίζει την υπόθεση Σορίν Ματέι με ένα ντοκιμαντέρ του Channel 4.

PC
Σύμφωνα με έρευνα της Gartner οι ενεργοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές στον πλανήτη έχουν πλέον ξεπεράσει το 1 δισ., ενώ σε έξι χρόνια θα είναι 2 δισ.! Λόγος της αλματώδους αύξησης είναι το γρήγορο ίντερνετ και η πτώση των τιμών στους υπολογιστές. Ακόμη διαπιστώθηκε πως το ποσοστό αύξησης σε PC κάθε χρόνο είναι 12%, ενώ μόνο φέτος θα αντικατασταθούν 180 εκατ. ηλεκτρονικοί υπολογιστές (οι περισσότεροι θα καταλήξουν στα σκουπίδια). Αυτή τη στιγμή το 58% των PC βρίσκεται στις ΗΠΑ, τη Δυτ. Ευρώπη και την Ιαπωνία, όμως αυτό αλλάζει ραγδαία και μπαίνουν στο παιχνίδι δυναμικά και οι πιο φτωχές χώρες.

ALPHA
Υποτίθεται πως σήμερα θα έπεφτε η αυλαία της σειράς Υπέροχα Πλάσματα, με την προβολή του 26ου επεισοδίου. Στο πρόγραμμα πάντως του καναλιού φαίνεται πως θα μεταδώσουν σε επανάληψη το 25ο επεισόδιο και μάλιστα μετά τα μεσάνυχτα, αφού πιο πριν θα μας δείξουν, πάλι σε επανάληψη, Αλ Τσαντίρι Νιουζ. Αν αυτό νομίζουν πως πρέπει να κάνουν για να ανεβάσουν τα νούμερα, που μετά το τέλος της εκπομπής του Λαζόπουλου έχουν πάρει την κατιούσα…

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ελευθεροτυπία για το ‘Ο Ρόκος και τα αδέρφια του’. Χωρίς τον Αλέν Ντελόν πάντως.

MEGA
Εντάξει το είδατε, τα μάθατε, τον Αλέξη διάλεξε η Μαρία. Οι γυναίκες έχουν ένα πρόβλημα όταν πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο και συνήθως παίρνουν τον χειρότερο. Όπως και να ‘χει, στα 30 δευτερόλεπτα που εμείς είδαμε, πέσαμε πάνω σε τραγούδι του Νικ Κέιβ οπότε και κλείσαμε την τηλεόραση σαν αντίδραση για την ιεροσυλία.

Τηλεθέαση
Όσο αφορά πάντως τα νούμερα της χθεσινής Μαρίας της Άσχημης, να σημειώσουμε πως η σειρά εκτόξευσε το MEGA στο 29,5%(!), ενώ το τελευταίο επεισόδιο έφτασε μέχρι 62,9%.

Ουπς
Οι περίφημες φωτογραφίες της χαμένης φυλής του Αμαζονίου (βλ. Media* 30/5), φαίνεται πως τελικά δεν αποκάλυπταν μια πραγματικά χαμένη φυλή. Τελικά ο φωτογράφος που τράβηξε τις φωτογραφίες από ελικόπτερο και το πρακτορείο που εργάζεται είπαν τη μισή αλήθεια, αφού ναι μεν οι εικονιζόμενοι είναι μέλη αρχαίας φυλής, δεν είναι όμως καθόλου χαμένη, αφού οι επιστήμονες ξέρουν γι’ αυτή από το 1910. Ο λόγος του μισού ψέματος, ήταν σύμφωνα με τα λεγόμενα τους η ευαισθητοποίηση του κόσμου για αυτές τις ομάδες ανθρώπων και για την αλόγιστη υλοτομία.

Φωτό της ημέρας
Με τη σκιά της φήμης περί 8 στημένων παιχνιδιών ξεκίνησε το φετινό Wimbledon . Στο στιγμιότυπο η Ana Ivanovic.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα