Τα Μυστικά της Εδέμ έχουν το κοινό τους

default image

Όσο καλή δουλειά έκανε με τον Ελεύθερο Τύπο στο χθεσινό του φύλλο το Παρόν (όπως λέγαμε και χθες), τόσο απρόσεκτο ήταν με τον Μάικλ Τζάκσον

novacinema

Τα φιλμ Mamma Mia!, Hulk, Iron Man, Wall-E, Vantage Point, Horton Hears a Who!, είναι μερικές από τις πρεμιέρες της συνδρομητικής πλατφόρμας για τον Ιούλιο.

Όσο αφορά τις σειρές, στις 5 Ιουλίου τελειώνει το Lost και στις 15 το Weeds.

Βίντεο
Γκούγκλαρέ το με Bing .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Ελευθεροτυπία και Μαρτύριο διαρκείας.

Στο Twitter
Όχι η Μπρίτνεϊ δεν πέθανε. Και ας έλεγε έτσι (Britney has passed today. It is sad for everyone) ο λογαριασμός της στο Twitter.

Παρόν
Όσο καλή δουλειά έκανε με τον Ελεύθερο Τύπο στο χθεσινό του φύλλο το Παρόν (όπως λέγαμε και χθες), τόσο απρόσεκτο ήταν με τον Μάικλ Τζάκσον. Στη στήλη Showbiz news του MAD, αναφέρονται υπερβολές του μακαρίτη σχετικές με το ‘come-back του στη σκηνή’. Θρίλερ…

Αγαπάμε το Stop Motion
Δείτε 21 ταινίες.

Επιτέλους
Το κογιότ έπιασε το μπιπ-μπιπ. Μετά όμως

Η Γη
Από ψηλά .

Pirate Bay
Δεν υπάρχει πια ελπίδα σε αυτό τον κόσμο; Στραβώνει για τα καλά το θέμα με το Pirate Bay .

MEGA
Ο 1ος κύκλος της σειράς ‘Τα μυστικά της Εδέμ’ και στο σάιτ του Mega γίνεται το αδιαχώρητο από σχόλια. Οι φίλοι της σειράς ρωτάνε και τα σχόλια/απαντήσεις πέφτουν βροχή. Δείτε εδώ .

4
Η σεζόν τελειώνει τέλειωσε και όλοι περιμένουμε με αγωνία τη νέα σειρά του Παπακαλιάτη, ‘Τέσσερις’, στο MEGA (ξεκινά το φθινόπωρο). Σας έλειψε ο Χριστόφορος έτσι δεν είναι;

Tattoo
Αυτά μάλιστα.

Michael Jackson
Περιττό να πούμε τι γίνεται στο ίντερνετ με τον M.J. Ειδικά σε YouTube και iTunes.

Σπύρος Καλογήρου

Τον χάσαμε κι αυτόν .

Ελεύθερος Τύπος – City

Συνεχίζεται, όπως είναι λογικό, το σίριαλ. Διαβάστε τη νέα ανακοίνωση των Θεόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου για την τύχη των City και Ελεύθερου Τύπου.

Φωτό της ημέρας
Στη Βενεζουέλα ο κόσμος αντιδρά στο επικείμενο κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού, Globovision, ο οποίος είναι ταγμένος στην αντιπολίτευση και τώρα απειλείται από το τοπικό ΕΣΡ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα