Τα εύσημα στις χορεύτριες του Αζερμπαϊτζάν

default image

Η Καλομοίρα ήταν αντικειμενικά πολύ καλή και είχε την πιο σέξι εμφάνιση από όλες τις διαγωνιζόμενες (ποιος ασχολείται με τα τραγούδια…)

Περιοδικά

Αρχικά να πούμε ένα ευχαριστώ στον αναγνώστη που επεσήμανε το λάθος μας στο post ‘Αντίο Δαρβίνε’ όπου είχαμε καταγράψει τις πωλήσεις των περιοδικών για το μήνα Απρίλιο. Ο δαίμων του copy/paste μας έβαλε και γράψαμε για τον Απρίλιο του 2007!

Πάμε τώρα για αυτόν του 2008: Πρώτο σε πωλήσεις περιοδικό ήταν το Lucky με 75 χιλ. τεμάχια (δεν πρέπει να έχει ξαναπιάσει κορυφή το συγκεκριμένο περιοδικό). Δεύτερο σε πωλήσεις ήταν το Cosmopolitan με 67 και τρίτο το Mirror με 63. Πολύ κοντά και το Glamour με 62, στις 58 χιλ. το Elle. To Young είχε 50 χιλ., το Sporty και η Σούπερ Κατερίνα είχαν 49.

Eurovision
Η Καλομοίρα ήταν αντικειμενικά πολύ καλή και είχε την πιο σέξι εμφάνιση από όλες τις διαγωνιζόμενες (ποιος ασχολείται με τα τραγούδια…). Δικαίως προχωρά στον τελικό και ανυπομονούμε ειδικά να ξαναδούμε το εκρηκτικό κομμάτι του χορευτικού προς το τέλος του τραγουδιού (ξέρετε ποιο λέμε). Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: Η Καλομοίρα φορούσε φόρεμα JLo.
Όσο για την τηλεθέαση, το σόου έφτασε μέχρι 74,7% (στο πεντάλεπτο) και 66,8% (στο τέταρτο) και έσπρωξε τη ΝΕΤ στο συνολικό 18,2%, αφήνοντας δεύτερο τον ALPHA με 17,1%.

Γιουροβίζιον
Όσο για τις υπόλοιπες συμμετοχές, ξεχωρίσαμε ασφαλώς τις εντυπωσιακές παρουσίες από τη Σλοβενία και την Αρμενία, τις Εσθονές που πλαισίωναν τους τρεις τραγουδιστές με τα χρωματιστά κουστούμια, τις απίστευτες μαυροφορεμένες χορεύτριες (επιτρέπεται τέτοια εμφάνιση στη Γιουροβίζιον; Όχι ότι δεν μας άρεσε βέβαια…) του Αζερμπαϊτζάν.
Μας τρόμαξε το σολάριουμ της Πολωνέζας, γελάσαμε με το μέταλ της Φινλανδίας (τουλάχιστον 20 ετών παλιό). Η γαλοπούλα της Ιρλανδίας ήταν μάλλον μια σκέτη κρυάδα, ενώ εντύπωση μας έκανε το βίντεο που έδειξαν οι Σέρβοι διοργανωτές πριν από την ελληνική συμμετοχή. Ενώ σε όλα τα άλλα τραγούδια τα βίντεο έδειχναν μερικούς ανθρώπους να χορεύουν, να μιλάνε, να παίζουν με κρίκους ή με μπάλα, στο δικό μας είχαν ένα ζευγάρι να φιλιέται παθιασμένα. Πολύ παθιασμένα όμως. Μια χαρά.

Βελιγράδι
Ο χώρος όπου γινόταν ο διαγωνισμός ήταν μισοάδειος, η σεμνή τελετή κράτησε ακριβώς δύο ώρες και οι παρουσιάστριες αδερφές Μαγγίρα πέρασαν απαρατήρητες (καλό είναι αυτό).

Υ.Γ
Η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου έφτασε μέχρι 52,6%, πριν βέβαια αρχίσει η Eurovision.

Ναυτεμπορική
Εδώ είναι το υπάρχον , εδώ είναι το beta σάιτ της σταθερής αξίας που ονομάζεται Ναυτεμπορική. Καλορίζικο!

YouTube
Ο Αμερικανός Γερουσιαστής Τζόζεφ Λίμπερμαν ζήτησε από τους υπεύθυνους του YouTube να κατεβάσουν όλα αυτά τα βίντεο που στην ουσία κάνουν διαφήμιση σε τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η Αλ Κάιντα και που ενθαρρύνουν το μίσος προς τη Δύση. Η συζήτηση γίνεται για βίντεο που εμφανίζει Αμερικανούς στρατιώτες να πέφτουν νεκροί από πυρά ελεύθερου σκοπευτή, στρατιωτικές ασκήσεις και επιθέσεις. Οι του YouTube λένε πως τέτοια βίντεο δεν παραβαίνουν τους κανόνες που έχει θεσπίσει το σάιτ και γι’ αυτό και δεν κατεβαίνουν. Ως γνωστό, πολλές τρομοκρατικές οργανώσεις ή ακόμα και συμμορίες χρησιμοποιούν το YouTube και άλλα μέσα για να κάνουν την προπαγάνδα τους και εντάξει καλή η ελευθερία λόγου αλλά είναι τουλάχιστον υποκριτικό να κόβονται βίντεο με κάποιο στριπτίζ και από την άλλη να υπάρχουν βίντεο σαν κι αυτό (προσοχή, είναι πολύ σκληρό!).

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος για τις χειροπέδες – δάφνες.

ALPHA

Σύμφωνα με Δ.Τ του σταθμού, ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς ‘Ματωμένα Χώματα’. Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος της Διδώς Σωτηρίου και στη σκηνοθεσία είναι ο Κώστας Κουτσομύτης. Στα γυρίσματα θα πάρουν μέρος 1.200 κομπάρσοι και αρκετοί κασκαντέρ, θα χρησιμοποιηθούν σκηνικά και κουστούμια που θα δώσουν την αίσθηση της εποχής, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε μεταξύ άλλων τους Γιώργο Καραμίχο, Δήμητρα Ματσούκα , Άννα Συνοδινού, Φιλαρέτη Κομνηνού.

Apple
Όλοι εσείς οι μανιακοί με τα προϊόντα της Apple θα σας ενδιαφέρει να μάθετε πως το ‘keynote’ του Στιβ Τζομπς θα γίνει στις 9 Ιουνίου, στο συνέδριο 2008 World Wide Developers. Λογικά θα ανακοινώσει το iPhone 2 πιθανότατα με 3G και ποιος ξέρει τι άλλο.

ALPHA2

Αν ακούσατε χθες το τραγούδι με το οποίο έκλεισε το επεισόδιο της σειράς Υπέροχα Πλάσματα, οι μυημένοι στο Φρέντο θα καταλάβατε πως ήταν το Κεν Λι. Πόσο μπροστά είναι αυτός ο άνθρωπος ; Ώρα είναι να ακούσουμε και Πίτερ Νάλιτς στον Αστυνόμο Μπέκα…

Google
Η Google Inc λανσάρισε προχθές τη νέα υπηρεσία της, το Google Health http://www.google.com/health . Αν πατήσετε το λινκ θα δείτε πως πρέπει πρώτα να κάνετε login στο λογαριασμό σας στη Google (Gmail) και μετά θα δείτε το σάιτ, στο οποίο όποιος θέλει μπορεί να αποθηκεύσει το ιατρικό του ιστορικό, να ψάξει να βρει γιατρούς (με βοήθεια από το Google Maps) και πληροφορίες για ιατρικά θέματα και φάρμακα.

Φωτό της ημέρας

Το κλισέ του μήνα: Η Καλομοίρα ξεκλείδωσε το μυστικό συνδυασμό της Eurovision

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα