Τα νέα του Alter και τα MTV Awards

default image

Η Lady Gaga τα πήρε όλα στο MTV Video Music Awards 2010. Γιορτάζει η Nintendo σήμερα. Το πιο επιτυχημένο της παιχνίδι/χαρακτήρας, ο Super Mario, έγινε 25 ετών!

Χαβάι 5-0
Η ιστορική σειρά που μεγαλώσαμε μαζί της, επέστρεψε στο CBS. Ενδιαφέρον καστ, παίζει και ο Κορεάτης από το Lost (θα ξέμεινε στο Νησί). Ρίξτε εδώ μια ματιά.

ALTER
Σήμερα στις 21.30 ξεκινά η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου Πρόσωπο με Πρόσωπο. Πρώτος καλεσμένος ο Σάκης Ρουβάς Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Αύριο Τρίτη στις 22.45 πρεμιέρα για τον Αθέατο Κόσμο του Κώστα Χαρδαβέλα (the truth is out there, trust no one, I want to believe).
Το Σάββατο 25 του μήνα έχει ντεμπούτο η Δέσποινα Καμπούρη με το LifeStyle (… γιατί η ζωή είναι ωραία).

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ελευθεροτυπία και παπούτσι.

9
Το Σάββατο χαρήκαμε που είδαμε και πάλι το ‘9′ ως ένθετο στην Ελευθεροτυπία, όμως ήταν ένα έκτακτο τεύχος για χάρη των νικητών και των βραβείων του 10ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Κόμικς.

Google
Αρχίζει η σχολική χρονιά σήμερα, οπότε η Google έκανε ένα λογότυπο ειδικά για αυτό το λόγο. Μάλλον το παρακάνει. Κάθε χρόνο προσθέτει τόσα πολλά logos που στο τέλος δεν θα υπάρχει το πρωτότυπο.

Ο Υδραυλικός
Γιορτάζει η Nintendo σήμερα. Το πιο επιτυχημένο της παιχνίδι/χαρακτήρας, ο Super Mario , έγινε 25 ετών!

MTV
Η Lady Gaga τα πήρε όλα στο MTV Video Music Awards 2010. Εδώ μπορείτε να δείτε όλους τους νικητές. Σήμερα Δευτέρα στις 21.00 μπορείτε να δείτε το σόου στο ελληνικό MTV.

Infographic
Το FarmVille απέναντι στην πραγματική Γεωργία.

O B’ΠΠ
Στο Facebook . Τόσο αστείο!

Σινεμά
Το νέο τρέιλερ του Megamind .

Treasure Link
The Hoff .

Φωτό της ημέρας
Ένα θύμα των πλημμυρών στο Πακιστάν με το κρεβάτι του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα