Τα…ΜEGAλα βραβεία

default image

Το ΜEGA και το "Παρα Πέντε" σάρωσαν τα τηλεοπτικά βραβεία της χρονιάς. Η βραδιά ήταν ατέλειωτη καθώς μετρήσαμε 42 απονομές. ΜEGAλεία ...

BBC

Μετά από 114 μέρες ομηρείας από τον ‘Στρατό του Ισλάμ’ ο ανταποκριτής του BBC στη Γάζα, Άλαν Τζόνστον, είναι ελεύθερος. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Τα Βραβεία Του TV Έθνος
Σάρωσε και φέτος το MEGA με 21 βραβεία. Ακολούθησαν ALPHA με 10, NET και STAR με 3, ΑΝΤ1 και ALTER με 2. Η ΕΤ1 πήρε 1.

Βραβεία
Η σειρά ‘Στο Παρά Πέντε’ (MEGA) ήταν ο μεγάλος νικητής με 7 βραβεία, ενώ εξαιρετικά πήγε και η ‘Τελευταία Παράσταση’ (ALPHA) με 5. Το ‘50 – 50′ απέσπασε 3 βραβεία, ενώ από ένα πήραν οι ‘S1ngles’, ‘Μαρία η άσχημη’, ‘Βέρα στο δεξί’, ‘Της αγάπης μαχαιριά’, ‘10η εντολή’, ‘Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα’.

Ακόμα βραβεύτηκαν:
Deal (αγαπημένο τηλεπαιχνίδι), Οι Φάκελλοι (καλύτερη ενημερωτική εκπομπή), Φως στο Τούνελ (καλύτερη κοινωνική εκπομπή), Αθλητική Κυριακή (αθλητική εκπομπή), Έχει Γούστο (πολιτιστική), Στην Υγειά μας (μουσική), So you think you can dance (ψυχαγωγική). Εξάντας (ντοκιμαντέρ), Η επιστροφή των Ταλιμπάν, του Σωτ. Δανέζη (δημοσιογραφικό ρεπορτάζ). Χατζηνικολάου και Τρέμη για παρουσίαση ειδήσεων, Μενεγάκη και Αρναούτογλου για παρουσιαστές εκτός ειδήσεων.

Πρόσωπα 2007
Η Ελένη Μενεγάκη ήταν όμορφη.
Ο Παναγιώτης Φασούλας ήταν ψηλός.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος νόμιζε πως ήταν καλεσμένος στις ειδήσεις.
Ο Χατζηνικολάου ήταν ο εαυτός του.
Στο τραπέζι του Παρά Πέντε ήταν και η Μάρθα. ‘Η μήπως ήταν η Ρίτσα;
Πρώτη φορά είδαμε να βραβεύεται η παρουσιάστρια των βραβείων.
Η Χριστίνα Λαμπίρη μοιράστηκε βραβείο με τον Μαμαλάκη!

Planet

Το ΕΣΡ έδωσε το πράσινο φως για την πώληση του ραδιοσταθμού Planet στην οικογένεια Αγγελοπούλου, έναντι 1,6 εκατ. ευρώ. Μαζί με τον Planet, οι Αγγελόπουλοι “αγόρασαν” και χρέη 2,9 εκατ. ευρώ.

7 Μαϊου
12,53 εκατ. ευρώ συγκεντρώθηκαν τελικά από τον τηλεμαραθώνιο του MEGA σε συνεργασία με το σύλλογο Ελπίδα, για την ανέγερση του πρώτου παιδιατρικού ογκολογικού νοσοκομείου στη χώρα μας. Πρόκειται για ποσό ρεκόρ και προέκυψε από 900 χιλ. τηλεφωνήματα, 2 εκατ. SMS και 73,5 χιλ. σε καταθέσεις. Και του χρόνου.

ALPHA
Σήμερα στις 21.00 προβάλλεται το πρώτο μέρος της τελευταίας ιστορίας του ‘Αστυνόμου Μπέκα’. Την άλλη Τετάρτη ολοκληρώνεται η σειρά.

Resident Evil
Το τρίτο μέρος ονομάζεται Resident Evil: Extinction και ασφαλώς πρωταγωνιστεί η Μίλα Γιόβοβιτς (Alice). Τον Σεπτέμβριο στους κινηματογράφους.

NBC
Το NBC δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του δημοσιογράφου Bud Collins.Ο 78χρονος, μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες της αμερικάνικης TV, παρουσιάζει για 35 χρόνια την εκπομπή “Breakfast at Wimbledon” κατά τη διάρκεια του ομώνυμου Grand Slam. Όπως είπε ο ίδιος, δεν σχεδιάζει να αποσυρθεί ακόμη και εύχεται να παραμείνει στο τένις.

Shock

Το ΕΣΡ αποφάσισε να κάνει ανάκληση της άδειας νομίμου λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού Athens Shock Radio, παρότι πριν λίγο καιρό του την είχε εκχωρήσει. Όπως είπαν, νέα στοιχεία οδήγησαν την ανεξάρτητη αρχή να αναθεωρήσει την προηγούμενη απόφασή της.

ΕΣΗΕΑ
Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την απόλυση της δημοσιογράφου Βερόνικα Τοντόρ από το ALTER και την χαρακτηρίζει ως αντεργατική και καταχρηστική.

ALPHA

‘Μου το κρατάς μανιάτικο’ ονομάζεται μία από σειρές του Alpha που θα μεταδοθεί τη νέα σεζόν και πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Παρτσαλάκης και Χάρης Σώζος.

Φωτό Της Ημέρας
Το να παίζουν παιδάκια με όπλα είναι γενικά λάθος. Όταν αυτό γίνεται στο Ιράκ, είναι ανατριχιαστικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα