Τα MAD και MTV κάνουν πάρτι

default image

LOST

Οι ηθοποιοί Said Taghmaoui και Zuleikha Robinson είναι δύο σίγουρες προσθήκες στον 5ο κύκλο της δημοφιλούς σειράς Lost. Το πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκλου θα μεταδοθεί στις αρχές του 2009.

Μουσική
Το νέο μουσικό κανάλι MAD Greekζ στη θέση 602 της Nova, ξεκίνησε. Θα παίζει 24 ώρες τη μέρα ελληνική μουσική όλων των ειδών. Βέβαια η ανοιχτή για το κοινό εορταστική συναυλία που διοργανώνει το κανάλι την Κυριακή στις 20.00 στην πλατεία Κοτζιά, δείχνει ξεκάθαρα που απευθύνεται και ποιο είναι το κοινό του. Θα τραγουδήσουν οι Έλλη Κοκκίνου, το Family the Label και ο Νίνο…

Πράσινος Τύπος
Τη Δευτέρα 15/08 κυκλοφορεί η νέα αθλητική εφημερίδα με “πράσινη απόχρωση” και τη φιλοδοξία να μπει σφήνα ανάμεσα στο Derby και στην Πράσινη. Θα διαθέτει πολλές σελίδες για το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού σε όλα τα αθλήματα, από το ποδόσφαιρο μέχρι την… ξιφασκία. Η διαφήμιση ξεκινάει το σαββατοκύριακο και περιλαμβάνει ραδιοφωνικά σποτάκια, προώθηση στους αγώνες του Παναθηναϊκού και έντυπη καμπάνια. Τυχόν θετικό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού με την Ίντερ, την αμέσως επόμενη μέρα, θα την κάνει τουλάχιστον… γούρικη.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Μακεδονία για το ‘Λαδωμένη Χώρα’.

Επανάσταση τώρα

Εύγε στις Athens Voice και Lifo για τα editorial των Φώτη Γεωργελέ και Στάθη Τσαγκαρουσιάνου, αντίστοιχα που φιλοξενούν. Αποτυπώνουν ξεκάθαρα τις σουρεαλιστικές καταστάσεις που ζούμε στη χώρα μας.
Γροθιά στο στομάχι και το  άρθρο της Σώτης Τριανταφύλλου στην πρώτη. Μην το χάσετε.

ΣΚΑΪ
Η ομάδα της ‘Ελληνοφρένειας’ επιστρέφει με νέα επεισόδια από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και θα προβάλλεται καθημερινά στις 20.45.

MEN 24
Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη του δις Ολυμπιονίκη στην κωπηλασία, Βασίλη Πολύμερου.

Νova
Τη Δευτέρα στις 21.00, ο Αλβάρο Ρεκόμπα είναι καλεσμένος στην εκπομπή του novasports1, Champions Preview. Την αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Μπάλα
Σάββατο
ΝΕΤ, 16.45 – Skoda Ξάνθη – Ολυμπιακός
novasports1, 16.45 – Ηρακλής – ΟΦΗ
ΕΤ1, 19.00 – Παναθηναϊκός – Πανθρακικός
ALPHA, 21.15 – Πανσερραϊκός – Πανιώνιος
Κυριακή
ΝΕΤ, 19.00 – Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα
novasports1, 19.00 – Εργοτέλης – Άρης
novasports1, 21.15 – ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Για όσους τυχόν ενδιαφέρει
Το ‘Κους Κους το Μεσημέρι’ για 5η συνεχή χρονιά στον ALPHA. Εκκίνηση τη Δευτέρα στη μία.

ALPHA
Δείτε πιο κάτω το Δ.Τ του Alpha για τις δύο εκπομπές του Γιώργου Μητσικώστα:
FATUS OLUS
Ο Γιώργος Μητσικώστας θα είναι ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού ‘Fatus olus’, ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων και αγωνίας που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, με τον γρήγορο ρυθμό του, τις συνεχείς ανατροπές του και το μεγάλο χρηματικό του έπαθλο.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΦΥΡΙΞΕ
Ο αγαπημένος παρουσιαστής θα είναι στη συντροφιά μας και μέσα από μια απρόβλεπτη εκπομπή.’Ο Γιώργος σφύριξε’ είναι ο τίτλος της αθλητικής – σατιρικής εκπομπής που ο Γιώργος Μητσικώστας θα παρουσιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο! Μια πρωτότυπη εκπομπή που θα σατιρίζει αθλητικά γεγονότα, πρόσωπα και καταστάσεις και θα σχολιάζει την επικαιρότητα με πάθος και πολύ χιούμορ!

MTV
Πάρτι με ελεύθερη είσοδο θα κάνει και το MTV. Μεγάλης διάρκειας όμως. Από τις 28 Σεπτεμβρίου έως και τις 4 Οκτωβρίου, σε 17 σημεία της Αθήνας. Θα πραγματοποιηθούν 31 events, 20 live shows, θα εμφανιστούν 50 καλλιτέχνες, θα παίξουν μουσική 20 DJ’s. Την 1η Οκτωβρίου στον Κεραμεικό θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση των 10 επικρατέστερων υποψηφίων VJs, που συμμετείχαν στο MTV Search. Λογικά θα βγουν όλες οι λεπτομέρειες στο σάιτ του σταθμού.

Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου

Βήμα (Κυριακή) – Charlie’s Angels 2 (Κάμερον Ντιάζ, Ντρου Μπάριμορ, Λούσι Λιου)

Νέα (Σάββατο) – Αλαντίν, Ο βασιλιάς των κλεφτών (Disney κόμικ, τελευταίο)

Νέα (Σάββατο) – Οι άγνωστοι θησαυροί της Ελλάδας (1ο λεύκωμα, Η Ελλάδα από ψηλά)

Έθνος (Σάββατο) – Dark Blue (Κερτ Ράσελ)

Έθνος (Κυριακή) – Rocky (Σιλβέστερ Σταλόνε)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Πέντε λεπτά ακόμα (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτα Βλαντή) 

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Το 2ο DVD από τους Ο.Α του Πεκίνου (Λήξη)

Kαθημερινή (Σάββατο) – Primeval, Εισβολή από το παρελθόν – Ο 2ος κύκλος της μοναδικής σειράς του BBC (4o DVD από τα 6)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Ο Λαβύρινθος του Πάνα (του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο)

Ελευθεροτυπία (Σάββατο) – The best of Johnny Logan (CD)

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Red Heat (Άρνολντ Σβατζενέγκερ, Τζέιμς Μπελούτσι)

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Suicide Kings (Κρίστοφερ Γουόκεν)

Φωτό της ημέρας
Εδώ και δεκαετίες το Vanity Fair φιλοξενεί στις σελίδες του φωτογραφίες με σούπερ μοντέλα (supermodels τα λένε). Δείτε εδώ το εκθαμβωτικό αφιέρωμα του περιοδικού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα