Τα Όσκαρ, το Κλίμα και η Ελιά

default image

Τις υποψηφιότητες για τα χρυσά αγαλματάκια, μεταξύ των οποίων και αυτή του φιλμ Κυνόδοντας(!), τις είδατε. Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί ο κλασικός διαγωνισμός των Media* με όπως πάντα πλούσια δώρα

Φιλανθρωπική Δημοπρασία
Τη φανέλα του Κυργιάκου στη Λίβερπουλ, τη μπάλα μπάσκετ του Ολυμπιακού, ή τα παπούτσια του Μπατίστ (όλα με υπογραφές); Διαλέξτε. Τα έσοδα είναι για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Όσκαρ
Τις υποψηφιότητες για τα χρυσά αγαλματάκια, μεταξύ των οποίων και αυτή του φιλμ Κυνόδοντας(!), τις είδατε. Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί ο κλασικός διαγωνισμός των Media* με όπως πάντα πλούσια δώρα.

Σκάι
Από το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 19.00 ο Γιώργος Λιανός θα παρουσιάζει τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ, ‘Μπες στο κλίμα’. Μακάρι να γλιτώσει από τα μπουζούκια ο συμπαθής νέος.
Πρόκειται για μια εκπομπή που θα επιχειρήσει να αφυπνίσει την οικολογική μας συνείδηση, εστιάζοντας παράλληλα στην οικονομία που μπορούν να προσφέρουν έξυπνες ιδέες και συμβουλές.
Καλές γενικά οι οικολογικές εκπομπές αλλά αυτό το στιλ θεωρούμε πως είναι και το καλύτερο. Με χειροπιαστά παραδείγματα και προτάσεις στα σπίτια μας.

Ομπάμα
Για το Twittter δεν είπε τίποτα…

Infographic
Δυο ωραία από το Techgear. Ένα για τα κοινωνικά δίκτυα και ένα με στατιστικά για το ίντερνετ τη χρονιά που πέρασε.

Olive
Ακόμα ένα περιοδικό βρίσκει σωτηρία σε κυριακάτικη εφημερίδα. Από το να κλείσει λοιπόν καλύτερα στο Πρώτο Θέμα. Από αυτή την Κυριακή και κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα.

Ησυχάστε
Δ.Τ Alter: Οι εκπομπές της Αννίτας Πάνια «ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ» και «ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ» από το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιανουαρίου συνεχίζουν να μεταδίδονται κανονικά από τη συχνότητα του ALTER.

Καθημερινή
Πρεμιέρα για το νέο της ένθετο μηνιαίο περιοδικό, K life, αυτό το Σάββατο για την Καθημερινή. Θέματα της, τα ευ ζην, fitness, διατροφή.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Οι φυλακές τους χωράνε όλους αυτούς ή να χτίσουμε μερικές;
Μπόνους: Η Αυριανή από αύριο θα πωλείται προς ένα ευρώ.

Panini
Μαζεύετε χαρτάκια; Αν ναι τότε αυτή την Κυριακή θα βρείτε το νέο άλμπουμ της Panini και μερικά χαρτάκια για τη Super League.

YouTube
Ρώτα τον Ομπάμα .

Βίντεο
Άλλο ένα απίθανο φιλμάκι μικρού μήκους με λίγα έξοδα. Εμπνευσμένο από το αγαπημένο video game, Half Life.

ΜME
Ενδιαφέρον άρθρο για την κρίση στον Τύπο.

Χάρτης
Δείτε εδώ ποιες χώρες θα ήταν οι ΗΠΑ βάσει του ΑΕΠ και του πληθυσμού. Είμαστε Washington.

Treasure Link
Ένα κι ένα όλα .

Φωτό της ημέρας
Άγρια άλογα στη Μογγολία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα