Survivor: Αποχώρησε μετά την επιστροφή της από την κλινική – “Για μένα είμαι νικήτρια”

Διαβάζεται σε 2'
Survivor
Survivor ΣΚΑΙ

Η παίκτρια που έσβησε τη δάδα της και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor αμέσως μετά την επιστροφή της από την κλινική.

Με αποχώρηση συνεχίστηκε το Survivor το βράδυ της Παρασκευής (25/10), με τρεις παίκτες από την πράσινη ομάδα να διαγωνίζονται για το ποιος θα παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο λόγος για την Ekaterina, τον Μιχάλη και την Ελένη.

“Καλώς ήρθατε στη μάχη της επιβίωσης! Είχαμε μια καθυστέρηση μιας ημέρας μιας και η Ekaterina ήταν στην κλινική, η Ekateina επέστρεψε άρα η μάχη της επιβίωσης θα συμβεί απόψε το βράδυ” είπε αρχικά ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, καλωσορίζοντας τους παίκτες και εξηγώντας στους 3 υποψήφιους προς αποχώρηση πώς θα συνεχιστεί το παιχνίδι.

“Αυτός ο αγώνας λειτουργεί αντίστροφα! Ο πρώτος παίκτης που θα χάσει, θα είναι και ο παίκτης ή η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το Survivor τούς είπε και οι παίκτες “ρίχτηκαν” στη μάχη της επιβίωσης.

 

Τελικά η παίκτρια που έπρεπε να αποχωρίσει από το ριάλιτι επιβίωσης και να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες και τις συμπαίκτριές της ήταν η γνωστή TikToker, Ekaterina.

“Νιώθω πάρα πολύ περήφανη για τον εαυτό μου και αλήθεια για μένα είμαι νικήτρια. Ήμουν αληθινή στο Survivor” δήλωσε μετά την ανακοίνωση για την αποχώρησή της από τον Γιώργο Λιανό και στη συνέχεια έσβησε τη δάδα της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα