Τα Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

default image

Διαβάστε στο News247 τους σημαντικότερους τίτλους των σημερινών εφημερίδων και δείτε σε πολύ μεγάλη και καθαρή ανάλυση τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και ξένου Τύπου

Κυριακάτικη Δημοκρατία

“Ήθελαν να κάψουν τον Καραμανλή το 2007 στην Ηλεία”, ο κεντρικός τίτλους της εφημερίδας, με στοιχεία-σοκ για την επιχείρηση μπουρλότο στην Ελλάδα και τον Β. Πολύδωρα να αποκαλύπτει σημαντικές πληροφορίες.

Το Βήμα της Κυριακής

“Θα μας στείλουν για τσίπουρα”, ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας για τους αποκαλυπτικούς διαλόγους οικονομικού επιτελείου, στον απόηχο της έλευσης της τρόικας.

Έθνος της Κυριακής

“Ανατροπή στην υπόθεση εισαγγελέων” είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, με όλο το παρασκήνιο από την έκρηξη των παραιτήσεων στον συμβιβασμό.

Τύπος της Κυριακής

“Εμβάσματα 33 δις ευρώ σε φορολογικούς παραδείσους”, είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας.

Το Πρώτο Θέμα

“Όπως πάτε θα χρεοκοπήσετε κύριε Παπαδήμο”, είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας με την επιστολής της τρόικας στον πρωθυπουργό της Ελλάδας.

REAL NEWS

“Πρώτα τα μέτρα και μετά οι κάλπες”, είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας και αναφέρεται στο αυστηρό τελεσίγραφο της τρόικας στον Λουκά Παπαδήμο.

Espresso της Κυριακής

“Τραγικές στιγμές για το απόλυτο θηλυκό των 70s” είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας και περιγράφει τη ζωή της Νάντιας Φοντάνα.

Κυριακάτικος Ριζοσπάστης

“Το 2012 να γίνει η χρονιά της εργατικής λαϊκής αντεπίθεσης”, είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας.

Η Αυγή της Κυριακής

“2012 λόγοι ανατροπής της φαυλότητας και της αδικίας” είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού,  οικονομικού και αθλητικού τύπου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα