Τα Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (20/11/11)

default image

Διαβάστε στο News247 τους σημαντικότερους τίτλους των Κυριακάτικων εφημερίδων και δείτε σε πολύ μεγάλη και καθαρή ανάλυση τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και ξένου Τύπου

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Η “μεγάλη λύση”, το σχέδιο Μέρκελ και οι ελπίδες Παπανδρέου, τιτλοφορεί η εφημερίδα το πρωτοσέλιδό της, σχολιάζοντας πως εν μέσω πιέσεων και συγκρούσεων η Ευρώπη κινείται προς την ενοποίηση.

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας είναι “Τρεις βόμβες Ράιχενμπαχ για τη φοροδιαφυγή”, αναφερόμενος στη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα.

Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

“Το ευρώ στο χείλος της αβύσσου”, γράφει η εφημερίδα, ενώ κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι ειδικοί σκιαγραφούν το μέλλον της ευρωζώνης.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

“Η Αθήνα αναζητεί σωσίβιο την ώρα που το ευρώ κλυδωνίζεται”, είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, σχολιάζοντας πως ο κ. Παπαδήμος γνωρίζει ότι όλα πρέπει να κλείσουν γρήγορα, καθώς η κρίση χτυπά τον πυρήνα της ευρωζώνης.

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

“Αναταράξεις στγα κόμματα από το “πείραμα” Παπαδήμου”, γράφει η εφημερίδα, τονίζοντας πως το νέο μνημόνιο δοκιμάζει τις αντοχές του πολιτικού συστήματος.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

“Νέες συλλήψεις Ελβετών και 1.500 οφειλετών”, γράφει η εφημερίδα η οποία σημειώνει πως οι χειροπέδες έφεραν διακανονισμό 1 δισ. ευρώ.

REAL NEWS

“3 μνηστήρες για τη θέση του Γιώργου”, γράφει η εφημερίδα, αναφερόμενη στη κούρσα διαδοχής του Γ. Παπανδρέου.

ESPRESSO ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

“ΟΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ”, είναι ο τίτλος της εφημερίδας και αναφέρεται στις συλλήψεις επιχειρηματιών υπεράνω υποψίας.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΥΡΙΑΝΗ

“ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ από τη ρουκέτα του δημοψηφίσματος που βούλιαξε τα χρηματιστήρια και το ευρώ”, γράφει η εφημερίδα, τονίζοντας πως μέσα σε δύο μέρες έβγαλαν 60 δισ. ευρώ.

ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

“Το Μάαστριχτ καταρρέει εντός και εκτός συνόρων”, είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

“Λαϊκή αντεπίθεση στην εξαθλίωση από τον κρατικό προϋπολογισμό 2012”, γράφει τέλος η εφημερίδα.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα εδώ .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα