Στοπ στις διαφημίσεις

default image

Με απόφαση του Νικολά Σαρκοζί, από σήμερα στις 20.00 απαγορεύεται η προβολή διαφημίσεων στα κρατικά κανάλια της Γαλλίας στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Τα
Νέα γιατί είναι και η μοναδική εφημερίδα που πρόλαβε τον πυροβολισμό εναντίον του αστυνομικού.

Στη Γαλλία
Με απόφαση του Νικολά Σαρκοζί, από σήμερα στις 20.00 απαγορεύεται η προβολή διαφημίσεων σε όλα τα κρατικά κανάλια της Γαλλίας στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης (prime-time). Με το μέτρο αυτό ο Γάλλος πρόεδρος επιχειρεί να δημιουργήσει μια δημόσια τηλεόραση αντάξιας του βρετανικού BBC. Ασφαλώς υπάρχουν αντιδράσεις από τους εργαζόμενους στα κρατικά κανάλια και ήδη έχουν προγραμματιστεί πολλές απεργίες.

Πόλεμος
Όπως έχει ο στρατός του Ισραήλ κανάλι στο YouTube , έχει και η Χαμάς ιστοσελίδα . Και στις δύο των περιπτώσεων υπάρχει περιεχόμενο σχετικό με τις εχθροπραξίες.

Στο ψάξιμο
Αν είστε ένας καλός καθολικός τότε αυτή είναι η μηχανή αναζήτησής σας στο διαδίκτυο.

Στην Κίνα
Για ακόμα μια φορά η κινεζική κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει ένα ιντερνετικό μπλακ άουτ στους πολίτες της χώρας. Μέχρι στιγμής έχει κόψει την πρόσβαση σε 19 σάιτ, μεταξύ των οποίων τα κυρίαρχα Baidu και Google, μια και όπως λένε οι υπεύθυνοι δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να κόψουν την πορνογραφία και την ανηθικότητα…

Gaming
Δείτε εδώ μερικά από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια για το 2009.

Σινεμά
Διαβάστε εδώ για όλες τις σημαντικές κινηματογραφικές ταινίες που αναμένουμε να δούμε φέτος. Μεταξύ τους οι Watchmen, Monsters Vs Aliens, Wolverine, Star Trek, Terminator Salvation, Sherlock Holmes, Harry Potter and the Half-Blood Prince.

2009
Δείτε εδώ μια λίστα με μερικά από τα πιο χρήσιμα πράγματα για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε, σύμφωνα με συντάκτη του TechCrunch. Ανάμεσά τους βλέπουμε δικαίως τα Gmail, Twitter, Skype, Pandora, WordPress, Hulu.

iPhone
Όπως είχε ανακοινωθεί, η 1η Ιανουαρίου θα ήταν η ημέρα που θα έβλεπε το φως της δημοσιότητας μια πολύ σημαντική είδηση για όσους είναι κάτοχοι iPhone 3G. Ξεκλειδώθηκε λοιπόν και το Gizmodo έχει τις οδηγίες.

Φωτό της ημέρας
Έχει εξελιχθεί σε μια ωραία μόδα ο τρόπος διαμαρτυρίας ‘πετάω το παπούτσι μου’. Το στιγμιότυπο είναι από τη Downing Street και οι έξαλοι Λονδρέζοι φωνάζουν για τις επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα