Τα αντανακλαστικά του ΕΣΡ

default image

Την επόμενη Κυριακή, o Φρέντος θα παρουσιάσει το “Freddos - Summer 2009 Soundtrack” και φυσικά θέλει τη συμβολή σας

Ten

Είπαμε ο ALPHA ποντάρει στη ψυχαγωγία. Το Ten λοιπόν, είναι η νέα εβδομαδιαία εκπομπή του σταθμού με την λαμπερή (sic) Έμη Λιβανίου και έχει πρεμιέρα στις 10 Ιουνίου στις 23.00. Show biz, celebrities, προκλητικό, εντυπωσιακό, καυτό, πιπεράτο και όλες αυτές οι εκνευριστικές λέξεις συνθέτουν το παζλ.

Vanity Fair
Το Μάρτιο ανακοινώθηκε πως οι αναγνώστες του Vanity Fair θεωρούν πως η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο είναι η Αντζελίνα Τζολί (με 58%!). Τώρα το περιοδικό ρωτά ποιος είναι ο ομορφότερος άντρας.

Η Στιγμή της Αλήθειας
Το Νοέμβριο αναρωτιόμασταν γιατί μόνο πρόστιμο 200 χιλ. και όχι κόψιμο. Τώρα που τελείωσε η σεζόν και έκλεισε τον κύκλο της η εκπομπή (με 2 μάλιστα επεισόδια την εβδομάδα τον τελευταίο καιρό), κόβουνε το κακό ριάλιτι – τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1. Από αντανακλαστικά σκίζουν στο ΕΣΡ.

Derby – Ντέρμπι
Η πράσινη αθλητική εφημερίδα, Derby, κυκλοφορεί το τελευταίο της φύλλο το Σάββατο. Αποζημιώνονται όλοι την Παρασκευή. Το θετικό για τους εργαζόμενους της (τουλάχιστον για κάποιους από αυτούς) είναι πως με επικεφαλής τον Κώστα Γκόντζο θα βγάλουν σύντομα νέα εφημερίδα με παρόμοιο τίτλο (Ντέρμπι). Μαθαίνουμε πως εθελοντικά δεν θα πληρωθούν τους πρώτους 2 μήνες. Καλή τύχη στη νέα προσπάθεια.

ΑΝΤ1
Εδώ είναι τα κορίτσια του διαγωνισμού, Star Hellas/Miss Hellas/Miss Young. Εμείς ξέρουμε μόνο τη Νταϊάνα Ιγροπούλου.

NY Times
Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Το σάιτ των NY Times , βάζει για πρώτη φορά τέτοια διαφήμιση (interstitial). Δύσκολοι καιροί, όλα επιτρέπονται.

Twitter
Τα 2 εκατ. έφτασαν αυτοί που ακολουθούν τον Άστον Κούτσερ . Εμείς τιτιβίζουμε εδώ .

Freddos
Την επόμενη Κυριακή, την πρώτη Κυριακή του καλοκαιριού, o Φρέντος θα παρουσιάσει το “Freddos – Summer 2009 Soundtrack” και φυσικά θέλει τη συμβολή σας. Ο καθένας έχει ένα τραγούδι, οποιουδήποτε είδους, στη διάθεση του για να ντύσει μουσικά το καλοκαίρι που ξεκινάει. Ας το προτείνει με σχόλιο στο μπλογκ ή με email στο ofreddos at  gmail.com .

25

Έγινε το Tetris .

Έμπνευση
Από Lego .

Στον εικονικό κόσμο
Ενδιαφέρον άρθρο του ΜΕΝ 24 για τα video games.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος για την ταξική ρύπανση στην Αθήνα.

Στην Κίνα
Δυο μέρες πριν από την 20η επέτειο της Τιένανμεν και στην Κίνα λογοκρίνουν όπως αναμενόταν το διαδίκτυο. Εκτός λοιπόν από τα YouTube και το Blogger που είναι κάτω εδώ και καιρό, πλέον δεν είναι εφικτή η σύνδεση στα Flickr, Hotmail, Twitter.

Project Natal
Με αφορμή σχολίου στα Media* ψάξαμε για το Natal της Microsoft. Δείτε εδώ και εδώ το μέλλον(;) των video games.

Τηλεθέαση
Μέχρι 53,6% χθες ο Λαζόπουλος, γεγονός που έσπρωξε τον Alpha στην κορυφή με συνολικό ποσοστό ημέρας 21,6%.

Φωτό της ημέρας
Θα μας λείψει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα