Στους 5 δρόμους το Σοφάκι

default image

Δεν τράβηξε όπως αναμενόταν η σειρά με τη Σοφία Καρβέλα και ολοκληρώνεται άρον άρον την Κυριακή που μας έρχεται. Το φάγατε το κορίτσι

Στην Ε.Ε

Οι εταιρείες του ηγούνται στον τομέα διατροφής, Coca-Cola, Groupe Danone, Burger King, General Mills, Kellogg, Kraft Foods, Mars, Nestlé, PepsiCo, Ferrero και Unilever, αποφάσισαν εθελοντικά να σταματήσουν να διαφημίζουν προϊόντα πλούσια σε ζάχαρη και λιπαρά σε τηλεοπτικές ζώνες που παρακολουθούν παιδιά κάτω των 12. Η γενναία απόφαση θα αρχίσει να υλοποιείται από το τέλος του 2008.

Καθημερινή
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου η Καθημερινή κυκλοφορεί με ένα επετειακό τεύχος του γυναικείου περιοδικού Harper’s Bazaar, μια και αυτό κλείνει 140 χρόνια. Είναι το μακροβιότερο περιοδικό μόδας και σε αυτό το τεύχος θα υπάρχει και άρθρο για την ιστορία του.

Στους 31 δρόμους
Δεν τράβηξε όπως αναμενόταν η σειρά με τη Σοφία Καρβέλα και ολοκληρώνεται άρον άρον την Κυριακή (23.00) που μας έρχεται, έχοντας προβληθεί μόλις 12 επεισόδια. Πάντως έχουμε δει και χειρότερες σειρές και χειρότερες ηθοποιούς. Το φάγατε το κορίτσι.

ERT
Όταν βλέπεις αυτό (διαδραστικό βίντεο κλιπ των Arcade Fire) στο σάιτ της ΕΡΤ, σκέφτεσαι πως ή κάτι έχει αλλάξει στον κρατικό φορέα ή έχουν προσλάβει κάποιον καλό. Μας άρεσε όπως και να ‘χει.

Απεργία
Ευχαριστηθήκαμε ματς χθες το βράδυ. Ρέιντζερς – Λιόν στη ΝΕΤ, με ήχο μόνο από το γήπεδο.

Ραδιόφωνο
Από τον επόμενο χρόνο θα υπάρχει ένας πανευρωπαϊκός ραδιοσταθμός με τη συμμετοχή 13 χωρών μελών της Ε.Ε. Στο ‘European Radio Project’ (ERP) μετέχει και η Ελλάδα. Περισσότερα εδώ .  Εμείς πάντως είμαστε συντονισμένοι στο φρέσκο ‘Ραδιόφωνο του Ίντερνετ’, RADIO 24 .

ΑΝΤ1
Ρεσιτάλ εξυπνάδας στον ΑΝΤ1 με τα δύο τηλεπαιχνίδια που ετοιμάζονται. Το ένα είναι το ‘Είσαι πιο έξυπνος από ένα δεκάχρονο’ και το άλλο το ‘Clever’. Στην παρουσίαση του πρώτου μάλλον θα είναι η Σοφία Αλιμπέρτη, ενώ στο δεύτερο η Ματθίλδη Μαγγίρα.

ΕΡΤ
Στο κλίμα των γιορτών, η ΕΤ1 και η ΝΕΤ θα προβάλλουν πληθώρα ταινιών. Ξεχωρίσαμε το φιλμ που θα προβληθεί ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 20.30 (ΝΕΤ). Πρόκειται για το ‘Ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι’ του Ευγένιου Τριβιζά, σε πρώτη μάλιστα τηλεοπτική μετάδοση.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το GQ γιατί ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι αυτή τη στιγμή ο πιο κουλ ηθοποιός.

Βιβλίο
Στα ‘Βραβεία Αναγνωστών’ νικητής βγήκε ο Ανδρέας Μήτσου με το μυθιστόρημά του ‘Ο Κύριος Επισκοπάκης’. Στα ‘Κρατικά Λογοτεχνικά Βραβεία’, το βραβείο μυθιστορήματος το κέρδισε η Ιωάννα Καρυστιάνη για το βιβλίο της ‘Σουέλ’, ενώ το Μεγάλο Βραβείο Λογοτεχνίας απονεμήθηκε στον Κώστα Τσιπρόπουλο.

ΕΣΡ
Το πρόστιμο των 15 χιλ. ευρώ καλείται να πληρώσει το STAR για προβολή παιδικού διαφημιστικού σε μη επιτρεπόμενη ζώνη, ενώ το ίδιο πρόστιμο επιβλήθηκε και στο ALTER, επίσης για την ίδια παράβαση.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες
The Mist – Η μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Στίβεν Κινγκ. Οι κριτικές λένε πως δεν είναι άλλη μια ταινία τρόμου, αλλά μία εξαιρετική ταινία τρόμου.
The Air I Breathe – Σπονδυλωτή από τις ΗΠΑ με καλό καστ. Κέβιν Μπέικον, Φόρεστ Γουϊτάκερ, ‘Αντι Γκαρσία , Σάρα Μισέλ Γκέλαρ.
The Last Legion – Ιστορική περιπέτεια με τους Κόλιν Φερθ, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Αϊσβαρίγια Ρέι.
Silk – Εποχής με την Κίρα Νάιτλι.
Κλέφτες – Του Μάκη Παπαδημητράτου με τη Μυρτώ Αλικάκη.
Ο Άλβιν και η παρέα του – Κινούμενα σχέδια με  σκιουράκια.
Bee Movie – Κινούμενα σχέδια με μέλισσες.
The Nightmare before Christmas – Η κλασσική δημιουργία του Τιμ Μπάρτον (1993), έγινε 3-D.

Φωτό της ημέρας
Πάντα κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων διαβάζουμε διάφορες τρέλες τύπου, Το χάμπουργκερ των 200 δολαρίων, το Παγωτό των 10.000 ευρώ, η Τρούφα των 300.000 δολαρίων, το Φαμπερζέ των 2 εκατομμυρίων. Η εικονιζόμενη νεκροκεφαλή έχει φιλοτεχνηθεί με διαμάντια και πλατίνα και πωλήθηκε προς 100 εκατ. δολάρια

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα